tirsdag 11. mars 2008

Kreta Platanias

Da er endelig årets ferietur i boks. 2 August drar vi til Kreta, sol, varme, god mat og masse bading.
Dette kommer til å bli bra tror jeg.
Her kommer nok jeg til å tilbringe mange timer hver dag...med iskald pils i kjølebagen og ei go bok. .....hiaaahi....dette kan man like.
Noen som har noen gode tips og komme med så tar vi imot. Hva er verdt å se , gode restauranter
Butikker osv.

3 kommentarer:

inger-55 sa...

Gled deg! Nydelig strand, koselige restauranter, avslappende, ikke så veldig turistisk. Og kanskje ikke så mange spennende butikker. Var der for 2 år siden og kosa oss skikkelig.
Får jeg være med som hushjelp!

Anonym sa...

Der var vi for noen år siden, reiste med Apollo og hadde en deilig ferie. Stranda var deilig men vi ble alikevell ofte liggende ved bassengkanten pga ungene. Det er lett å ta bussen inn til Chania, og der er det en nyyydelig vei langs bryggene med masse resturanter og små koselige leirebutikker. I platanias finnes en gigantisk leke/barnebutikk i 3 etasjer- den heter Jumbo og der var vi endel ganger. Maten var deilig, både gresk og internasjonale retter, mye grønnsaker, deilige salater og frukter. Gled deg!!!Malin/knitgirl

Koselig koselig sa...

Har aldri vært på Kreta, men andre steder i Hellas som Naxos, Samos, en snartur innom Rhodos og Patmos og Paros på dagstur. Elsker gresk mat, kultur, lynne og oliven.
Så hvis jeg skulle anbefale noe greskt noe så sier jeg en rett som heter pastzio (husker ikke helt skrivemåten), det var veldig godt. pastarett med bl.a kjøttdeig og laubær i...
God ferietur :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails