onsdag 6. februar 2008

Oldemors kniplinger

Etter å ha lett lenge å vel fant jeg endelig disse nydelige gamle kniplingene etter min oldemor. Ja muligens ennå lengre bak i tid.
Jeg kan nesten se hun for meg.....har vel sikkert sett ett bilde en gang.....pyntet i finstasen og med disse kniplingene dandert rundt halsen.
Nå har jeg lagt dem på ett sølvfat der den trearmete sølvlysestaken min står. Skal se om jeg får tatt ett fin kveldsbilde av det en kveld
Bildene ble litt skarpe, men for å få frem detaljene syns jeg dette ble det beste resultatene.


Jeg elsker gamle ting. Jeg er jo så heldig at jeg har fått forskjellig opp gjennom årene
Min mor kommer fra en stor gård og da de skulle gjøre om på gården ble noe av det som sto der delt. Blant annet fikk jeg ei skuvseng og ei prest seng av min mor. Preste sengen har høye gavler med noe utskjæringer...smal som bare fy...umulig for voksne å ligge i.
Vi har dessverre ikke plass til den så den står stablet ute i bua. Skuvsengen står nå ute i gangen......men den står liksom bare der. Jeg lurer på om jeg skal ta bort den ene delen og ha den som benk.....for to åringer...:0...den er veeldig lav. Så smale madrasser er visst ikke å få kjøpt lenger.
Noen som har gode tips??

3 kommentarer:

toneab sa...

Flott strikkesett lille Leander får! Du har fått en koselig blogg nå, kjekt når du viser slike gamle ting......men det er nupereller din oldemor har laget :-)og flotte er de!

Sharon sa...

The needle work looks like tatting to me. Is it? It is beautiful!

Anonym sa...

Dette er ikke kniplinger men nupereller.Vakre er de uansett.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails