lørdag 9. februar 2008

MGP

Tone M hadde sin favoritt jeg har min.

Eastern Wind


Lykke til i kveld.

5 kommentarer:

Lene sa...

Duuuu, og så jeg som egentlig er mgp fan - har nesten ikke fått fulgt med i år... Måtte bare se den ene runden hvor onkelen til min manns datter deltok (ikke videre), men ellers. Skal se om vi ikke husker å skru på skjermen i kveld - vi er såå lite tvslaver at vi glemmer å skru på, hihi :)

Du, jeg kom plutselig på at jeg ikke hadde fått med meg nærbilde av de englene din, så jeg bladde meg nedover. Ohhh, de var bare skjønneste og morsomste jeg har sett. Litt sånn aldeles nydelig og forenglete utgaver av Pompel og Pilt :)))

Snart ut i sne og sol her med oss - ha en strålende dag, du og :))

Solskinnsklem :))

Hilsen fra landet sa...

Har ikke fulgt med så langt, men kanskje jeg bør gjøre det i kveld?

Fascinerende det der med tvillinger synes jeg... i familien har vi ett sett tvillinger og ett sett trillinger, men selv har jeg kun 4 x 1. - det kom altså en om gangen! God helg til deg! :-)

Anne sa...

Denne damen har nok nynnet vinnermelodien i hele natt i søvn tilstand. Den "surret" i mitt hode i går kveld og jaggu var den der ikke i dag tidlig også.
Synes standaren på finalelåtene var så høy som aldri før jeg, og eastern vind var vakker, virkelig, og så hadde han så gode snille øyne han som sang.

God morsdag til deg.

FO - 2 sa...

Enig med Tone jeg. ;) En nydelig sang.
God morsdag til deg! :)

IngersATELIER sa...

Morn til deg. Gratulerer med morsdagen, nyt den:)) Nydelig den sangen, og han kan synge... veldig bra!
Klem.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails