fredag 4. april 2008

Litt kjøkken...

Ja jeg kan viss jeg vil...etter litt hint fra
noen
Så har jeg ryddet mitt kjøkken..hahahahaha

Legg merke til den vakre grønne matboksen som plutselig dukket opp. Her bruker jeg lang tid på å få alt ryddig og fjerner alle uromomenter..så skal jeg laste opp bildet..og hva dukker opp..en GRØNN matboks....jaja må vel se om jeg finner skapplass til den.

For det er ett av problemene med lite kjøkken, det er litt lite skapplass.
Så kom en ny telys lykt i hus...til 10 kroner!!
Ti kroners marked på Plantasjen går ikke meg forbi.
Så da ble denne bøtten med hjem..før pris var 70 kr så her følte jeg at jeg gjorde ett aldri så lite kupp. Så nå fant jeg frem alt det utstyret som har ligget huter i bulter i en skuff og puttet det i denne bøtta.


Med denne buketten av ..plastikk.....Ranunkler
så ønsker jeg dere alle en god fredag.

Håper dere alle får en rolig og god helg, om dere skal jobbe eller være hjemme. Jeg har planer om litt snekring og maling..håper bare sjefen også er med på det...:))

Mange ganger takk for utrolig hyggelige kommentarer.

12 kommentarer:

Lille meg sa...

Akk ja, blir det noen gang nok skapplass? Da jeg holdt på og vasket i skapene her i huset da vi skulle flytte inn, syntes jeg det var mange skap og gledet meg over det. Men jeg oppdaget fort at plassen godt kunne vært større.
Alle skapene er fulle!
Mye fint du har funnet på 10-kroners markedet...
Takk for blomsterhilsenen på bloggen.
Ønsker deg også ei god helg! Kos deg!

Garden Angel sa...

Hei på deg!
Flotte og ryddige kjøkkenbilder;)
Søt lykt!
Ønsker deg og dine en riktig God Helg!!!
KLEM(",)

Jorunn sa...

God helg :o)
Klem

Mona. sa...

Ja,er det ikke koselig at man kan bli lykkelig for noe som ikke koster skjorta...! Kjempefine funn !!! Ønsker deg og dine ei super,vårlig helg ;O)

Berit sa...

Kjempekoselig og kjempekupp!!

Har nokså lik den vekten din her på hytta, glad i den...

God helg til deg også.

Lene sa...

Hahahahahaha!! Nå ler jeg meg skakk her. Jasså, han flyr rundt på bloggene og strammer opp damene, hihiiiiii... Og så har han et surrehode av ei kjerring selv;))) Duuu, verden vil bedras - og vi rer absolutt aldri opp sengen her i huset. Bortsett fra de gangene jeg invitterer dere innom. Kan jo ikke vise hvordan vi virkelig har det ;)) Og så har jeg jo et super duper argument for å ikke re opp sengen - jeg setter vinduet opp for å kverke midden - og det blir jo ganske så bortkastet, da - om jeg først skal bre dyna pent rundt dem som skydd ;))

Men kjøkkenbildene dine ble knallfine da - for ikke å snakke om detaljbildene. Og så har du til og med fått tak i plastikkranunkler! Hvor da hen? Plantasjen, de og? Og et tikroners marked som gikk meg helt forbi..

Ha en fin kveld, Randi. Arbeidhelg for meg - bare kos det - når man har verdens beste jobb :))

Gooood klem :)

Lene sa...

Hahahaha!! Bare inne og advarer her... I stua går nå latteren - på Randis bekostning. Min eksmann er altså virkelig i slaget (edru, altså) og kommer med alle de kommentarene han egentlig skulle lagt igjen her inne. Hihiiiii.... Ja, vi får se hva som kommer - om det kommer noe. Han leter etter nissene i blåfjellet ditt nå ;))) Og så synes han ideen med å fotografere skywatch gjennom blondegardiner og kjøkkenvindu var heeeelt genial! To fluer i en smekk. da får man jo med seg interilret og - og kan både interiørblogge - og skywatchblogge på samme tid ;)) Fniiiis :) Du - han er ikke god! Jammen godt jeg ikke er gift med han lengre, hihiiiiii ;))Folk kunne jo begynne å tro jeg var av samme ulla ;)

Nunne sa...

Lite eller stort, du har det hvertfall koselig på kjøkkenet ditt. Og de små ranuklene så riktig så ekte ut,de! Lykta var søt! noen ganger kan man gjøre sånne kupp.
God og velsignet helg til deg! *Klem fra Nunne.

prinsessa1976 sa...

Nydelig kjøkken. Ønsker deg en god helg:O)

Anki sa...

Heia.... Kjøkkenet ditt var flott det! JEg ahr selv "nok" skapplass, problemet er bare at det har en tendens til å samle seg opp en masse rot av og til, og jeg er tilhenger av skippertak når det gjelder skap!
En riktig god helg til deg og dine!

klem fra meg

Lene sa...

Heeeei :) Du, nå er jeg i gang med nedspamming av kommentarboks her igjen, hihi ;)

Fru Fnis i går kveld, glemte helt å svare på spørsmålet ditt.

Malen jeg bruker er "Scribe" - men den er jo helt ukjenneliggjort i html. Jeg har prøvd meg frem og styra her - men bare spør om råd. Det er forresten lettest å ta via mail - fordi kommentarboksen nekter å ta html koder - blir bare tull. Utrolig moro å holde på når man begynner å forstå litt - så kommer vel helt sikkert til å dille mer etterhvert :)

Herlig lørdag til dere :) Og god klem :))

Elisabeth sa...

Det sniker seg bestandig uønskede ojekter med på bildene, særlig på et kjøkken.. Ingen har vel nok skapplass, jo mer man har jo mer putter man inn i dem :) Fortsatt god helg...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails