fredag 25. april 2008

Hvor blir dagene av...?

Svupp sier det så er det helg.....jeg skal prøve å få denne helgen til å gå veldig sakte...gjøre masse, eller minst mulig...sitte ute å se på klokken hele tide..usj, nei det er jo ikke meg.

Ja hva skal en si...været er bare strååålende..helt fantastisk og det skal fortsette. Til neste uke skal det bli varmere også!!.....men jeg skal ikke gnu det inn for dere som ikke har det så fint.
Her er noen bilder som dere kan kose dere med i stede.

Shila og jeg har vært på vår daglige times tur......shila er ikke like enig med meg at våren og sommeren er en fin tid...det er alt for varmt for henne.


Hun bykser bort til hver en mikroskopisk snøflekk hun kan finne...legger seg pladask ned , ruller seg godt inn. Og der kan hun gjerne ligge en stund. Vann har også den samme virkningen på henne, hun går ikke bort og drikker rolig fra en bekk...neida hun jumper oppi hver en pitteliten bekk...springer opp og ned.Minner litt om barna som hopper opp og ned i en vann dam...hun plasker rundt til hun har laget ett svært gjørmebad av bekken som så vidt sildrer...egentlig minner det meg litt om at hun prøver og drepe bekken....:))En skjør liten kopp har fått plass i vegghyllen min. Stadig nye ting som flyttes litt hit og dit.Jeg har fått pakkelapp i dag fra Mollys Heaven.....så det blir flere oppdateringer.


Ønsker dere alle bloggvenner en fantastisk fin helg!!Tusen takk for alle kommentarer dere legger igjen!!!


19 kommentarer:

Lille meg sa...

Jo, vi har nydelig vær her også.
Artig å se vårtegnene.
Det er så fint nå om våren. Bare så sørgelig at det går så altfor fort.
En dag luktet det grillmat i tunet her jeg bor, så noen har tatt fram grillen da.
Ønsker deg ei god helg!

MiaMaria sa...

Hej!

Ja denna veckan har varit underbar men jag tror att vi får in kallare väder till helgen...trist.

Önskar dig en trevlig helg!
Miamaria

Marie sa...

Skjønne vårbilete hos deg! Me har hatt nydeleg ver her også. Eg har pusla litt i hagen, men det er helst sauene som opptar tida mi. I går fekk me tretten lam på eit par timar. To firlingsett, ein trilling og tvillingar. I dag har me fått fire lam av to sauer. Ein til er lamsjuk. Til no har eg fem alelam og seks som går med mødrene, men som skal bli alelam.

Kos deg i finveret og god helg :)

Cathrine sa...

Ja ukene går altfor fort,men kjekt med helg.. har hatt ei kjempefin uke med fantastisk vær her,men nå sjker det ut som det er slutt. ha en fin fin helg. Klem cathrine

Tonje sa...

Hei Randi!

Tusen takk for den koslige hilsen du la igjen på bloggen min...du er slik en trofast leser og tar deg ofte tid til å legge igjen en liten kommentar eller en tilbakemelding,og det gjør meg så utrolig glad....se gjerne på dagens innlegg,der vil du finne masse vakkert=)

Ha en flott helg!

P.s her strråler også solen og det er endelig vår!!

Hobbyhuset-Merete sa...

Supert når vårværet er sååå fint :o) energien er på topp då, kjenner eg!
Kos deg og nyt frihelga..God helg frå meg :o)

Nilla sa...

Hei Randi
Gå inn på sida mi så får du se lampa som Gundam lagde, med lys i. den er bare strålende:)

sol&bolig sa...

Hei! Her har vi også hatt ei flott veke med nydelig vær ..... det er sååå bra og eg får mye energi av det!! Men i dag regner det ..ææææ...og når det først begynner så har det ein tendens til å ikkje gi seg ...men ein får vera optimist. Eg har eit opprydningsprosjekt på arbeidsrommet som er får ta meg av i stedet for å vera ute i sol!!
Du hadde ein fin og koselig blogg. Ha ei fin helg! Kos deg!

Lene sa...

Hei, Randimor :)

Sååå deilige bilder hos deg :) Vår, vår, vår!!!! Og så såååå godt med solskinnet hos dere :) Det har reist litt fra oss i helgen, etter maaange flotte dager - men da tar jeg det med ro - når jeg vet det er hos deg :))

Vet, du - jeg har jobbet inn - og har faktisk min siste praksisdag på onsdag!! Juhuuuuu, ja!! Det skal jammen bli deilig!! Samtidig er det også veldig vemodig. Har begynt å trives sååå godt, så blir trist å ta farvel. Likvel - jeg har blitt spurt om jeg kunne tenke meg å jobbe der, og jeg har sagt ja til å trå til litt innimellom om jeg har tid og mulighet :)

FRIIIIHELG, ja!! Og jeg vil også ha den til å vare leeeenge!!! Skal kose meg litt på bloggene noen timer, det er iallefall helt sikkert! Eeendelig litt tid til det :)

Kos dere masse i godværet!

Goood klem fra meg :)

chatrine sa...

Heihei:)
Nydelige vår-bilder!
Ja tenk, nå har solen kommet og det er nydelig:) Så nå tror jeg snøen smelter fort.
Luene i knallfarger var bare rå-stilige!
Mitt bølgeteppe er heklet i alle mulige rester, bommul, ull syntetisk, tykt og tynt garn:) Alt blandet, og det gikk fint sammen. Nå må jeg bare huske å vaske det for hånd;)
Ha en kjempefin helg, og nyt sola!
Klem fra chatrine:)

Ida sa...

Koselig innlegg Randi!
Nydelige bilder fra naturen der.
Og den koppen! Ja - den er nydelig! :)
God helg til deg! :)

Hege sa...

Hei hei.Koselig side og super fine vår bilder.Ha en fin helg,selv om den flyr avgårde:)

Anemone sa...

Nydelige innlegg du har laget de siste dager. Her er det en følelse av vår og god tid, selv om du skriver at du jobber mye.

Her er det forberedelser til konfirmasjon i neste uke, og jeg får ikke vært så veldig mye online i grunn. Selv om bloggelysten er der, er det litt for mange plikter om dagen. Det roer seg nok, og dessuten er jeg ikke av den stressede typen heller.

Godvær da gitt. Skjønner ikke at dette e trøndelag jeg da, så fint som vi har hatt det så lenge nå. Krysser fingre for at det holder til over neste helg jeg da.

Fin helg videre til deg.

Lene sa...

Hahahaha... Jasså, så du fikk ikke servering, og gav opp ;) Tålmodighet, min venn - tålmodighet. Jeg har bare vært ute og handlet. Kjempeinspirert av Anne-Berit i dag, og har kjøpt inn til sjømatsalat. Noe av det desideeeert beste jeg får er scampi - og det er virkelig yammi i en pastasalat :)

Prate, prate, prate... Kom så til poenget! Jo, altså - har også handlet inn masse sitrusfrukter. Det renser kroppen, setter igang forbrenningen, og gjør seg ypperlig i gode drinker. så nå er det bare å bestille. Er det noe som er i orden her i huset, så er det barskapet (fyller alltid kvota og litt til når vi er utenfor landegrensene). Hva ville du ha, sa du?

Lene sa...

Ååå, hilse henne masse fra meg, da :) Sååå moro at hun er glad i å danse :)

Må bare si vedrørende den gamle tv-benken. Den var på tur på fyllinga her og. Samtidig som vi lette overalt etter et bord til terrassen. Og plutselig fikk mor en glup ide. Og når man da er gift med Mr Handyman, er det jo intet problem.

Og drinker... Mmmm... I min tidligste ungdom var jeg øl-jente. Så hadde jeg mange år med vin. Helt til jeg forelsket meg i strawberry daqory (feeeil skrevet). Jeg skulle ordne hjemme selv, og kjøpte drinkmix. Usj, så kunstig smak. Neste var innkjøp av ei drinkbok - jaaa, og så gikk det bare slag i slag. Mmmm.. Men tenker iblandt at jeg kanskje oppfattes som ei skikkelig fyllebøtte når jeg stadig blogger om alkohol, hehehe... Men det holder som regel med en eller to her - så vidt man kjenner svak behagelig rus. Kooooser meg :)

Ja - hils Julie, da - så skal jeg finne på noe lurt i glasset ditt :)

Anki sa...

Heia, er innom for å ønske deg en god helg, og en oppfordring om å stikke innom "hos meg", så kasnkje du får en gledelig overraskelse :-)

Klem fra meg

Landliv sa...

Riktig god helg til deg også. Ble littegrann spent på hva den pakken inneholdt nå altså!! ;-)

GundaM sa...

Fortsatt god helg til deg og;)

Ble ferdig på to dagers seminar i ettermiddag og da ble det fire timer hage etterpå. Begynte skye over, håper det ikke blir regn til imorgen da det er fotball cup for 10 åringen i huset;)

Smilyvero sa...

Du må sjekke bloggen min nå da ;) Hihi. Herma etter deg litt jeg, og kalte den for "Veronicas verden" :p Fant ut at det passa greit...så nå har jeg noe nå pusle med innimellom jobbinga :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails