mandag 21. april 2008

Naturen i vårskrud

Vi har noen fantastiske fine dager her i midten av landet. Strålende sol fra skyfri himmel....og jeg går på jobb å synger
"nå skinner sola i vinduskarmen og katta maler som aldri før, hu ligger langflat og kjenner varmen og er ei katte med godt humør, Heisann!! og duliattden dei for sola og deg og meg sann!!!"..til Brukerens store glede, de synger med for full hals. De er mer musikalsk enn meg ..hihihi

I går kveld var jeg og min følgesvenn på lang tur i skogen og innimellom trærne der skimtes mitt lille hjem..


Jeg kjøpte meg en grønn flaske for å henge ute til sommeren.
Ute i hagen eksploderer våren!! jeg tar med meg noen greiner inn, så får jeg se om det kommer noen blomster på dem til helgen. Det må jo være billigere enn og kjøpe en grein med kirsebærblomst på til 70 kroner..??
Så har jeg fått min Hemmelig venn pakke. Garnet er allerede brukt litt av, til en supersprek vår lue til J.


Dagene flyr som sagt avgårde, jobbet hele helgen og kveldsvakt i kveld.
I morgen skal klasse til J ha klassefest , det gleder vi oss til å være med på...Torsdag er det muligens reker og hvitvins kveld...fredag oppladning til Lørdag...da skal det være Dansens dag, og vår lille danserinne skal være med og danse. Oppstart klokken 9.45....ferdig 20.00 og jeg skal på tidligvakt..*phu*
Jojo, travelt men akkurat nå passer deg meg perfekt!!
Etter i kveld har jeg fri til Lørdag....så da skal jeg slappe av og kose meg i solen. De melder utrolig flott vær...frem til helgen..:))

Jeg venter på pakke i posten...så da kommer det oppdateringer. Gleder meg sånn til jeg får dem!!

Ønsker dere alle noen strålende fine dager. Kos dere innimellom jobb og stress ned....ta dere ett 5 minutt og nyt livet.

Takk til alle dere som er så snille og kommentere. Når jeg kommer hjem fra jobb og leser nye kommentarer blir jeg så glad!! det varmer skal dere alle vite.
Nå har jeg 40 blogger som er oppdatert på bloglines. Skal se hva jeg vinner over.


17 kommentarer:

Anna Lisa sa...

Ja det er riktig herleg med vår!!! Så koselig å besøke alle bloggene nå, alle hyller våren og nyter den. Sjønnt! Ha en fin vår vidare!! Klem

Garden Angel sa...

Hei Randi!
Så herlig stemning på det første bildet ditt:)) Ja nå er det vår! Vidunderlig herlig:))
Den sangen traller jeg på hver vår også:) hihi
Fin kosepakke du har fått deg også!
Og de hvite gardinkappene dine var artige. Tror ikke jeg har sett sånne før.
Også så søt pakke og nydelig kort som Julie har fått av Lene!!!
Den snille dama:))
Jeg har også hatt jobbehelg+jobbet kvelden igår og i natt. Så nå er det deilig med en fridag:)))
Må bare sette av litt tid etterpå ute i sola! Så herlig at dere også har godvær:))
Kos dere og nyyyyt!!!
God klem fra meg(",)

LISBETH---<-@ sa...

70 kroner for en grein, hva????? Da er det bare til å finne frem saksen og gå på tur i nabolaget, hehe.
Nyt dagen Randi, det er så flott måtte det bare vare, nydelig vær fortjener vi
Klem

Anna Lisa sa...

Heisann igjen:) Ja eg skriver også på Islandsk fordi eg er Islandsk men har bodd i Norge i 17 år. Men familien min og venner bor på Island. Så da er det litt koselig at dei også kan lese og forstå bloggen min:) Ha en god dag!! Klem

Den gode feen sa...

Hei Randi. Nå måtte eg inn til deg ein tur :) Har vore ute og slått plenen og grubla litt hehe. Kom på at eg har gløymt svare deg om benken. Ser du har fått tak i puter, så kanskje de allerede har fått opp benk. Me festa lekter til veggen, og la benkeplate oppå. skal også ha to støttebein under, men har ikkje kome så langt. Dvs, mannen tok bort dei eg hadde mekka saman - det var ikkje fint utført hehe.

Så mange nye oppdateringar her sidan sist. Og gratulerer så mykje med overstått til vesle store fine Julie! Utruleg rørandes og fin gratulasjonspost du har til henne. Det er jammen ikkje lett når dei små er sjuke. Det er og har vore mykje sjukdom her også, med astma, reflux osv, men ein vert van med deg også på eit vis. Sjølv om hjerta blør i omtanke for dei små.

Ha ein finfin vårdag. Eg skal straks ut i sola og sjå på mannen som lærer sønnen å sykle :)

Stor klem

naturglede sa...

Alltid hyggelig å ta inn greiner og drive dem fram i blomst. Jeg har Kvede på bordet nå. Knoppene er store allerede, og vil sikkert lyse utsprungne og orange i løpet av helga. Kos deg videre i våren:)

Lille meg sa...

Ja, er det ikke herlig nå når det spirer og spretter? Hvitveisen er kommet også, og noen små blå blomster i bedet mitt som jeg ikke vet navnet på.
Våren er ei herlig tid. Men april er lunefull, det er kaldt om natta og skarp luft.
Ønsker deg en fin vår!

Min verden sa...

Herlige bilder. Her er det også kjøring til og fra dans med gullungen. Det er flott at hun har det gøy, men noen ganger blir det for mye for en stakkars liten mamma! Vel, hvordan alle de/dere med 4 barn får det til med jobb, hus og mann - se, det under jeg meg over innimellom. Ha en fin tirsdag. Her er det deilig og jeg får kanskje sådd og ordnet litt etter ballett. Hanne

GundaM sa...

Vakre bilder Randi og det oser av innlegget ditt at du koser deg og trives for tiden;)

Flott med jobbinga!
Jeg driver butikken på Stjørdal men er innom på Levanger av og til, men nå er det så travelt til meg her at jeg må bare kara på levanger greie seg sjøl;) og det gjør de da;)

Ha ei flott uke videre;)

LISBETH---<-@ sa...

Du Randi, hadde du giddet å gi meg litt info om bloglines ,trenger å holde meg mer oppdatert...
Klem

vibbedille sa...

Utroooolig kooooselig blogg du har, skikkelig flotte og inspirerende bilder! Ønsker deg en flott og koooselig uke! Klem vibbedille

Tonje sa...

For noen vakre vårbilder...kunne kjenne varmen fra solstrålende og lukten av skog...ha en flott onsdag=)

Solstad sa...

Å ja er det ikke deilig med vårsola og alt som spretter ut i hagen!:))Jeg nyter hver dag , vi har hatt sol ei uke nå og jeg har omtrent bodd ute....så inne i huset ser det ikke ut for tiden, har ikke tid å være inne og rydde når det er så flott vær! Vi er ganske solhungrige nå ;)
De blomsterkassene finnes på hagesentrene, jeg kjøpte de på Oasen Hageland.....vet ikke om dere har det i nærheten av dere men sjekk det ut for kassene er kjempefine!:)
Ha en strålende dad og lykke til med klassefesten!
Klemz

Anemone sa...

Nydelig bilde det øverste i denne posten Randi. Så trolsk og vakkert at en blir nesten helt satt ut.

Dagene flyr ja..., og hvordan tror det føles for meg som skal ha konfirmasjon, og som føler at ALT bare skulle vært gjort på en og samme tid ??? og helst før den store dagen ???

Nei, kjenner jeg tar meg i nakken flere ganger om dagen, og "forteller" meg selv at panikken ikke skal få ta overtaket. Kommer da vel tider etter mai også. Det er vel ingen va gjesstene som tar over de gjøremål som ikke blir gjort heller, om de i det hele tatt legger merke til at det er ugjort...

Nei, nyter litt dagene også jeg :-)

Klem herfra på en solrikk, men litt kald dag.

borghild sa...

Så fine bilder du har tatt! Er helt enig i at det må være bedre å ta inn greiner selv enn å kjøpe dyrt, skulle bare ønske jeg hadde et kirsebærtre i hagen, for kirsebærblomster er såå nydelige!!
Kos deg de siste soldagene;-)
Klem B:-)

MiaMaria sa...

Hej!

Visst är det underbart att våren har kommit!
Och vilka härliga bilder man riktigt njuter.

Önskar dig en fortsatt trevlig solig vecka!
Miamaria

Ida sa...

Ja, man må jo bare synge og tralle i dette fine været! :)))
Og nyte det ja! :)
Bilde nr. 1 er nydelig og beskriver i seg selv akkurat hvor fint det er hos deg nå.
Du fikk nok vakter skjønner jeg..... ;)
Jeg jobbet myyyye som ekstravakt tidligere. Jobbet 100% innimellom. ;)
Kos deg!
God natt og fin dag i morgen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails