søndag 27. april 2008

Om det å gå og vente på noe...

Jeg bruker mye tid på å vente på ett eller annet. Jeg er en utålmodig sjel, alt jeg skulle ha gjort skulle jeg ha gjort i går. Ferien er alltid best når jeg går og venter på den...gleder meg til sol og varme, lange, late dager. Joda den er god når den kommer også..:) hihihi

Nå bruker jeg mye av tiden på å vente på en arv som vi skulle hatt for 2 år siden, det er en god slump med penger og vi begynner å bli utålmodige. Jeg tror jeg har brukt opp pengene mange ganger.....det skal vi kjøpe når arven kommer, det skal jeg unne meg...da skal vi ta oss en tur dit og dit. Så når pengene virkelig kommer...ja da kommer jeg vel knapt tro det er sant. Men egentlig er det nå når vi går å venter på dem det er best å tenke på alle pengene som kommer .....en gang.Men jeg skulle gjerne hatt den for 2 år siden...men da hadde jeg ikke hatt den å sett frem til NÅ!!..:)) hihihi

Nå har jeg ventet på en pakke fra
MOLLYS HEAVEN
Den kom på fredag og så vakkert og lekkert pakket inn at jeg måtte gjemme på noe av det
nydelig silkepapiret med mønster på.
Her er det jeg hadde bestilt.

Denne vakre potten for å ha blomster eller annet i, den var helt perfekt!! så den må jeg ha flere av..:) Så den tråd holderen som står med tykk hyssing i..( hyssingen fant jeg i boden min)


Og dette var med som en ekstra gave!! jeg ELSKER sånne overraskelser!! og disse nydelige båndene ble jeg sittende å se på fordi de var så vakre. Fra den ikke ukjente Lisbeth Dahl


Så måtte jeg ha noen kremmerhus..må visst ha flere...blomstene er plastikk blomster som min datter kom med. Så dyre som disse er blitt så måtte jeg finne plass til dem.
Vi har hatt vær som vi bare kan drømme om og temperaturer godt over det som er vanlig...nyter det med blandede følelser...er dette en virkning av global oppvarming...så ville jeg vel heller hatt det som før.
Kvitveisen står i full blomst.
Vel hjemme ble det en lettøl og speke snacks.:))


Nå venter jeg på at det skal bli kveld og jeg kan legge meg...jeg er så trøtt!!
Sovner vel i sofaen som vanlig..:)

Da får dere ha en koselig kveld og en fin ukestart. Her vet jeg ikke hva som skal skje. Det er jo en kortere uke enn vanlig også, vi får se, vi får se...:))


22 kommentarer:

Emmeline sa...

Jeg venter på lottomillionen men den kommer trolig til å la vente på seg til min døyan dag...
Så det gjelder å leve i nuet og det ser det jo ut til at du klarer;)

Jeg er på kveldens lille takkerunde. Har jo bestemt meg for å besøke alle som la igjen en hilsen på ettårsinnlegget mitt, og det er faktisk utrolig koselig. Massevis av fine og inspirerende blogger å besøke og din er en av dem. Må jo bare få takke for varme ord og koselig hilsen fra deg.
Du var jo ganske sjokkert over alle besøkende og etter at du hadde vært innom var det jo hundre til der inne, så for å si det sånn er denne runden den lengste jeg noen gang har tatt i Bloglandia, men gøy---JA!!!

Håper du får en fin søndagskveld og en kjekk uke:)

Albertines verden sa...

Hei. Er bare innom for å takke for kommentaren på min lille feiring, da det desverre ikke ble noen pakke på deg denne gangen. Jeg synes også silkepapiret fra Mollys Heaven er så fint. Flotte bilder som alltid! Ha en feiende flott uke!

Anemone sa...

God kveld vennen.
Ser du er fult opptatt med hodearbeid, venting og sysler utendørs. Deilig vær ja!!! nyter det til fulle jeg også, selv om en sikkert skulle gjort 1000 andre praktiske ting i forkant av konfirmasjonen. Men gutten får da vel prestehonden på hodet om ike alle skal er vakset og alle rom er rundvasket. Kjenner jeg trøndelag rett, kommer det da altids regnværsdager. Håper nå bare været holder til over neste helg jeg da .-)

Fin start på uka til deg også.

Marihøna sa...

Jeg har også fått pakke fra Mollys Heaven - masse flott! Og silkepapiret måtte jeg også ta vare på - hvert eneste ark.
Ønsker deg en ny, flott våruke!

MiaMaria sa...

Hej!

Trevligt med paket...och så vackra ting!
Och dina bilder är så härliga.

Och somna i soffan hör nuförtiden till vanligheterna här hemma så då är du inte ensam om det...fniss...

Sov så gott!
Miamaria

GundaM sa...

Heia. Slitsomt gå å vente slik og så på en arv da... Spennende.

Nydelige ting du hadde fått kjøpt;)

En god uke til deg og dine og! La nå dette godværet vare!

Garden Angel sa...

Hei kjære bloggvenn!
Skjønner at bekymringen noen ganger kan være nærliggende. Må ta meg i det til tider jeg også!
Men har nok de siste årene lært meg å leve mer i nuet og ikke bekymre meg så fryktelig:)
Man vet jo aldri hva morgendagen bringer uansett.
Så derfor må man nyte de små og store stundene og glede seg over hver dag!
Lettere sagt enn gjort så klart, men noe å strekke seg etter!
Men tror du klarer det fint også jeg da:)

Mange herlige bilder her hos deg!!!
Hvitveis...det er vår det!!!
Nå må du bare ha en God Natt og sove godt!
Good nattaklem til deg(",)fra meg:)

Hulda sa...

Så mye fint du har kjøpt deg, den krukka likte jeg veldig godt.

Å vente på en glede, er jo også en glede, heter det visst. :)

Huset på toppen sa...

Hei

Fant frem til deg via Emmelines,så luftig og lett det var her da...
KOSELIG! Flotte bilder, kjekt med pakke fra Molly, hun flytter butikken til Mjøsa,var innom butikken for siste gang på fredag, men hun har jo heldigvis nettbutikk:-)

Ha en fin mandag!!

Marie sa...

Tankevekkande og koseleg innlegg. Eg har ofte tenkt på det same; kor lett det er å leve sånn litt inn i framtida. Tenker at eg må prøve å leve meir her og no... Samstundes er det godt at me ser framover, blir livsglede av det!

Og sist men ikkje minst er det viktig med gode minne frå fortida..., så lenge me ikkje lever berre i fortida.

Ha ein fin dag og kjenn på at du lever her og no :)

Ida sa...

Gode stemninger hos deg Randi. Både inne og ute. :)
Fine eksempler på at man skal sette pris på det man har her og nå. Du har foreviget noen fine øyeblikk (som du kan se tilbake på). Samtidig er det jo slik at den som venter på noe godt.... , ja den venter ikke forgjeves.... ;)
God mandag og god uke til deg! :)

Living White sa...

Hei Hei

Dette var på Sommarøya, ca 1 times kjøring ut mot havgapet fra Tromsø. Var utrolig fint der og det er enda finere på sommeren. Mange flotte sandstrender. Var badestamp både inne og ute.
Lofoten er neppe heller ingen dårlig ide....

Hespe sa...

Åh, så mye fint du har fått fra Mollys... Jeg går også og venter på pakke i posten - pakken er på vei, og jeg er spent :o)

Herlig uke til deg!!

Klem :o)

My little footprints sa...

Hei!
Tusen takk for den koselige kommentaren du la igjen hos meg ;)
Og selvfølgelig er det greit at du linker meg, det er jo bare kjempekoselig!
Så mye fint du har kjøpt deg, og så mange koselige vårbilder! Det er jo så herlig om dagen, nå har endelig sola tittet fram hos meg også, etter at den har vært utskiftet med plaskende regn i helga ;)
Får håpe du straks får pengene dine, det er vel en papirmølle uten like!
Ønsker deg en kjempefin uke! (og ikke helg.. hihihi)
Klem fra Beth

Bonkjærringa sa...

Heia Randi.

Flott vær på Inderøya i går, så deg på verandaen når vi kjørte forbi. Var på bursdag til tante barnet som bor rett nedenfor deg.
Hadde jeg hatt tid skulle jeg ha stoppet å slått av en prat. Ha en flott uke med mye sol og delige stunder ute på verandaen.

Kate sa...

Heia Randimor, herlig innlegg og flotte bilder.
Du er blitt en mester med fotoapparatet.Her går livet din vante gang, var og leverte inn søknad på yrkesrettet attføring idag, og er igrunnen spent på hva som er i vente for meg i framtida.
Sender over en megaklem og håper at vi kan treffes snart.

John sa...

Takk for kommentaren!
Er lenge siden jeg har tittet innom nå, var jo litt oftere før. Du har kansje gitt deg med himmelbilder igjennom kjøkkengardinene(SWF). Du har tatt mange flotte bilder siden sist, øvelse gjør mester. Ja du syntes disse var bra, Lene gjorde ikke det. hehe... Det er ikke så lett skjønner du, jeg har mye å lære selv der.
Hvis du vil se noen glimrende HDR bilder så ta en titt her.

http://www.smashingmagazine.com/2008/03/10/35-fantastic-hdr-pictures/

Ha en flott kveld der oppe.

John sa...

Ja det var bilder det. Joda de har brukt noen programmer. HDR bilder består av minst to bilder av eksakt samme motiv med forskjellig eksponering. Det mest vanlige er 3 bilder eller flere, et normalt eksponert, et undereksponert og et overeksponert. Disse legges så sammen til et bilde ved hjelp av f.eks Photoshop. Jeg har brukt et program som heter Photomatix.

Ja da er det bare å vente da på dine kreative sky shots :-)

Karna sa...

Enig med deg, det er det som er så deilig med våren, da går vi og gleder oss til sommeren, og håper på at det skal bli en varm og solfylt sommer....selv om det slett ikke alltid går i oppfyllelse.

Tiril sa...

Takk for en koselig kommentar til meg, ja klart du kommer neste gang, du, det og komme sammen av og til det er viktig, det er en del av livet!! Har og gått og ventet både på det ene og det andre, irritert meg over bagateller, gjør det ennå fra tid til annen, men når jeg ser som tiden flyr, og årene går, prøver jeg og kose meg hvær dag. Du for noen fine bilder du tar, kjekt å se på bloggen din.
Klem fra Tiril

HeiGrim-Frupigalopp sa...

Heiåhå! Ingen oppskrift på kjøkkenhandukene, strikker bare i vei og lager mønster etterhvert! Vet du, nå har vi strålende vårvær her hos oss, snøen tiner i rekordfart, det dufter vår og fuglene synger så krampa tar dem.Snart starter verandalivet for alvor, ei hærlig vintertid
er over og ei deilig sommertid venter! Kan det bli bedre! Ha ei trivelig 1.maihelg!

Hobbyhuset-Merete sa...

Så flotte ting du har kjøpt hos Mollys heaven!! Alltid kjekt med noko nytt :o)
Flotte vårbilder du har lagt ut!! jammen er det ei herleg tid nå :o)
Fin tirsdagskveld til deg, Randi..
eg har allerde teke helg så nå skal fridagane nytast :oD

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails