mandag 31. mars 2008

Den første virkelige vårdagen

Den kom i dag, med stååålende sol og opp til 10 grader i skyggen. Jeg var helt utslitt etter en rolig helg på jobben..:)) ja jeg var det. Jeg var sliten i hodet av alt for lite søvn. Men her er jeg igjen da. Dører og vinduer åpnes...slipp fangene løs det er våååår!!

Etter som jeg lekte...Ja Lene, fikk jo ikke låne din kjære så..;)..husmor fredag så var det visst noen gulv som så mere ut som om de var klare til å sås frø på. JG har brukt helgen på bilen...og JIPPI den fikset han!! uten at det..foreløpig kostet en krone.:)) nei ikke spørr.....Men en ting er helt klart, det gir en viss vårfølelse det også...ja jord på gulvet...hihihihihi.

Så vanskelig det skal være å få tatt ett ok bildet av denne saken her. Men ett lite glimt får dere.
Hortensiaen er jo bare vakker
Så har jeg brukt mye tid på å finne ut av ett nytt foto program...Adobe photoshop Ligthroom...for ett program..jeg er så IMPONERT!!

Så nå spørs det om det blir lite annet som blir gjort. Sånne kuler er det jo ingen av dere som har sett før....;)
Har hjerter og jeg, men de henger i det andre vinduet. Det syntes jeg ble så fint, tipset fikk jeg inne hos Lene. Da hadde jeg jo store planer om å legge disse vakre kulene bort for en stund. Men her kom de jaggu til sin rett igjen.
sjekk signaturen på dette bildet da....kullt.


Så må jeg bare få skryte av en ny blogg i denne store bloggverdenen.


hvite drømmer

Ta dere en tur innom. Her blir det spennende og følge med.
Legg nå igjen noen ord å da. Husk hvor koselig dere syntes det var da dere var nye bloggere.:))

Ha en koselig kveld alle sammen. Nå skal jeg ut til dere og se hva som har skjedd iløpet av helgen, det gleder jeg meg til.

11 kommentarer:

Anemone sa...

Ja, har det ikke vært en helt topp dag. Fuglene har kvitret og en merker at kvelden er lysere. deilig, og behov for søvn håper jeg vil avta ettersom ukene går nå.

Nydelige bilder du har lagt inn ja, og den smijernsuroen i vinduet bvar jo så spesiell og tøff.

Signatur har du fått til på dine bilder også, flink..., jeg skjønner ingenting av slikt noe jeg.

Ha en fin fin kveld videre.

Anki sa...

Tjihi, det verste er jo at jeg hadde vært truende til å pynte sauene og, hvis du traff meg på rette dagen....

Flotte bilder, her har og våren gjort sitt inntog.
Si meg, er lightroom vanskelig eller? HAr aldri brukt noe av Adobe på fotobehandling, jeg, men tar gjerne imot en kopi i posten, he he!

Ha en fortsatt fin uke!

Lene sa...

Heeei, Randi.
Ja, ikke sant de er nyyyelige i vinduet, de kulene! Og enda finere nå på denne årstiden, når sollyset reflekteres så fint i dem. Og så sååå fine, luftige bilder du har tatt!! Skikkelig vårstemning :)

Ja, Lightroom er virkelig bra. Og vi oppdager stadig nye finesser. Dvs - John oppdager dem, og lærer meg. Det er inmari moro.

Hahahaha - du spurte jo ikke om å få låne ham ;) Han der er verdens snilleste - og hadde søren ikke sagt nei :))

Og, Julie - Sååå koselig at du kom innom :) Jeg er altså en smule misunnelig på deg som er ung og skal ha kallas med hele venneskåkken!! Åååå, det var så moro! Selv om det faktisk også er moro med voksenkallas og - så er det så fint også å tenke tilbake på flotte barne- og ungdomsminner :)) Tuuusen takk for hilsen hos meg :)

Goood klem til dere begge :)

Mamma Millan sa...

japp sååååå härligt med vår ju...fast just idag har det regnat men!!!
vackra kort du har tagit,,de på himlen ,,,o pizzan..o sååå sugen jag blir juuuuu!!!

Kram millan

Karna sa...

Er så fantastisk deilig at det begynner å bli vår, i går var det et strålende vår vær her hos oss også, så da måtte jeg ut i hagen bare for å sjekke, og jaggu var det ikke mye som spirte..fantastisk!

MiaMaria sa...

Hej Randi!

Dina bilder ser ljuvliga ut...härligt när solen visar sig.
Och Hortensian är ju så vacker!

Ha´det så gott!
Miamaria

Cathrines blogg sa...

Åh, det er ingen ting som er så deilig som årets første vårfølelse, hvor vinduene blir åpnet og frisk ny luft kommer inn! Det gir en helt unik energi :o)
Den kulen du har hengende i vinduet var nydelig!
Ha en fortsatt fin fin uke!
:0)

Lene sa...

Unskyld, unskyld, unskyld.... Og ikke nå glem at jeg er såååå glad i dere, hihiiiiiiii :))

Goood nattaklem :))

Emmeline sa...

Jeg må bare sitte her og nyte de vakre bildene du har tatt....
Jeg kan ingenting om bildebehandling og skulle gjerne ha lært litt---men det blir liksom med tanken;) Lekker hortensia og lekker julekule, *smiler... Ser at Anemone kalte det noe annet, men for meg er dette en knallfin julekule!! Jeg kan ikke forstå at du er overrasket over at jeg er fra Bergen??? hehehehe... Det er nemlig helt vanlig for meg å være herfra, og jeg snakker bergensk også sjø--
De store flotte husene som de har i Trøndelag ( så noen slike i nrks Berlinerpoplene) krever nok samme lottomillonen som vårt ja...Men man får ta det litt etter litt og så kommer man jo i havn. Og jeg er veldig glad for at min 11 år gamle sønn har planer om å blir snekker.. Håper virkelig han holder seg til den planen, det trenger vi nemlig!!

Solstad sa...

Ja er det ikke deilig med SOL og varmegrader :D !! Vi har også en deilig vårdag i dag ...solen skinner og fuglene kvittrer og jeg har fri :)))
Kos deg i dag. God klem fra meg. Pssst: nydeli kule du viser....jeg har noen sølvhjerter....kanskje jeg skal ta og henge de opp i vinduet ;) selv om det ikke er jul..??

Garden Angel sa...

Så herlige vårbilder du har tatt. Ja for disse var veldig vårinspirerte synes jeg. Herlige bilder av dine vakre vinduer;)
God klem:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails