torsdag 3. april 2008

Ranukler, vårbilder og litt til.....

I en lang stund...ja snart år..har jeg sett disse vakre blomstene rundt om på interiørbloggene. Første gangen var inne hos Den Gode feen, senere i mange varianter rundt om. Lurer på hva det er med disse blomstene som gjør at de er så populære blant , spesielt interiør bloggere...
Nå har de kommet som planter og løker har jeg sett. Her rundt i distriktet har jeg ikke sett de som avskårne, men nå ...endelig har Plantasjen salg på de som planter. Så i går kjøpte jeg min første..ikke siste...Ranukel plante. Den skal pleies som ett lite barn...for denne vil jeg ha mange, mange blomster på.
Og til min store glede og overraskelse så hadde de dem i plast....nå er jeg ikke akkurat for plastblomster...eller plast i noe som helst varianter..;)men disse var så nydelige at jeg rasket med meg 4 stykker....det var dumt....det visste seg at de kostet like mye som en plante....en grein plastikkblomst kostet like mye som en plante!!! det gjør nesten vondt!!....arrg...
Så i dag måtte jeg lage meg en go lunsj som trøst..dette er bare det beste som finnes. Ristet brød med pesto,løvtynne bagett skinke, salat, cherrytomat, rødløk..ja også en dæsj majones. ...og en oliven.

Så har jeg lekt meg med Lightroom
Her før bildet

Og her er etter....stilig ja...rene syden den her.

Så har jo våren endeelig gjort sitt intog her også.


Ja vi er inne i en fin tid...samtidlig litt tung...for med våren kommer tankene inn på våronn og traktorer som kjører rundt på åkrene...i år vil vi merke ekstra godt at det mangler en person som skulle kjørt rundt på sine åkre i sin traktor.

En nær venninne av meg mistet også sin bror, like før påske. Han etter kort tids sjukdom.......hvem av oss tenkte på det for ett år siden...at vi begge to skulle miste våre brødre.

Nei...livet går i bølgedaler..opp og ned. Men man må lære seg å ta tak i det som er positivt rundt seg og det er det så utrolig mye av. Vi må bare være flinke til å se det...:))
Dere bloggvenner er noe av det som er positivt..:))

Så må jeg takke for alle kommentarer dere legger igjen.!!:))
Ha en fin dag rundt om i bloggverden!

3 kommentarer:

Nitus sa...

Sitter her og nyter dine vakre bilder av natur og vår, spennende bilde det med Lightroom.
Ha en fin vårdag.

turvid sa...

Kjempefine bilder.

*klem*

LISBETH---<-@ sa...

Nydelige bilder. Åhh ikke lett med slike tanker, at der skulle vært en ute i vårsolen som er borte. Men heldigvis så har en gode minner til trøst.
Ønsker deg en strålende helg
Klem

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails