tirsdag 11. mars 2008

Mye som ikke blir gjortJeg skulle gjort husarbeid....jeg har hatt arbeids helg og huset ser deretter ut... :(...jeg skulle lag ferdig smykkene. ...gått tur med hunden...planlagt middag....meeen her sitter jeg da og blir nok sittende en lang stund.

Jeg har funnet krokene som jeg skal ha på hyllen jeg lagde. Men jeg må finne ut hvor mye hun skal ha for å sende de til Norge.
Ellers får jeg bestille disse her...de er fra en nettbutikk i Norge
De har så mye fint her at jeg bare har lyst til og handle alt!! Se her er noen bilder fra
VESLESTUA
Skulle nok vært millionær,.....det er jo ett hav av nettbutikker der ute.
Ja da får dere ha en strålende dag og kveld. Nå skal jeg en rundtur til ørten blogger som har oppdatert. Skal bare først lage meg en kopp kaffe og noe å bite i.

Dere er så snille som legger igjen kommentarer, blir lykkelig for hvert ett pip jeg :)))

Klem Fra meg til deg.

8 kommentarer:

♥ ♥ ♥Anniche ♥ ♥ ♥ sa...

hihi, ja....man får ikke alltid tid til alt man ser for seg !!

Synes det var flotte knagger du hadde funnet , lykke til!

Veslestua er en nydelig butikk , helt enig .

Ha en god uke Randi , klem

morgrethe sa...

Ååååå.... så deilig ha årets ferietur i boks. Det har ikke vi!!!!!! Vi tenker litt på Italia, men Kreta så jo bare flott ut da. Har vært masse i Hellas, men aldri på Kreta faktisk. OK.... da må jeg også få begynt på noe...får ikke gjort alt jeg skulle gjort, det er helt sikkert. Plumper man ned foran data'n, så går tiden altfor fort... dessverre egentlig. Men du og du så gøy. Ha ei fortsatt fin uke:o)

me and alice sa...

Hej Randi!
Visst är det så att man inte alltid får något gjort...
I dag skulle jag också ha haft en städdag... I stället fastnade jag framför datorn.*fniss*
Fina krokar du hittat...Passar bra på de flesta ställen.
Klem Susanne

Elaine sa...

Ja Kreta är vårt favoritställe och i år väntar vår åttonde resa. Vi har hittat vårt lilla smultronställe i Almirida, en halvtimme öster om Chania. En liten lugn by med några få (fantastiska) tavernor, ett par mataffärer, en underbar strand och med det imponerande Lefka Ori massivet i bakgrund.Döttrarna vill gärna in till Platanias för att shoppa så vi sticker alltid dit. Vi åker alltid två veckor och hyr bil sammanlagt en 6-7 dagar under den tiden. Chania och Rethymnon är städerna vi alltid måste få med oss. Falassarna och Elafonissos är favoritstränderna. Maken har gått Samariaravinen och tycker det var helt fantastiskt. Andra ställen som vi gillar är en liten bergsby som heter Spili , Agia Galini där centrum inte har biltraffik (det känns skönt ibland)Paleocheora en annan mysig stad. Jag älskar att köra runt i bergen, genom små byar utan turism där farbröderna sitter utanför kafeet med ett glas raki och gamla tanter i svart som sitter utanför huset och förbereder dagen middag. Fast...man får inte ha höjdskräck........Det är ibland som att köra Trollstigen, fast många gånger värre (vägräcken, vad är det ?) Har man barn och ungdomar med sig är Limnoupolis badeland stället att åka till. Jättefint, rent och en massa åkattraktioner.

Klem!

MiaMaria sa...

Men så trevligt att ni bokat en tur till varmare breddgrader....

Och vilka saker denna butik vist skulle man vilja handla massor!!!!!

Och ibland så orkar man bara inte då är det lika bra att ta det lugnt.

HA´det så gott!
Miamaria

Min verden sa...

Jeg synes du bare skal sitte her og ikke gjøre noe annet og iallefall ikke ha dårlig samvittighet for det som ikke blir gjort. Nei, heller god samvittighet for at du gleder alle oss med pene ting og gode ideer :-)

Tonje sa...

For noen nydelige bilder du viser...

Er enig med deg at det er utrolig mange flotte ting å finne på nettbutikkene...har klart å ikke kjøpe så mye i det siste,foruten om bøker,men nå skal det shoppes litt igjen...er så masse vakkert som bare passer helt perfekt til vårt nye hus.

Ønsker deg en flott onsdag=)

Hulda sa...

Så fine knagger du har kjøpt deg. Ja, veslestua er en flott butikk, har bestilt derfra noen ganger jeg også, liker veldig godt at de har stoff også.

Når det gjelder bakgrunner og bilder på bloggen min så går jeg inn i kodene på html og forandrer der. Det er litt komplisert å forklare hvordan, men jeg bruker å skifte ut fargekodene. Finner fargene jeg vil ha i photoshop. Jeg bruker å ta farger fra bildet jeg har øverst, da står alle fargene i stil til hverandre. Bakgrunnen med prikker har jeg funnet et sted på nett, husker ikke hvor. Men, er lett å lage bakgrunner selv også, i fotoprogram. Da er det viktig at du lager et lite bilde, bare 3-4 cm kanskje.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails