torsdag 17. april 2008

Litt av hvert på en fredag

Men ingen Sky Wath too day, jeg fant ingen jeg likte i dag.....sikkert pga av PMS...hehehe...ingenting som blir bra nok da.

Det går mot ny jobb helg. Har ikke fri før på Onsdag....så denne uka og neste forsvinner før jeg rekker og tenke over den.
Men de melder vår vær så jeg håper det blir det, sånn at vi kan sitte ute og nyyte varmen fra solen. Og jeg kan får gått meg en lang tur iløpet av helgen. Plukke litt mer rekved, få fiffet litt opp ute....ååå det er så mye jeg skulle ha gjort. Men kommer tid kommer råd..:)

Så finnes det noen ENGLER rundt oss. Se bare på dette vakre korte J fikk fra Lene. Så vakre små detaljer, akkurat sånn som hun liker....og jeg liker


I denne lille fyrstikk esken var det lagt en liten overraskelse...tok jo litt tid før vi trege trøndere oppdaget det. Men J skjønte fort at her var det noe....:)
Se så vaker den er da....
Lene du er bare sååå snill!!!
Så må vi få takke for alle de vakre ordene dere har skrevet til J på bursdagen hennes. De største barna var vel ikke helt enige i valget av bilder...så jeg må vel finne ett bilde av dem sånn som de er i dag og legge inn en gang. Men uansett så ble jeg nesten rørt av alle kommentarene fra dere. J leste alle sammen og stor koste seg mens hun gjorde det...for som før sagt..oppmerksomhet kan hun like!..:))

Så får dere alle kose dere i helgen..... nordover blir det vel fint skiføre..*klem* til dere, men vakerer landsdel når midnattssolen skinner er vanskelig å finne...er ikke lenge igjen nå folkens..:)
Sørover blir det vel og finne frem shorts og bikini overdel...iallefall i solveggen. Her blir det som vanlig midtimellom....litt vår, litt vinter. Men uansett vær og føre...kos dere da. Jeg kommer nok innom i løpet av helgen.

14 kommentarer:

naturglede sa...

For en nydelig gave med kort. En fin ide for andre også! Jeg skal nemlig i 50årsdag i kveld og i 40årslag i morgen kveld. Synd du ikke fant noe bilde til Sky Watch, men sånn er det noen ganger. Ha ei strålende helg:)

Hobbyhuset-Merete sa...

Så nydeleg kort m.m du fekk i posten!!! er jo så lekkert at du kan ramme det inn og ha det hengjande på veggen eller ståande på eit bord...
Ønsker deg ei fin helg sjølv om det blr mykje jobbing på deg :o)

Fjordheim sa...

Koselig å få så flott kort. Det går det nesten ikke ann å putte i en skuff. Ønsker deg en riktig god helg selv om du skal jobbe. Jeg skal ha hvilende nattevakt. Så det blir litt utav dagene selv om en skal jobbe.

Lene sa...

Heia Randimor!!! Og sååå koselig at dere likte kortet - og ikke minst fant ut av lille overraskelsen :)

Nydelige stemningsbilder du har tatt hjemme :) Har tenkt såå mange ganger at jeg skulle ta inn noen grener - men får jeg rompa i gir???? Kaaanskje nå i helgen, da :) Har forresten vært og funnet rekved selv i dag - oppe på loftet, hehehe... Plukket masse på turen vår nordover i fjor, skjønner du. Det pyntet jeg med ute på terrassen - og nå er det på tide å stelle i stand der ute igjen :) Juhuuuu - sååå glad man blir av sånt :) Jeg har friiiii i helgen - og så er det lovet sol, sol, sol!!! Jaaaada - bikinioverdelen må visst fram :)

Driver og maler noe småtteri her inne i dag - så får ta igjen ute i morgen. Møbler som må vaskes og gjøres i stand. Og kaanskje jeg putter noe i etpar krukker og :)

Koos dere masse, Randi :) Og hils Julie med en goood klem :)

Min verden sa...

Så fine bilder av fine ting :-) Tror godt du kan bruke stemor i skyggen. De er ikke så veldig kravstore. Hanne

Karoline sa...

kjedelig med så masse jobb da, men da har du vel forhåpentligvis masse fri snart igjen. håper det blir fint vær der du er.
ks deg, og god helg!
klem

Marie sa...

Er innom for å ønskje god helg :) og blir møtt av eit koseleg innlegg med nydelege bilete! Det er masse sky watch rundt om så det er kjekt med noko anna også!

borghild sa...

Så nydelig kort bursdagsbarnet hadde fått! Mange detaljer og veldig forseggjort:-)
Fine bilder du viser også, jeg har samme lyslykt som deg, og synes den er kjempefin!!:-)
Ha en fortsatt fin helg!
Klem B:-)

Hulda sa...

Virkelig et nydelig kort og eske du fikk fra Lene. Det er fantastisk gøy å lage kort. :)

mimouna sa...

Deilig at det går mot vår, kjekt å kunne sitte ute og nyte solen eller pusle i hagen. Håper du har hatt en fin helg selv med all jobbingen. wrugx

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Her har helgen bare forsvunnet, og jammen ser det ut som vi skal få finvær denne uken - jo du, vi ligger nok sånn midt på når det gjelder været...
Det er jo bare ca en mnd til det er lyst nesten hele natten nå...

Så flott kort og eske du har fått...

Ha en koselig dag og uke...

Ida sa...

Koselig innlegg.
Fine bilder og gode stemninger.
Kos deg, nyt våren og god uke til deg! :)

Marihøna sa...

For et nydelig kort J har fått! Gratulerer på etterskudd til henne! Som vanlig mange flotte bilder - jeg bare nyyyyter å besøke bloggen din!
Ha en flott dag videre!

Lene sa...

Randimor...... :) Goood klem først :) Ååå, jeg glemmer aldri det aller første jeg leste om på gamlebloggen din... Om broren din - og pappaen din... Og tårene mine trillet - for jeg kjente meg jo sååå igejn i det du skrev. Både pappa og hans far igjen døde på samme måten aaaaltfor tidlig. Og jeg har visst skrevet det til deg før, men etter lange stunder med en forferdelig tung sorg, dukket følelsen av at jeg skyldte pappa å glede meg over livet. Han ville vel også bedt meg om å ta meg sammen - og ikke "dø" sammen med han.

Men jeg synes du er knallflink, Randi - og har kommet langt. Livsgleden og latteren din skinner så til de grader igjennom bloggen. Så får de tunge stundene bare komme innimellom. De blir heldigvis sjeldnere og sjeldnere. Men iblandt er det likevel godt/vondt og også kjenne litt på dem :)

Jaaaaa, du fortjener macro i bursdagspresang!! Fyyy, søren det er moro! Og jeg har just begynt. Får se etterhvert, når John får prenta inn litt teknikk i skolten på meg... Hahahaha.. Bruksanvisninger er jo som kjent for pyser ;)) Krysser fingre og tær, jeg - kjære Randi - for at du også får.... Og vinner jeg i lotto - skal jeg kjøpe deg ett personlig, ja :)

Goooood trøsteklem og go`klem til deg :)

Og, jaaaa - dere må se Änglagård! Knallfilm!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails