tirsdag 25. mars 2008

Hvor ble våren av??

28.3 2007. Hadde vi vår, er det rart jeg blir litt forvirret

Jeg har de siste årene alltid pakket bort vinter klærne etter påske, men oppdaget i dag at det var ikke slutt på vinteren. Det var neste 10 minus ute og alt av ullundertøy og superunder tøy, vinterklær osv ligger på vaskerommet i påvente av vaskepulver. For det glemte vi å kjøpe inn....ikke tenkte jeg at det hastet med de klærne heller.


For etter påske er det alltid varmt og godt i været. Men det er 33 år siden påsken var så tidlig sist, så det spørs om det er en av grunnene til at jeg ikke henger helt med denne gangen. J er født i midten av April og hun har i mange år trodd at når påsken kommer så har hun bursdag...:))

Som jeg skrev før vi dro , så hadde jeg planer om litt strikking. Det ble en pulshanske og tre kopptuer.
Mulig jeg blir ferdig med den andre pulshansken i dag.....mulig :))


PAY IT FORWARD!!!

Jeg var så heldig og bli blant de tre første som kommenterte hos SOL
Men det forplikter. Så jeg må sende gave til de tre første som kommenterer på min blogg. Enten kjøpt eller hjemmelaget iløpet av 365 dager...:)

Så må de tre første som kommenterer sende den vider i sin blogg.


Kom igjen å bli med dette er moro!!

Håper dere alle er vel hjemme etter påsken og er fylt opp av fornyet energi.

Tusen takk for alle kommentarer , det varmet mere en dere kan vite. Jeg og Julie har lest hver enkelt og hver enkelt kommentar er en glede og lese.


Ha en strålende Tirsdag, husk ....det er bare 3 dager igjen til helgen.:))

12 kommentarer:

elin1976 sa...

Ja det kan du jammen si. Her forsvant den igjen og la igjen 20 cm med snø. JIPPI. Sola skinner men det blir liksom ikke helt det samme som om sola hadde varma og man kunne tatt seg en tur å luka i blomsterbedene. Har gitt opp.....Jeg får lage vår inne isteden for:O)

Stjerneglimt sa...

Fint at Påska ble fin, selv om dere hadde trøbblete start!
Trivelig med kommentar på bloggen min, og ja, Frieriet ligger i hovedgata, der er også Penelope. Dinas rom ligger i gata nedenfor, på andre sida av cafe Madam Brix, alle fire steder absolutt verdt et besøk!

Anemone sa...

Nei nei nei... ikke blå jakke denne damen, men rød :-) Og rosa !!! Det måtte i så fall værte i trynet :-)

Anemone sa...

Tror du er gal..., vi liker da å dryge den litt på morgenen vi også kan du skjønne. Lange frokoster, uten stress. Slik må det da være på hytta. (etter min mening i alle fall)

Snakket med fruen i lefstad hytta i dag, rett nedenfot Lysevollgården du vet... uttåp tangen der... de hadde 26 minusgrader natt til søndag de !!! huttetu!!!

Daniel J Santos sa...

very beautiful images, excellent.

LUIZ SANTILLI JR. sa...

I loved these knittings!

Look it im my city:
CHAOTIC TRAFFIC.

Luiz

Anemone sa...

Gave til meg !!! Utrolig hvilken dag dette ble da :-))))))))

Marihøna sa...

Her i Oslo forsvant også våren brått - håper den snart kommer tilbake :o) Det ser ut som dere har hatt en fin påske - med alt som hører til. Som vanlig mange flotte bilder.
Ønsker deg en fortsatt fin uke - snart er det helg igjen!

Lene sa...

Hei på deg i natten :)
Går noe rundt for meg her nå. Hatt min første praksisdag i kveld - søren meg sittet på baken, men en blir alltid sliten av nye inntrykk. Så jeg baaaare bakker snakklengs - ha meg tilgitt.

Og, ja - det er 33 år siden sist - og 100 år til neste gang påsken kommer så tidlig. Ikke rart man blit litt sessongvill, nei.

Duuu, så mange koselige komentarer på nybloggen. Jeg ble jo bare sååå overrasket og glad!! Og så får jeg visst bare tid til å innom en brøkdel av bloggene før jeg sovner her. Hehehe, tunge øyenlokk her nå :)

Gooood klem til deg, Randi :) Og hilse Julie fra meg :)

Lille meg sa...

Enda en kommentar i natten. Jeg har som du skjønner, ikke vett til å gå og legge meg. Men nå må jeg visst likevel.
Ser at du har vært produktiv og laget mye fint igjen.
Og snøen, den har vi iallfall her, vinteren vil visst ikke slippe taket. Det er kaldt. Men det er nå fint også da, selv om jeg mye heller vil ha vår nå. Men- den kommer nok i år også.
God natt!

Tonje sa...

Ja det er virkelig kaldt for tiden..men det har nok mye med at påsken er så tidlig i år...her er det 20 minus,masse snø og litt vind...er godt å holde seg inne da ja...

Stjerneglimt sa...

Hepp! Gave? Nei, det va ei overraskels! ( hi lessi sist innlægge dett ber no, da) Herre va no arti, ja=0)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails