onsdag 16. april 2008

16 April

Det er ikke hvilken som helst dag...vet dere at i dag har Paven bursdag,Dronning Margrethe av Danmark,og Charil Chaplin, og Winston Churchil hadde bursdag.......hvilken sterke og flotte personligheter...men den fineste og flotteste av alle er jo vår lillesøster da.
Hun kom til verden i en rakett fart...så fort gikk det at Jordmoren kalte det en spontan fødsel.....altså ingen pauser mellom riene. Da hun kom hadde hun navlestrenge 5 ganger rundt halsen, så stakkar liten pustet ikke. Hun var livløs.....hva som skjedde fra da til vi fikk beskjed om at hun levde , er litt tåkelag. Hun er en livskraftig barn fikk vi høre...:)) hun ville leve!!
Men hun fikk en anstrengende start og ikke ble det så mye bedre senere heller, da hun fikk kikhoste bare 8 uker gammel. Før hun hadde fått den svært viktige vaksinen som alle babyer får mot kikhoste. Du verden så redde vi var for henne...ut og inn av sykehus..først for hennes del, så fordi jeg var utslitt. Ikke før hun var 6 mnd var hun så og si kvitt det.

Senere fikk hun astma, det har hun mer eller mindre hatt siden. Nå er den heldigvis på retur. Men det har aldri stoppet denne jenta.
Familiens naturlige midtpunkt var og er hun. Som Tone, en av hennes storesøstre,sa....mamma hva lo vi av før lillesøster kom til verden......vi kunne ikke ha det noen moro da. For her hadde vi fått en klovn som elsket all oppmerksomhet og fikk det. Hun sang Bæbæ lille lam da hun var litt over året...til stor glede for alle rundt henne..:))I dag så er dagen din vennen. Vi er så stolte og glade for at akkurat du er vår. Mange klemmer og nusser fra mamma og pappa, Tone og Trine , Veronica, Shila , Kari og KnutHIPPHIPP HURRA, HIPP HIPP HURRA FOR DEG I DAG.16 kommentarer:

naturglede sa...

Det er da flere som har bursdag i dag! Sønnen vår for eksempel. Nå har jeg vært avsted på mat og kaffe, og hans deilige sjokoladekake. Joda, gutten kan bake han!Gratulerer til din herlige jente. Nyt dagen og kos dere noe veldig:) Sender over en haug med ballonger!

Mona. sa...

Nei å nei,så fine jenter du har !!! Du er rik......! Håper dere får en super feiring,og GRATULERER så masse til jubilanten ;O) Klem fra et hvitt Bodø.....

Garden Angel sa...

Gratulerer med 10årsdagen til veslesnuppa deres:)
Så vakker hun er! Og de andre jentene deres:)
Dere har jammen vært heldige!!!
Ikke greit med sånn tøff start på livet nei...men så gikk det heldigvis bra da:))
Kos dere masse idag!
Stor klem til Julie!!!

John sa...

Det er noen flotte jenter dere har Randi. Så det var noen komplikasjoner under fødselen, men det gikk da bra ser jeg.
At fremføringen gikk som smurt er overbrakt..hehe

Hipp hipp hurra fra oss til jubilanten!

Karoline sa...

gratulerer med den skjønne jenten din. litt av en historie, ja hun skulle nok opp og fre, så godt!!!
kos dere masse og fortsett og le med henne:)
klem

Lene sa...

Så hyggelig blogg du har, veldig hyggelig å stikke innom her! Gratulerer med jenta di. Jeg har selv en gutt som akkurat ble 10 år, og det er en spesiell alder. Ha en fin dag! Lene.

Lene sa...

Heeelt fantastisk flott innlegg - verdig en heeelt fantastsik flott jente!!!! Og visste jeg det ikke - det var noe spesielt med henne for meg fra første stund!! Det er søren ikke rart - vi kjempet oss inn i denne verden på omtrent samme måte. Jeg med setefødsel og navlestrengen rundt halsen. Itt`no liv i denne jenta heller, nei. Men jeg skal si vi har kommet oss, begge to. Og også jeg var tidlig ute, skravlet som en prest og sang for full hals før jeg var halvannet ;))

Så, Julie, søster - DEG KAN JEG LIKE!!! MASSE!!!! GRATULERER SÅÅÅÅ MYE PÅ DIN STORE DAG!!! Og jeg skjønner så inmari godt at de er fra seg av stolthet over deg, denne familien din :)

Håper, og tror dagen din har vært, og er superduperfantastisk!!!

Goood klem fra Lene :)

Lene sa...

Glemte å si HIPP; HIPP; HURRA!!!!!

Veronica sa...

Ble jo nesten litt rørt av å lese dette innlegget jo mamma :) Hehe.

GRATULERER MED DAGEN JULIE!!

STOR bursdagsklæm fra storesøster :)

Pernille's ting og tang sa...

Gratulerer med dagen til deres flotte og nydelige datter!
Gu så rørende historie. Dramatisk tid for dere og henne i begynnelsen, men heldigvis så gikk alt bra til slutt. Et vakkert bilde av en vakker jente:)Gratulerer igjen og håper dere alle hadde en hærlig dag:)

Min verden sa...

Ja, denne jenta skulle leve. Det ser man på hele ansiktet hennes. Så heldig du er med så mange flotte unger. De er virkelig en velsignelse. Gratulerer til bursdagsjenta :-) Hanne

LISBETH---<-@ sa...

Tuuuusen takk Randi for bursdagshilsen hos meg og gratulerer med overstått prinsesse hos deg. Nydelige bilder av henne. Om noen uker blir det 11 års fødselsdag her i huset guuud så tiden flyr, bare til å begynne på bunaden..hihi
Hunden min har ikke oppdaget de store pinnene, men den forrige jeg hadde var ram når det gjaldt tømmerstokker. Et himla liv når vi skulle inn entredøren, stod der og stanget for inn sidelengs skjønte han jo ikke ....og tror du han ville legge skogen fra seg ute, neida..
God helg
Klem

Ida sa...

Gratulerer med overstått til ei flott jente! :)

Marie sa...

Gratulerer med vel overstått til fødselsdagsbarnet! Barna våre er den største rikdommen me har/låner.
Travle dagar hos deg også ser eg. Så flott feiring med leiker ute i det fri. Det at vaksne er med på leiken er betre enn allverdas søtsaker og dyre gåver.

Det er nokså vanleg med trillingar blant sauene, firlingar er ikkje veldig vanleg. Me hadde to sett firlingar i fjor på 22 sauer og det er mykje. Sauen med lamma som hadde fått ekstra omsorg med ku-råmjølk og varmelampe hadde lagt seg på det eine lammet sitt i natt. Så nå har ho berre to... Ho syntest nok det var godt varmt å ligge under varmelampa sjølv og hadde lagt seg der. Er litt trist med det same me kjem og finn dei daude, men det er sånt som skjer...

Ha ein fin torsdag

Hulda sa...

Gratulerer med dagen som var! Ser ut til å være noen fine jenter du har. :)

prinsessa1976 sa...

Til lykke med prinsessa. masse klemmer fra Elin:O)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails