lørdag 9. februar 2008

MGP

Tone M hadde sin favoritt jeg har min.

Eastern Wind


Lykke til i kveld.

6 kommentarer:

Lene sa...

Duuuu, og så jeg som egentlig er mgp fan - har nesten ikke fått fulgt med i år... Måtte bare se den ene runden hvor onkelen til min manns datter deltok (ikke videre), men ellers. Skal se om vi ikke husker å skru på skjermen i kveld - vi er såå lite tvslaver at vi glemmer å skru på, hihi :)

Du, jeg kom plutselig på at jeg ikke hadde fått med meg nærbilde av de englene din, så jeg bladde meg nedover. Ohhh, de var bare skjønneste og morsomste jeg har sett. Litt sånn aldeles nydelig og forenglete utgaver av Pompel og Pilt :)))

Snart ut i sne og sol her med oss - ha en strålende dag, du og :))

Solskinnsklem :))

Landliv sa...

Har ikke fulgt med så langt, men kanskje jeg bør gjøre det i kveld?

Fascinerende det der med tvillinger synes jeg... i familien har vi ett sett tvillinger og ett sett trillinger, men selv har jeg kun 4 x 1. - det kom altså en om gangen! God helg til deg! :-)

Anemone sa...

Denne damen har nok nynnet vinnermelodien i hele natt i søvn tilstand. Den "surret" i mitt hode i går kveld og jaggu var den der ikke i dag tidlig også.
Synes standaren på finalelåtene var så høy som aldri før jeg, og eastern vind var vakker, virkelig, og så hadde han så gode snille øyne han som sang.

God morsdag til deg.

Ida sa...

Enig med Tone jeg. ;) En nydelig sang.
God morsdag til deg! :)

Thalia`s-sjelerom sa...

Morn til deg. Gratulerer med morsdagen, nyt den:)) Nydelig den sangen, og han kan synge... veldig bra!
Klem.

Anonym sa...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails