søndag 10. februar 2008

Ny uke , ny dag , nye muligheter

Hei sann!!
Jeg har prøvd og riste av meg noe av tung sinnet fra i går. Lykkes ikke helt,da dagen startet med ett brøøøl...fra meg!!
Ahh jeg blir så sinna på den fillebikkja. Nå har hun spist opp to av glidelåsene i nye jakkene til Julie. Bare den ene siden hvor den største delen er, den er borte på begge to!!hvordan er det mulig og få det til......arrrrg!!...ja og for ikke å snakke om den ene skiskoen.....dette blir ikke billig. Men,men jeg har sendt mail til leverandøren av Skogstad produktene så jeg håper på napp derifra.


Men så må jeg ikke glemme og gratulerer to av verdens vakreste barn i dag. Våre tvilligndøtre fyller 20 år.Tenk det , 20 år siden to jenter...prikk lik kom til verden og forandret livet vårt.

Her er 3 av fire samlet


GRATULERER SÅ MYE !! feir med måte da!! klemmer fra oss her hjemme.


Takk for de varme kommentarene i forrige innlegg. Det varmer meg langt inne i hjerterota. Tusentusen ganger takk for at dere finnes!! STOR KLEM!!

13 kommentarer:

Karna sa...

Gratulerer med dagen i huset, flotte jenter!!

Stakkars deg som våknet til ødelagte sko og jakker, er forferdelig irriterende, og de kan jo ALDRI gjøre seg ferdig med en ting, neida de gnager heller litt på alt...gggrrr....

Håper resten av uken blir bedre for deg!

Mor Grethe sa...

Hallo Randi. Så fine bilder av jentene dine. Jeg har sett bilde av deg.... og jentene må da være lik sin mor.
Måtte lese innlegget under også.... håper det går bedre med deg. Det er trist... men livet. Og diktet du viste, har jeg også notert meg. Hilde hadde det på bloggen for ei stund siden, og det var et dikt som "traff" meg.
Ha en fin da.

MiaMaria sa...

Gratulationer!!!!!

Vilka söta barn du har....och jag tycker att de alla tre är så lika varandra...trillingar fast en kom lite senare.....

Hoppas du får en skön och härlig dag!
Miamaria

Thalia`s-sjelerom sa...

Jeg lot meg merke slik med innlegget under, at jeg nesten glemte hva jeg skulle skrive her. Iallefall har du noen nydelige døtre... Like som perler, de er gode og ha rundt seg! Ord blir egentlig litt bortkomne når man skal trøste noen i savnet! Ikke lett og forstå og skønne livets tunge og gåtefulle veier min venn! Bare si jeg føler med deg.
Gratulerer med de skønne døtrene dine!
Klem fra meg.

Marie sa...

Gratulerer med dagen til to nydelege jenter!

Eg las innlegget ditt under her også. Dess lenger me lever dess fleire tap opplever me. Det er prisen me betaler for å vere glad i nokon. Nå er det mange år sidan far døydde, men ennå hender det at bylgjer av sorg kjem over meg. Ofte i tilknyting til ein melodi eller andre småting. Eg har ei venninne som har mista både mor si og bror sin for nokre få år sidan. Me har vore til stor hjelp for kvarandre. Eg har funne ut at det er greit å gråte litt når ein kjenner det tungt å trist, det "slepper" litt fortare då.
Sorgarbeid tar tid, det veit alle som har vore gjennom det.

Godt å sette ord på det vonde, einten det er i samtale med nokon eller sånn som her på "papiret".

Stor og god klem frå meg også ;)

toneab sa...

Håper du har en fin dag i dag! Nydelige jenter har du! Gratulerer til dere alle :-)

Mita`s hjørne sa...

Huff da... ikke greit når bikja spiser ting den ikke skal da... Vår ødelegger ikke - men samler - om noen mister en vått, lue o.l på gulvet er hun snar til å hente det og dra det inn i buret... noen ganer er det nesten ikke plass til henne selv der heller - og bamser, større en bikja, drar hun etter seg og får de inn i buret... rar er hun...
Grattis med vel overstått feiring av jentene...

Leste ditt forrige innlegg også, slikke dager er vanskelige... håper det går bedre med deg nå...

Ha en koselig uke...

Albertines verden sa...

Hei. Gatulerer med to flotte jenter! Må le litt når du nevner Fanny og Alexander, for da jeg holdt på med rominndelingen i huset ville jeg har det åpent mellom rommene nede. Så for meg julaften hos dem, da de gikk rundt granen og gjennom rommene. Så hos meg kan man gå fra stua, gjennom hallen, kjøkkenet og spisestua og inn i stua igjen. Det er bare det at eneste stedet det er plass til juletre er i ett hjørne, så jeg har aldr fått testet ut dette. Ellers ønskes du en flott uke!

Hulda sa...

Så flotte tvillingjenter du har! Det må være underlig å ha en som er så lik seg, men sikkert veldig artig også. Måtte le litt av hunden som hadde ødelagt glideåsene, det har jeg også opplevd. De er ville etter glidelås, er visst godt å tygge på, he he.. Har huska på å henge jakker høyt heretter. ;)

Måtte også lese innlegget under her. Det er trist å miste noen som står en nær. Håper du føler deg bedre.

Ida sa...

GRATULERER med vel overstått til de flotte og søte jentene! :)

Grip dagen sa...

"Går solen ned for deg, stå ikke å se mot vest. Se mot øst."
Dette synes jeg er fine ord som forteller at solen vil stå opp igjen.
Håper tungsinnet fra tidligere vil gå over og nye gleder vil komme til deg.
En stor glede må jo være de skjønne barna dine!
De oser av liv med sine blide fjes og lyse lokker!!! Gratulerer.

Ha en deilig dag!
Mange hilsner Marit

turvid sa...

Gratulerer så mye! :)

Bente B sa...

For noen kjempeflotte jenter du har, Randi!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails