søndag 23. mars 2008

Påsken 2008

Ja den ble mer begivenhetsrik enn vi satte pris på.
Dagen startet i strålende påskevær.Bilen var pakket å klar. Etter en liten stund spurte min kjøre om jeg hadde pakket skiskoene til J. Jeg sa da at jeg hadde pakket klær, mat og alt mulig annet..skiene skulle han ordne med.....jaha da var ikke skiskoene til J med. Vi snudde og etter litt surmuling så tenkte jeg at det var jo bra vi kom på det før vi hadde kjørt for langt. Ett par timer forsinket fikk vi hentet en tante unge som skulle være med.

Etter å ha kjørt i 20 min synte jeg det var så kaldt inne i bilen. Min mann fant ut at motoren kokte!!oioi....vi fikk lurt oss frem til en bensinstasjon. Etter en liten sjekk fant JG ut at vi trengte NAF bil. De kunne jo hjelpe oss med å få fikset bilen...joda...da var klokken 16.00...klokken 18 kom NAF bilen. Han sa det var ingenting å gjøre med...topplokket var gått!!
Hva gjør vi da?? takk å lov for at noen av mine lammende hjerneceller enda virket... vi kunne høre med min eks svigerinne om å få låne hennes bil. Takk og lov for snille mennesker og engler på denne jord!!


Vi kjørte med NAF bilen hjem igjen og fikk lastet om. Etter ett par timer var vi på vei igjen.....klokken 23.00 var vi ENDELIG fremme. Jeg var så sliten at jeg kunne grått.....men det gjorde jeg IKKE...:)) vi ble møtt med ett glass rødvin og natt mat. Det var bare såå godt!!
Sliten men lykkelige gikk vi til sengs.

Skjærtorsdag rant opp, med sol og kald vind. Men vi skulle ha påskeskirenn så ut på tur måtte vi.Pølser og ostesmørbrød ble pakket, og mannfolkene måtte ut å preparere ski. Ungene fikk beskjed om å gjøre seg klare . Så kom min kjære inn...du, hvor er skiskoene til J......arrrrg. Ja hva tror dere......joda de lå igjen i bilen som sto på gårdsplassen!! okei det hjalp ikke at jeg så rødt, svart og oransje ..jo litt hjalp det..:)

Men så var hellet med oss...hahahaha...joda vi var heldige. For min svigerinne hadde med to par ski. De var litt lange men funket bra. Skoene var litt store men med gode ullsokker gikk det også.Vi krysset Søvatnet og fant en fin plass på andre siden av Holmen...for de lokalkjente...der var det klart for påskeskirenn. Der alle ...både voksne og barn deltok med glede og lyst.

Skikkelig nummer fra 1960 tallet, godt bevart i en gammel sigar eske.Langfredag lar jeg tale for seg selv.


Her nedi en plass skulle

være. PÅ vei ned her syntes jeg det var en dame som så veldig lurt på meg. Men da hadde jeg mitt fulle hyre med å holde igjen en hund som kunne tenkt seg og hilst på dem med meg på slep......men var det deg da tro.? syntes ikke jeg kunne stille meg til å rope ANNEMONE!!!! Bare du ikke hører til Sølvberg fam.?? Ja jeg får vente å se.:))

Vi avsluttet dagen med 20 spørsmål.
Påskeaften dro vi hjem i strålende solskinn.
Men det holdt på å gå galdt da min mann og J for rundt med firehjulingen, da stoppet hjerte mitt . Det eneste jeg så var J som lå under den svære saken og ropte hjerteskjærende. Jeg har aldri, aldri vært så redd noen gang. Det var fryktelig og jeg var sikker på at dette kunne ikke gå bra. ,Men takk gud, ingen skader...men stakkars J fikk sjokk og var helt fra seg. Hun har siden min bror døde før jul, vært redd for at flere skal dø. Så dette var skrekk scenarioet for henne. Men som jeg sa til henne så måtte vi tenke på at det gikk bra. Men hun har fått noen ekstra klemmer det siste døgnet.
Men tross alt, så hadde vi det flott. Hytta er en god plass å være på.
Turen hjem gikk fint. Nydelig kveldssol avsluttet en litt dramatisk påskefeiring. Men vi hadde noen flotte dager. Det var vi alle enig i.


Så må jeg avslutte dette laaaaaaaaaange innlegget med en pakke som varmet meg veldig mye.

En helt praktfull pakke fra
My kind of blog bare fordi jeg var så heldig å bli trekt ut som vinner av ettårs feirngen av bloggen hennes, fikk jeg denne pakken. Ett lys i en nydelig var farge, ett utrolig flott bilde, som jeg er sikker på er hjemmelaget...og ett lite sink hjerte for å ha lyset oppi.

TUSEN TAKK !!

Tusen ganger takk for alle de hyggelige kommentarene jeg har fått og skryt for smykkenen. Nå skal vi spise lammelår og jeg må hvile hodet mitt. Så i kveld skal jeg ta en runde rundt i alle bloggene deres. Det gleder jeg meg til.

FORTSATT GOD PÅSKE TIL ALLE SAMMEN!!!

22 kommentarer:

Solstad sa...

Åh...her ble jeg helt revet med...hatt en spennende påske dere!! Godt det gikk bra til slutt med alle :)
Nydelig pakke fra Sol...de bildene hun tar er bare skjønne :) Flott blogg du har! Fortsatt god påske...det lille som er igjen av den ;))

Anemone sa...

Hallois !!! Nei, Sølbergklanen holder vi oss unna gitt. Har mer enn nok med det bråket de ordner rundt seg sommer som vinter.
Hytta vår så du rett ned på der gitt, til venstre fra høyden der du speidet etter meg :-)))

Men fy så kaldt det var på fjellet i år...

Og min bestefar også vet du satt opp den eldste hytta vår først på 50 tallet, må ringe faderen jeg nå for å få litt orientering her...

Men etter endel om og men gikk det da bra med dere til slutt også da virker det til :-)

JULIE K sa...

Så godt at alt gikk bra til slutt da : )

Anemone sa...

Så morsomt da.... at jeg blir familiens påskenøtt !!! I reneste Roald Øyen stil !!! Men for at ingen av dere skal få hjerteproblemer må det da sies at det er Mælen, og at faderen er Lars... lodrett ja!! Ikke vannrett... :-)

Og som premie til den som gjettet rett, blir det kaffe og vafler på verandaen til sommeren !!

Anki sa...

Uff og uff, her har jeg lest gjennom med hjertet i halsen.Men heldigvis , alt endte godt. Utifra bildene ser det ut som dere har hatt en fantastisk fin påske.
Håper bilen lar seg ordne uten den helt store utgiften :-)
Ønsker deg en fortsatt fin 1.påskedagskveld, her står taco og film på menyen etter en fuktig fest i går :-)

Klem fra meg

Berit sa...

Ja her har det var spenning hele påsken. Litt av en tur,når det starter på den måten kan en miste motet. Men det var godt at alt ordnet seg. Flott plass dere har vær på, og skiløp, så spennende.
Har dere hatt så fint vær hele tiden, da har dere vært heldig.
Ha en fin kveld.

Mita`s hjørne sa...

Kjedelig var nok ikke denne påsken hos dere - men så lenge alt endete bra var jo det godt...
Det har jo vært et nydelig vær denne påsken da - bortsett fra alle minusgr. natt til lørdag hadde vi minus 26 oppe på hytta - ja ute...brrrr...
Men nå er det våren jeg venter på...

Kos dere og nyyyt siste dagen i påsken...

Emmeline sa...

FOR en historie...

En ulykke kommer sjelden alene heter det visst..og det er jo bare helt typisk!! Men takk og lov for dine greie svigerinner har dere jo tydeligvis kommet dere helskinnet avsted med lånt bil og lånte ski og skisko skjønner jeg:) Imponerende!! -og faktisk veldig underholdende for oss andre:)

Jeg har altså kjørt fra Bergen til Sørlandet med lang hals hver gang jeg kom til et sted der det bodde noen bloggere...Enten det var Prinsessa, Helene S eller Marie med Heimdalbloggen..Man må jo bare titte litt ekstra når man kommer forbi der de bor--selv om man ikke vet hvilket hus de bor i.---

Skjønner dermed godt at du hadde lyst å spørre om Anemone var Anemone;) Syns alt i alt at det virker som en knallkoselig ferie du har hatt, tiltross for alle uhellene og kanskje spesielt det med firehjuleren!! Ha en fortsatt god søndagskveld det lille som er igjen av den.

Marie sa...

Du treng ikkje lese krim for å få dramatikk i kvardagen du ser eg. Kjekt at ting ordna seg slik at de kom dykk til fjells. Nydelege bilete du viser!

Klem :)

den gode feen sa...

Godt ting ordna seg, og ikkje minst at det gjekk bra med Julie og pappaen hennar. Huff, slikt er ikkje kjekt, og eg veit korleis det er å vere liten og redd for at fleire skal dø. Det einaste som hjelper henne er nok tid og at ingen dør på lange tider. Ha det godt Randi. Klem frå Linda

morgrethe sa...

Det var masse dramatikk i påsken. Biltrøbbel med fullastet bil er ikke gøy, misforståelser på ansvarsfordeling er ikke gøy, velt på firhjuling er ikke gøy. Godt at alt gikk godt tross alt. Og nå håper jeg lammelåret smakte godt!

ArneA sa...

Herlig historie en starten. Medfølelse oversendes. Spesielt når resten ble så bra.
Nå er det vel bare å gå en tur i banken for å vurdere lån til ny bil.
Rennet minnet litt om Haraldsen klanens påskerenn i Sikkisdalen, men det manglet TV, Se og Hør etc hos dere.
Vel blåst

Garden Angel sa...

Hei Randi!
Her var det mye dramatikk i påsken!
Godt det gikk ganske greit alikevel da:)
Du viser noen herlige bilder, og det ser ut som dere koser dere!
Gratulerer med premie! Kjempefine ting!
Ha en fin 2 påskedag!
God klem fra meg(",)

lises sa...

Dere har jammen hatt en dramatisk påskeferie, jammen bra at det var flott snøvær og harmoni også!

Hobbyhuset-Merete sa...

Ser ut som dåke ha hatt ei utruleg flott påske..tross fleire uh.ell i starten;o) Knallfint ver og masse påskesnø!
Nydelege ting du fekk i pakken frå"my kind of blog"!!! Ha ei flott kommande veke, Randi!!

Sol sa...

Oi, oi litt av en påskefortelling, det er utrolig hva som kan skje av og til....., men jeg er veldig glad for at ting gikk bra tross alt!!! Så glad jeg ble for at du likte gaven fra meg, den har du jammen i meg fortjent ;-} Nå ser det ut til at du skal få motta enda en gave fra meg ;-} siden du var den første som kommenterte Pay it forward innlegget mitt. Artig! Adressen din har jeg jo, så etter hvert kommer det nok noe i posten til deg.
Klem fra meg. ha en flott uke.

Lene sa...

Ok - jeg har gått glipp av alt som heter påskekrim på tven denne påsken - men intet hadde vel slått deres påske uansett. Nervepirrende lesning her ;)

Men, duuuu - så godt at det gikk bra med Julie. Uff, jeg grøsser! Og jeg kjenner så godt den følelsen hun har etter at broren din døde. Jeg slet presis med samme angsten for å miste andre av mine nære og kjære. Gi henne en goood trøsteklem fra meg :)

Her stuller jeg med nybloggen, men det tar jammen meg lengre tid enn jeg hadde trodd. Men så ordner og diller jeg mye mer enn planen var og, da. Hadde planlegt en enkel, hvit en - sånes bilder og budskap kommer så mye bedre fram da. Men tror du??? Neeeeida - her fjonges det til, men det er jo sååå moro!

Håper på å åpne den i morgen - hmmm - men har litt liten oversikt over dagen min da - så bare håper jeg rekker.

Puh... Jeg er så glad dere kom velberga hjem, alle mann.

Gooood klem til både Julie og deg :)

Line Kristine sa...

Ble en lang tur for dere, skjønner jeg... Ikke rart dere ble slitne! Godt å høre at påsken ble fin tross ødelagt bil, manglende skisko og velting :)

Tonje sa...

Hei Randi!
Så mange vakre bilder du viser fra påsketuren...

Så uheldig og hellig på samme tid dere var denne påsken...jeg ble så revet med i innlegget ditt så jeg måtte puste godt ut da det var ferdig...det er alltid slikt at når en ting går galt så kommer det flere og flere gale ting i etterksnt.

Ønsker deg en flott tirsdag=)

Tonje sa...

Huff av meg,jeg glemte jo helt å kommentere den nydelige gaven du har fått! klokken viser nå 01.04 får skylde på det...hihi

Ida sa...

Hei på deg.
Vel overstått påske.
Dramatisk start. Men, det endte heldigvis godt for dere da. :)
Koselige bilder.
Så, du har vært så nær vår alles kjære Anemone!
Lurt blikk.... Må jo være henne det. Hehe.

God uke til deg.
Klem.

Landliv sa...

Dette var herlige bilder, og moro å få et innblikk i din påske!! :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails