mandag 18. februar 2008

Hekla lue i glade farger

Når jeg har arbeidhelg og jobber med ungdommer som liker og sove halve dagen, så må jeg finne på noe på tidlig søndagsformiddag. Da ble denne spreke luen til, heklet av Tuva garnet. Mykt og godt...holdbart er det også :))Dårlig bildet av lua bak, men men.

I helgen hadde Lene en gøyal konkurranse på bloggen sin. Julie kommenterte hva hun syntes...og ble så overrasket da hun leste hva LENE hadde skrevet til henne på bloggen sin. Det var moro syntes hun.

A new crochet hat for my daughter . In cotton yarn named Tuva

9 kommentarer:

Emmeline sa...

Så koselig,jeg leste også det som Lene hadde skrevet og det var virkelig fantastisk at hun la merke til kommentaren fra Julie på den måten *smiler!
Knallstilig lue, den hadde slått godt an i gjengen her hos meg også--Søt modell også syns jeg.
jeg har ikke kommentert innlegget med nytt glasskap under her, men det må du jo bare være UTROLIG fornøyd med Randi... Det likte jeg fantastisk godt, det gjorde seg med dine flotte glass inni her--de kom virkelig til sin rett!
Takk for koselig kommentar på bloggen, av og til blir jeg litt engstelig for om folk vil forstå humoren min...Men heldigvis er det iallefall noen som gjør det, takk og lov--og du er en av disse jentene Randi. Puuuh! Godt å vite at jeg har tonen med noen her i Bloglandia;) Ha en fin kveld. Kos deg med hekling og skjønne jenter!

Hobbyhuset-Merete sa...

Flott og fargerik hue som passa godt til den søte jenta di :o) kjekke og raske å hekle dei huene der. Eg laga ein heil haug i fjor som Maren gav i bursdagspresang til klassevenninnene sine - det blei ein stor suksess!!
Flott glasskap du har fått deg og..det likte eg :o) ønsker deg ei super veke :o)

Thalia`s-sjelerom sa...

Go-kveld der:) Så søt og fargeglad Lue. Bare kom til Søgne, hjertelig velkommen... Grattis med det flotte skapet ditt, så fint det ble med de vakre glassene i!
Ha en fin uke videre Randi!
Masse hilsen Inger Bente.

Andrea sa...

How cute.....looks like someone has been busy

Tonje sa...

Så flott den luen ble=)

Må få takke deg for den utrolig koslige kommentaren på min blogg,blir så gladnår dere tar dere tid til å legge igjen en liten hilsen...jeg har linket deg er det ok?

Ida sa...

Flott "tidtrøyte" en tidlig formiddag dette. Fin lue i glade farger. Takk for fine ord hos meg. Ønsker deg en fin fin tirsdag! :)

Garden Angel sa...

Kjempefin lue på kjempefin jente:)
Tusen takk for koselig kommentar hos meg:)Det varmer et mammahjerte:)
Flott skap under her også!
Gratulerer med nytt!
Fin tirsdagskveld til deg:)
Klem fra meg
Ps: gratulerer med premie til Julie hos Lene:))

Lene sa...

Kjære du mi Randi :) Hehehe :) En sang du er glad i, tenker jeg - for den har vel mange gått og nynna på for deg :) Jeg får den til stadighet på hjernen etter jeg har vært innom deg :))

Duuu, så skapet ditt her nede - DET var lekkert, det!! Og så er du verdens flittigste på en søndag morgen, med knallfin lue og en supersøt fotomodell :)

Ting gikk litt i tullball her i dag. Jeg fikk altså ikke scanneren til å virke - og når Mr. Fixit kom hjem i dag, glemte jeg helt å spørre han om hjelp før han forsvant igjen. Og jeg måå bare for all del få sendt avgårde beviset til Julie. VIKTIG, VIKTIG - er så stolt av den overskriften i se og hør artikkelen: Verdensrekord!! Hehehe :) Men nå har jeg fått scannet - så pakken blir sendt i morgen. Vet ikke om dere reiser på hytta før den kommer på torsdag... Tenkte jeg bare ville fortelle, så hun vet :)

Ha ei god natt - og hils så mye :)
Klem fra Lene :))

Marie sa...

Friske fargar, fin lue, vakker jente :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails