tirsdag 4. mars 2008

Avsløringen

Jaaa, her kommer avsløringen...troommmevirvler takk!!!..
Først så var jeg inne hos EMMELINES der hadde hun fått sin mann til og lage en hylle etter og ha sett bildet på DENNE BLOGEN med bildet av denne hyllenJeg dro min mann med til Byggmakker , der kjøpte vi en brei hylle, og tre knekter. Skrudde det hele samens. Men jeg manglet den smale listen for å ha kroker på. Så da sendte jeg min mann opp i snikkerbua...der fikset han resten og i dag malte jeg den ferdig.


Her henger den over skuv sengen. Mangler knagger men det kommer det å
Julie mente hun måtte ligge i sengen.....ellers ser det jo så rart ut..jaja men å ligge i ro er vanskelig det altså.....hehehe..urokråka vår.
Jeg ble fornøyd og kommer til å lage flere. Må ha en som skal være i gangen også.:))

Så får dere ha en fin tirsdags kveld. Nå venter Frustrerte fruer , i morgen skal vi legge Trondheim for våre føtter. Så det blir vel oppdatering på Torsdag tenker jeg.

Tusen takk for kommentarene fra dere. Mange klemmer til alle sammen

3 kommentarer:

Emmeline sa...

Så GØY:) og så fin den ble! Du har jo forøvrig kommet MYE lengre enn jeg har med min hylle --og det har du gjort på mye kortere tid, hehehe...

Jeg har jo enda ikke fått svingt meg med malerkosten. Bare jeg ser på malerklærne så ringer telefonen eller døren åpner seg og gjestene styrter inn! Men torsdag håper jeg på å få nok tid, da har jeg en kort dag på jobb heldigvis!

Håper du gir meg et tips om du kommer over noen billige og fine kroker?? Det er nemlig ikke så enkelt. Billig=stygg, og Fin=dyr har jeg funnet ut!
Skjønn fotomodell i sengen forøvrig. Kos deg i Trondheim:)

MiaMaria sa...

Perfekt! Är ju så bra när man fixar till det själv!

Ha´det så gott!
Miamaria

JULIE K sa...

Det var en nydelig hylle. Er ikke så hendig selv, men skulle gjerne ha laget en slik : )

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails