tirsdag 15. april 2008

Så ble det plutselig travle dager

Full fart, det kan jeg like..:)) stor bursdagsfeiring med 22 våryre 10 åringer på søndag. Der det ble lekt og sprunget så jeg var helt utslitt..Rødt lys, og Kyllingene og reven...krever raske føtter og konsentrasjonen på topp. Det er gøy å se hvor ungene roer seg og all konflikt(nesten)..forsvinner så snart noen voksne blir med på leken. Men så liker jeg veldig godt og leke også (",).

Det er sånn det skal være og være 10 år...tankene går jo automatisk til det utrolig tragiske som skjedde i Sverige. Jeg har noen ganger lyst til og putte henne tilbake der hun kommer fra og passe på henne til hun blir voksen.....men det går jo ikke....pass godt på alle ungene deres.


Været var perfekt!!!


Litt interiørshopping har det også blitt tid til.
Nye puter fra Jysk ble med hjem..sånn at kattene iallefall skal ligge godt. Men når det koster bare 149 kroner for 4 stykker så går det jo an....så får jeg bare vaske dem..eller snu dem...alt ettersom..:)


Så måtte jeg ha litt glamour på rekveden min...:))Noen lurte tidligere på hvordan Shila så ut når hun bar på store tre....her er en sekvens som jeg klarte å få tatt...det er ikke enkelt med en hund i ene hånden og ett kamera i den andre..:)

I morgen er det 10 års dag, men med vår lille familie så er det nok bare mormor som kommer. Vi fikk heldigvis samlet en onkel og to tanter og 4 søskenbarn etter barneselskapet på søndag Må se om ikke vi får tak i noen venninner som kan være her litt.
Jobb i ettermiddag....tror dere var skyld i at jeg plutselig fikk mye jobb......arbeidshelg fra fredag....så dagene flyr avgårde.

Tusen takk for alle supre kommentarene og takk for skryt , det er så moro og vite at man kan være til litt inspirasjon for andre. Når jeg får så utrolig mye fra dere.

Ønsker dere alle en fin vårdag hvor dere enn er i verden.

8 kommentarer:

naturglede sa...

Så trivelig dere måtte ha det ute i lek og moro. Dette blir nok aldri glemt av jenta vet du! Håper dere får en fin dag idag også. I morgen skal jeg i bursdag til vår yngste. Koselig å feire, selv når de er voksne. Vi må passe godt på dem. Gratulasjoner til 10åringen din:)

Fjordheim sa...

Takk for koselig hilsen på bloggen min.
De fineste bursdagsfeiringene vi hadde med ungene her, var de vi hadde ute. Det er nok alltid populært. Og ekstra flott er det når de voksne er med på leken. Ja en får virkelig passe på de ungene. og ikke minst huske på å fortelle de hvor glad en er i de,

Ida sa...

Fin stemning og flotte bilder Randi! :)
Kloke ord til å begynne med her også. Ja, la oss ta godt vare på de små.
Noen ganger skjer det tragiske ting. Stakkars foreldre som sitter igjen etter tapet av lille Engla. Første sykkeltur alene. Synest så synd i dem!

Torunn sa...

Flotte, inspirerende bilder!
Hilsen fra nordtrønder bosatt i Østfold :-)

Irene sa...

Artige bilder, skal ikke stå på innsatsviljen iallefall :-)

MiaMaria sa...

Hej!

Härliga vårbilder från naturen!

Hoppas att 10 åringen får en bra dag grattis!

HA´det så gott i vårsolen!
Miamaria

Lene sa...

Heia, Randimor :)

Ohhh, så deilige bilder hoe deg i dag :)

Og, ja - tøffe saker som har skjedd i Sverige, og desverre så altfor mange andre steder i verden også. Man klemmer litt ekstra hard rundt de man er så glad i selv, og kvier seg for å slippe dem fri. Heeeeldigvis overskygger gleden de gir som regel angsten for å miste dem.

i dag er jeg lei meg, altså. Midt under middagslagingen fant jeg ut at det var den 15. i dag!! Hjeeeelp!!! Jeg var heeeelt sikker på at det var den 14. Dermed dro jeg fra hele middagene, som sto i ovnen, susa avgårde på postkontoret for å rekke den siste postbilen som går mellom fem og seks. Neeeeei, den hadde dratt for ti minutter siden...... Den skulle jo ha med seg bursdagskortet til Julie........!!! Så nå ligger det i postsekkene på Gulskogen postkontor, og kommer ikke frem før torsdag.....!!! Søren, søren, søren!!!

Men, Randi.. Du må hilse henne sååå mye fra meg i morgen tidlig - og så lurer jeg på om du kan synge denne sange for henne fra meg:

Hurra for deg som fyller ditt år -
ja, deg vil vi gratulerer!
Alle i ring omkring deg vi står -
og se, nå vil vi marsjere.
Bukke, nikke, neie, snu oss i ring -
danse for deg med hopp og sprett og spring.
Ønske deg av hjertet alle gode ting -
og si meg så - hva vil du mere?
GRATULERE!!!!!!

Drøssevis av go`klemmer og bursdagsklemmer fra meg :))

вεдτε sa...

Ser det er flere som har en hund som elsker å finne digre greiner når man går tur ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails