onsdag 26. mars 2008

Award


Til min store overraskelse har jeg fått en utmerkelse...og det fra
ANEMONE
Jeg setter utrolig stor pris på den.
Men nå har jeg ett STOR problem. Jeg vet at de mest poppulære bloggene får omtrent en ny utmerkelse hver månde eller oftere. Så nå ønsker jeg at de som ikke får noen utmerkelse skal få denne. Det fortjener dere som sitter og blogger uten å få noen som helst oppmerksomhet rundt bloggene deres. Jeg har flere ganger opplevd at flere bloggere har fått opp til 10 utmerkelser fra forskjellige. Klart det er moro og bli satt pris på, men som oftest er dette bloggere med stort besøks tall så de vet de er populære. Så skriver noen at det ser ut som ALLE har fått en......vel det er ikke alltid ALLE har fått en utmerkelse. Noen blogger har aldri fått noen utmerkelse som helst. Jada jeg vet...jeg har sutret om dette i laaange tider.:..:)) både på Hobbyboden og på min gamle blog. Men jeg blir litt oppgidd når jeg Ser venninner gir til hverandre og naboer , kjærester...eller what ever..;))

SÅ DENNE GIR JEG TIL
ALLE SOM IKKE HAR FÅTT NOEN
UTMERKELSER!!!

Lurer på om jeg kommer til å poste denne jeg.....hihihihi

Poste eller ikke poste...tramper sikkert på mange tær, men det er ikke noe nytt for meg da.HA EN STRÅLENDE FLOTT DAG.

Jeg setter umåtelig stor pris alle kommentarene dere kommer med. Jeg blir så glad og rørt over alle som legger iglen noen ord. I går nådde bloggen min ett besøkstall jeg ikke har hatt før på denne bloggen..og det er moro det!!22 kommentarer:

mari sa...

Heia. Du no kjæm æ m maset mitt ijænn,men æ får itj t å lægg t linka t ainna nættsia.Koss jær æ d?? Deinn hylla JG laga t dæ va bra fin:)

Anonym sa...

Hei sann, nå endelig virker linken til "hvordan lage kremmerhus" .. laget den bare for deg jeg vet du.... lykke til ... * klem fra Babsy*

Lene sa...

Hei, Randi - og gratulerer sååå mye med velfortjent award :)

Og jeg er helt enig med deg i at awardene som florerer både er til glede, ja - men også til frustrasjon. Selv er jeg glad for å bli satt pris på - men har alltid store problemer når awarder skal gis videre. Forferdelig vanskelig å skulle plukke ut noen blogger fremfor andre. Men så føles det jo galt å sitte der og ikke gi dem videre også. Min store skrekk og gru gjennom livet, har alltid vært å såre, eller gjøre forskjell. Aller helst skulle jeg vært rundt på hver enkelt blogg og klistret inn awarder.

Før jeg åpnet nybloggen min satt jeg en stund og tenkte litt rundt nettopp dette med awarder - prøvde å pønske ut en eller annen ide nettopp i forhold til dette med awarder. Jeg tenkte litt på om jeg skulle lage awarden over alle awarder - som absolutt alle skulle få, hihi... Tanken har desverre falt litt bort - men kanskje jeg skulle pøske litt mer, ja :)

Ha en strålende dag, Randi :) Du er bare god, du :)

God klem fra meg :))

Lene sa...

....og før dens eksistens, skal jeg vel jammen gi deg awarden over alle awarder her og nå! Fordi du er Randi :) Og Julie skal også ha!! Yes :)))

Klem til henne og :)

Grip dagen sa...

Ser du er i det rettferdige, og kanskje litt forbanna hjørne...

Awardene er igrunnen noe tull.
En leser de bloggene som fenger en, enten de har awarder eller ikke. Det ser jeg faktisk ALDRI etter...
Du merker også fort hvem som er oppriktig interessert i det du skriver. En ser jo selv hvem som er trofaste til å kommentere.

Men awarder vil nok bli sendt frem og tilbake uansett. For noen betyr nok dette "frimerket" på sida endel... -What ever, sier nå jeg...

Hilsen Marit

Solstad sa...

Jeg må si meg enig med Grip Dagen....man leser det som fenger uansett :) ....nå er vel jeg en av de som ikke får slike da og må ta meg litt i å tenke hvofor ??...men så vifter jeg det bort ;))
Bloggingen er for meg noe positivt i hverdagen ...uansett awarder!
God klem

GAWO sa...

Bra skrevet Randi! Og jeg er så enig så enig.

Nå skal jeg sannelig stikke innom Solstad. Han/henne har jeg ikke vært hos før. Så nå hopper jeg videre. .... :-)

Anemone sa...

HELT ENORMT !!!

1000 klemmer til deg, for jeg er dog ikke så overbegeistret for disse utmerkelsene jeg heller...

Lene sa...

Hahahaha - ja, sant han var superskjønn, hihiiiii ;) Men det er han i dag og, da :)

Og kommentarboksen full av bedårede damer ;)) Bare vent til T, hahaha - for Topløs og/eller Tits - og han skal poste sin kones solbad fra takterrassen i Calahonda ;) Med kommentarboksen full av mannfolk, hihiiiiii ;)

Det er moro at han også har fotobloggen sin - så har han forståelse for gleden jeg har :)

Kos deg masse med farmen og vinkveld. Ta en slurk for meg og, da :))

Good klem :)

Tiril sa...

Heisan!
Det må jeg si Randi, jeg er så enig med deg,Du leser de bloggene du liker,enten de har fått award eller ei.
Det sier mye om deg, du er nok en god person,hatten av for slike som deg.
Ha en fin kveld.

christinasinteriør sa...

Hei! Takk for kommentaren. Du kan sende meg en mail om du lurer på noe!!
chr.skog@online.no

Ha en god natt!:0)

elin1976 sa...

Helt ening med du:O)

Sol sa...

Jeg er så enig så enig. Bare det at noen tar seg en tur innom, og gjerne kommenterer litt i ny og ne, er mer enn nok award for meg. Klemmers!

Stjerneglimt sa...

håper det er greit at jeg legger deg på lista mi... =0)

ArneA sa...

siden denne ikke er til meg lar jeg være å takke, men ideen var jo ganske kreativ

Karoline sa...

så koselig. og samtidig skjønner jeg deg godt, kanskej jeg skal gjøre det samme med den jeg fikk??
hatt en fin påske? det har vi, men nå er det med sjokk at vekkklokken ringer....og når jeg akkurat begynner å venne meg til det er det jo helg igjen, ikke at jeg vil klage over helg da...det er jo selvsagt så deilig.
ønsker deg en herlig helg-

Ida sa...

Gratulerer med utmerkelse! :)
Jeg er enig med flere av kommentarene her. Fine innspill fra både Grip dagen, Solstad osv.
Samtidig vil jeg legge til at det er koselig å vise at man setter pris på hverandre, også i Bloggland. :)
Ikke alle blogger med kjærester, naboer og venninner fra det "virkelige" liv heller.
Alle saker har minst to sider.... ;)

Anonym sa...

Er innom på besøk for og avlevere en aldri så liten vårklem til deg jeg i dag *klem fra Babsy*

[morgrethe] sa...

Hallo Randi. Her skriver du noen sanne ord. Hver gang jeg får slike awarder så blir det et dilemma. Men så føler en det litt prippent ved å ikke sende den videre også... prøver da iallefall å gi den til noen som ikke har fått den fra før. Men det er ikke så godt å ha oversikten over alle som har fått den. Jeg trenger ingen award for å blogge, jeg blogger fordi jeg synes det er gøy! Men ikke misforstå. jeg liker selvfølgelig å bli satt pris på.... hvem gjør ikke det. Men jeg blir veldig glad for en hyggelig kommentar eller mail også, det blir jo mere personlig.

Living White sa...

Så sant så sant som du skriver om awardene.

Alt jeg klarer tenke på er flytting så jeg tror ikke jeg skal blogge mer på en stund, da blir det med fare for å gjenta meg selv daglig på bloggen. Nå får jeg ha nedtelling i mitt stille sinn her hjemme, så får jeg flyttet 2 april og slått meg til ro. Er tilbake i bloggverden igjen 7 april, da får jeg nett igjen og har forhåpentligvis nye bilder å dele:)I morgen er det heldigvis helg, da skal jeg nyyyte at jeg ikke skal på jobb, jeg skal ned i eskene og kose meg med Caroline som nå har kommet hjem igjen.

Marihøna sa...

Er så enig, så enig :o)
Ønsker deg og dine en super-fin helg!

sue sa...

徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails