søndag 24. februar 2008

Noen dager vinterferie

Da er det på tide og oppdatere litt igjen. Etter noen dager snøfylte vinterferie dager, så er vi tilbake til hverdagen. Men det er bare tre uker igjen til Påske!!

Julie visste seg og være den perfekte barnepike, så tålmodig, omsorgsfull og flink. Her hjelper hun sitt søskenbarn med og spise yoghurt. Han har på seg firehjuling genseren han fikk fra tanten til jul :))

Shila opplevde paradiset det er for hunder og gå løs stort sett hele tiden. Litt molefonken her da.


Det regnet, lynte, snødde, blåste stiv kuling og snødde og snødde
Men hva gjør det, ute var vi allikevel. Tente bål og koste oss :))


Å kjøre akebrett er jo helt topp, fort gikk det ned

og fort gikk det opp. Sånn var det ikke da vi var små, det var just ingen som kom med en firehjuling og henta oss opp nei...:))
Mens noen barn kjører akebrett og leker seg, så var det andre *barn* som hadde andre leker.Kjørte seg fast klarte han også. ;)
Last week wee had winter hollyday here in Norway, all children in school had a week free. Wee went to my brothers cottage for some days. Lots and lots of snow , storm and rain. But wee had a lovely time after all.


Det var utrolig hyggelig og komme hjem til så mange søte kommentarer. Dere er noen engler alle sammen. Nå skal jeg ta runden innom hver og en av dere...pluss noen til .
Takk og lov for Bloglines , der følger jeg med dere alle og kan gå inn og se hver gang dere oppdaterer.Den er jeg blitt avhengig av. .Ha en strålende flott mandag :))

3 kommentarer:

Tiril sa...

Takk for koselig kommentar på bloggen min, så herlig ut med to og firbente i snøen, Her på vestlandet er det lite med snø iår ,bare regn regn og regn.Ikke det at jeg vil ha snø nå , for nå venter jeg på våren.Har ikke noen planer om nettbutikk så langt. det blir så masse jobbing.Så får jeg se etter hvert.
Ha en fin uke.

Ida sa...

Velkommen hjem etter noen fine dager på vinterferie.
Koselige bilder. :)
Fortsatt fin uke til deg Randi.

inger-55 sa...

Så koselige bilder fra vinterferien! Er det ikke koselig å trosse værgudene og gjøre det beste ut av situasjonen! Men man skal ha respekt for fjellet da... Det så iallfall ut som dere hadde det trivelig.
Mang klæmma fra mæ!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails