tirsdag 4. mars 2008

Lanterne og litt til

Enda en ny lykt er kommet i hus, må ha noe ute til sommeren også. Det som var veldig dumt med denne lykten her, det var at jeg må skru den løs under for å sette i lyset og for å blåse den ut......det var mer som tungvintmåten og gjøre det på...dumme, dumme produsenter!!
Sånn stol vil jeg ha til sommeren...og sånn hage med basseng og sånn kropp :)) ja og sånn kjole...hihihihi.
Nye møbler blir det...har litt lyst på sånn to seter med bord i mellom. Vel vi får se hva som dukker opp. Så har jeg bestemt oss...;)...for at jeg skal ha en markise som går over verandaen. Her i Trøndelag så har vi pittelitt regn på sommeren...en uttalelse med modifikasjoner...så da kan det være lurt med markiser som går over verandaen.

Jeg har også malt ferdig ett trestykke og det ble til på dette viset....... man tar en kone som er interiør interessert og som snuser rundt på andre blogger...blander i en mann som er tusenkunstner...( ingen stygge tanker takk:))....så får man ett produkt som jeg skal vise frem i kveld...håper jeg.

6 kommentarer:

liven sa...

Det var en fin lykt!! Den stolen du viser så jo utrolig deilig ut.Gleder meg til slaraffenliv på terassen!!
Må visst følge med nå og se hva du skal lage:)

Mona. sa...

Hm,så spennende det hørtes ut da..... !!! Må følge med deg nå..... ! Ja,kan du skjønne at de lager så totalt ubrukelige lykter,jeg har vært borti mange slike.....det er jo sååå kjedelig når de er så fine ellers ! La merke til ditt nydelige Figgjo-service,er så glad i disse,jeg også ;) Ha en fin kveld da :o)

Mona. sa...

Hei igjen,ser du tilbyr meg Tilda-boken,og takker selvsagt JA !!! Tusen takk til deg ;)

Thalia`s-sjelerom sa...

Hei igjen, er det flere enn meg som har litt dilla på lykter mon tro... Jeg har en liten mistanke om det når jeg er på blogg-turer rundt forbi:)) Harr akkurat kjøpt en til hagen, kunne ikke dy meg. Kurvstolen og bassenget kunne vært flott å ha også;)))
Kos deg med lykta!

Grip dagen sa...

Det var da veldig så hemmelighetsfull du høres ut...
Lurer på hva du nå har funnet på?!

Jeg har også ei stor lykt med denne patenten. Veldig tungvindt!
Tull å lage slike, spør du meg...

Håper du snart er ferdig med "hva-det-nå-er" og legger ut et bilde til nyskjerrige sjeler...
Marit

HildeS. sa...

Nydeleg lykt du har kjøpt deg, men ikkje så lur mekanisme for slukking etc. Det er ikkje alt me skal forstå her i verden.hehe.
Den stolen kunne eg godt tenkt meg å hatt på bassengkanten....hadde eg nå berre hatt eit basseng.
Du lurte på korleis eg laga bilete eg hadde på siste innlegget på bloggen min. Det er laga i Picasa 2, eit bilderedigeringsprogram du kan laste gratis ned fra nettet. Enkelt og greit i bruk.
Ha ein fin kveld:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails