lørdag 1. mars 2008

Lørdagskos

Dagen i dag har vært rolig. Etter en slitsom tur på byen i går så var det ikke mye jeg klarte annet enn å gå en lang tur med Shila.


Jeg plages med føttene og blir uvel når jeg har noe som strammer om leggene( da er det nok å gå med støveletter...fint ska det være...selv om jeg holder på å svimer av av det) og blir svimmel av og stå. Har hatt det i mange år og er blitt sjekket opp i hytt og pine.
De hadde veeelig fint navn på det... Henloc Schønlines Purpura......nesten som navnet på en blomst. Etter 3 år så har jeg innsett at jeg må visst bare leve med det. ....og jeg plages ikke sååå mye. Bare når jeg skal se fin ut på føttene..:))eller stå rett opp og ned over lengre tid.


Shila og jeg la ut på tur i vår været, ikke knallsol men varmt og godt. Nydelig foto vær,
Så høyt har vi aldri vært før, tenk for en utsikt dette kan være på nyttårsaften...men det krever at værgudene er med oss.:))
Da ønsker jeg dere alle en koselig Lørdagskveld. Enten dere fridde eller dere er godt gifte, eller fridde til en dere er gift med....eller ..noen sånt.....hehehehehe.
Takk for alle kommentarer, jeg blir stadig overrasket over hvor mange som skriver noen ord til meg. KLEM TIL DERE ALLE!!

My dog and i had a long walk to day...after a long breakfast.......it was a beautiful whether, a taste of spring in the air. The snow was smelting, it was not easy to walk, but when wee came up on the top it was worth it......a beautiful sight .

I wish you all a nice evening and tank you for all your nice comment...I LIKE IT,I LIKE IT,I LIKE IT....:))

11 kommentarer:

Marie sa...

Ser du har ikkje vore heilt stø på beina når du har tatt bileta i dag, hehe. Nydelege bilete forresten. Uff ja, der er ein del plager me må leve med, men men...
Flott tur du har vore på ser eg!

Ønskjer deg ei god helg :)

(((klem)))

Lene sa...

Hahahahaha. Nå er det jeg som ler så jeg rister her :)) DUUUU er bare festlig!!! Synd du ikke er skrulle, du og - for da hadde du jammen tatt fra meg tittelen som Norges herligste sådanne ;)) Jeg må jo bare benytte meg av sjangsen den dagen vi damene har lov til å fri - og da skal det vel ikke være noen hindring at man allerede er gift, vel ;))

Duuuu, om det mangler noe på de nydelige bildene dine, så er det bare jeg som har lånt med meg tekoppen og kanna di. Mååå man bare ha, så måå man bare ha. Knallfint!

Deilige turbilder har du og lagt ut. Og så jeg, som bare har sittet inne med skoleoppgave i dag. Mja, men snart kommer dager da vi ikke skal gjøre annet enn å være ute.

Og så en ting til, Randi, hihi: Du skriver at du blir sjekket opp i tide og utide når du har på deg høye støvletter. Hihiiiii :) Jaaada, jeg skjønte så godt hva du mente - måtte bare. Man får jo ikke mere moro enn man lager selv, vel ;)

Og brudgommen sender deg en mail i morgen vedrørende objektivtips. Han er ikke dum å spørre, han - leser alt han kommer over om slikt som interesserer han.

Ha ei god natt :)

Gooood klem fra meg :)

Karoline sa...

hei.
så deilig ut med den frokosten, oste fridag over den:)
hørtes ikke greit ut m føttene, håper det går seg til.
fine bilder!
god helg videre og takk for kommentaren om smykkene.)

Fríða sa...

altid så dine billeder her hos dig, en fornöjelse at kigge på.
kh.fra Island
Frida

Lilli & Nevada sa...

Well can't read what you said but love the tea and the mugs, the dog is enjoying the snow, Have a good weekend as well

Hulda sa...

Så fint servise du har. :) Ser ut til at du og hunden har hatt en fin tur. Her har vi også kosa oss i helga. Pizza og tente lys i går, og en flott tur i dag.

Anemone sa...

Huff da... "blomtersykdommen" din høres underlig ut, men er det ikke verre enn at en er frisk av å gå i stødige sko, er det vel til å leve med kanskje...? Men en kan jo bli svimmela v å se på bildene dine da... :-)

Fin fredag til deg.

Hobbyhuset-Merete sa...

Plagsomt med svimmelhet!!! Det er pyton..men du må altså la ver å pynta deg med støvlettar for ofte ;o)
Fine bilder frå turen din!

Living White sa...

Tusen takk for hilsene du la igjen før helgen. Følte meg ikke særlig på topp. Nei det er merkelig at noen som ikke kjenner meg eller vet hva og hvorfor skal "gå løs på meg". Det er et ærlig valg å trekke seg om tingene ikke blir som man håper på. Jeg vil si det er mer fair det enn at jeg skal drive spill for galleriet, det er ingen tjent med. Jeg skulle jo selvfølgelig ønske at han var the one, men det er ikke bare en bryter man skrur av og på - selv om jeg skulle ønske det var så enkelt noen ganger

Anki sa...

Man skal lide for skjønnheten, er det noe som heter :-)
Vel overstått helg, håper du har fått hvilt deg litt. Den frokosten var iallefall innbydende!

Tonje sa...

så trist å høre at du plages...det er sååå kjipt når man har noe som plager enn.

Nydelige naturbilder su har tatt...og så koslig som det så ut på bordet=)

Håper du får en fin uke!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails