mandag 3. mars 2008

Mars er her

Helgen har fløyet avgårde, ny uke og masse som skjer...Trondhejmstur, foreldremøte,danseforestilling, jobb helg.
Men denne helgen har også bydd på forskjellig. Vi var med på å arrangere Balleleik for de minste barna. Det var stor stemning og barna spilte med stor iver. Jeg ropte høyest...og trodde en stund at det ikke var noe publikum( jeg var med i sekretariatet)....før jeg så opp på galleriet og der satt det masse foreldre...ingen heiarop..utrolig kjedelige foreldre....hihihihihi

Lørdag lekte jeg meg litt med mitt kamera , jeg tok noen RAW bilder...jeg vet egentlig ikke hva det står for, men det er ett annet format enn JPG. Da har jeg noe i menyen som heter Iamge overlay. Jeg tar to bilder i i RAW format og legger de oppå hverandre.

Ser nesten ut som om det var en eksplosjon i himmelen.
Lørdag fikk jeg også hentet ut det jeg hadde bestilt via Panduro og noen ganger gjør man små kupp. Kjøpte disse supersøte eggene til 10 kr stykke...at jeg ikke kjøpte 5 til...de var jo så fine!! Så selv om det er noen uker til påske skal de få ligge fremme.

Men før påsken skal jeg ha forening med dameren. Vi har måtte innse at vi begynner å dra på årene. Sist vi skulle ha treff så var jeg i feriemodus(vinterferie), da jeg melding fra ei om at hun kom litt sener...HVA!! senere...hvem,hva,hvor??!!skal JEG ha sy forening?? jepp ...nei det gikk ikke. Så jeg sendte avbud til alle sammen. Litt etter fikk jeg en laaang medling fra en av de andre....nå skjønte hun ingenting...det var jo HUN som skulle ha treff. Så der satt hun klar med Nachos og gulrotkake og ingen damer.....jaja...dere kan jo tro det var noen mannfolk som lo .

5 kommentarer:

Kate sa...

Nå måtte jeg le litt her, ser for meg den stakkars dama som satt og ventet og ingen kom....
Ja ja, sånn er det når man blir gammel *fnis*
Nydelige bilder og supersøte påskeegg. Skal dere på hytta i påska?

Hulda sa...

Så skjønne de påskeeggene var! Ligner på Petter Kanin av Beatrix Potter.

inger-55 sa...

Fint at det var noen som heiet på ungene ;). bare fortsett med det du!
For noen nydelige bilder. Herlige blåfarger! moro å leke seg med kamraet!
Påskeeggene dine var supersøte. Koselig med litt ny påskepynt.

Ønsker deg en fin uke!

Mita`s hjørne sa...

He,he... ikke enkelt med syforening og ferie...
De påske-eggene var jo bare skjønne da...

Ha en koselig kveld og uke...

me and alice sa...

Hej Randi!
Så fina bilder du tagit. Det syns att du har en finare kamera. Ska önska mig en sån! Söta påskägg du köpt. De silvriga äggen köpte jag nyligen på Indiska 79 kronor styck.
Är fina att använda sen efter påsk också...
soliga kramar/Susanne

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails