torsdag 10. april 2008

Best og Pest

Vår alles snille søte
Lene
har utfordret meg i pest og best. Ettersom vi ikke har noe pest....(hahahaha)...så måtte jeg lage meg litt pest.
Men her kommer Best

Den delen her er vel den som blir brukt mest og er best. Jeg har vel hatt planer mange ganger om og male både stoler og bord. Men nå ender det med at jeg kommer til å slipe ned bord platen og pusse den fin igjen. Stolene skal få nye tykke puter...sånn at våre katter kan få ligge godt..hihihi. Jeg liker veldig godt kombinasjonen med brunt i alt det lyse. Det er en glød i treverket som tiltaler meg. som gjør rommet varmt og koselig.
Ved dette bordet har vi spist mange lange måltid. Delt sorger og gleder....i det hele tatt ett bord som begynner å få sjel.
Litt lengre inn er det pest ennå.....så den overser dere..:)
Sjekk den lampen til høyre her. Den hang der når vi flyttet inn, og jeg får meg bare ikke til å fjerne den....hmm
Som dere ser er blått en tråd i hjemmet mitt....

Her starter min pest. Som før fortalt har jeg startet prosjekt klesrydding.....jeg er godt igang med og fjerne ett tonn med klær og leker og div. Etter at vi flyttet inn i fjor så har vi ennå ikke funnet ut hvordan vi skal få plass til alt. Med 4 barn og 3 av dem som stadig kommer hjem med nye lass med klær....så sliter vi litt med skap plass. Så jeg flytter klær og ender opp med mer rot enn noen gang.Men takket være Lene, så har jeg da ryddet litt i pesten min...:))

Gjeste rommet med nyyydelige grønne duse gardiner..;)
Den moteriktige puffen i grønt står som dere ser i stil til gardinene...vakkert!!
En STOR sekk med moteriktige klær....hehehe
Og her er en dunge på flyttefot.
Ja det var altså min pest....ja jeg kunne valgt både trappen og gulvet..men det er jo ikke noe jeg går og irriterer meg over. Dette med klærne er noe jeg har gjort mange ganger og er blitt en pest for meg.....mye sikkert på grunn av lite skapplass og vanskelig og få plassert alt. Men nå ryker alt opp på mørkloftet.:))


Så må jeg få takke så utrolig mye for alle kommentarene på veggvinduet mitt som egentlig heter knaggrekke...men jeg velger å kalle det veggvindu...
Det ble både jeg og JG glade for. Flere kommer nok, men jeg må bare få tak i hønsenetting..hihihihi.

7 kommentarer:

Living White sa...

Så koselig å høre. Jeg er enda ikke ferdig med Carolines rom men ting tar vel form etterhvert. Rosa og hvitt er jo pene farger sammen. Ja, det er dette med å holde det ryddig:)Ikke bare bare uansett om man er 6 eller 10 år tenker jeg. Hjemme hos meg er det slik at min datter drar med seg ut tingene inn på stua, av en eller annen årsak. Så hun får pent beskjed om å rydde ved dagens slutt. MEN systematisk rydding, har hun ikke greie på:)

Fjordheim sa...

Koselig spisekrok dere har. Det er noe med det å sitte og spise sammen og dele av dagens opplevelser eller andre ting. Det skaper fellesskap.
Og ja- klær blir det alltid rot av. Enten det er når det skal vaskes, eller det er før det er lagt i sammen, eller fordi ungene ikke får det med seg inn til egne rom når det endelig er klart for det.
I tillegg har en alt en ikke bruker lenger men som en ikke får seg til å gi bort eller kaste.
Takk for en koselig blogg som jeg gjerne vil linke til visst det er i orden.
Flott Veggvindu dere har laget.

Ida sa...

Jeg tror man kan bli veldig vant til pesten jeg. Iallefall er jeg vant til pesten her. Og det er mye av den, kan jeg love deg! ;)
Du beskriver bordet og alle stundene der så fint. Koselig.
Det blå fatet som henger på veggen der ved bordet er lekker.
Klem fra "Ida-blå". :)

Garden Angel sa...

Hei Randi!
Raskere enn meg du! Ikke helt klar med pesten ennå jeg da....men snaaaart!
Koselig ved spisebordet deres!
Du beskriver samlingene rundt bordet så godt også!
Og klespestrot er det mer enn nok av hos meg også;)
Ha en fin kveld!
Klem fra meg(",)

JULIE K sa...

Så koselig du har det da. Skjønner godt alle kleshauger er et pes, og de blir jo ofte ikke mindre heller : )

Lene sa...

Heeeeei :)

Sååå flink du har vært :) Spisestua deres er bare kjempekoselig og innbydende :) Og jeg måtte jo bare zoome for å få bedre øye på det du sa vi skulle overse, hehe. Jeg syntes det var like koeslig innover, jeg. Og er grønn av misunnelse på dere som er så flinke med levende grønt. Jeg bare dreper, dreper og dreper (sååå søt og snill er jeg...)

Og pesten... Hahaha - søren, hvorfor tenkte jeg ikke på da jeg laget pestinnslaget. Vi er bare to - men fyttirakkeren som det flyter med klær overalt. Og det jeg ikke kan forstå, er hva i all verden vi skal med alt??? Vi har altså begge en liten favorittgarderobe som vi går igjen i. Kan sikkert få plass i en koffert. Likevel - klær meg her og klær meg der..... Har tatt noen skippertak innimellom og gitt til Fretex - men det hjelper visst ikke det grann. Sukk... Kansje det er prosjektet jeg også må gå løs på til helgen... Jeg, som hadde mest lyst til å kose meg med å forberede terassen til vår og sommer...

Hihi.... Om min bedre halvdel kommer slengende innom her og forsøker seg på noen spydigheter vedrørende kleshaugene - så bare be han passe sine egne saker (og gensere, og bukser, og sokker, og stillongser, og underbukser, og.............) Jeg skal vel legge ut bilder på bloggen da, vel ;)))

Ha en fin kveld, kjære Randi :) Og ei god natt etterhvert :)

Goood klem fra meg :)

Berit sa...

Så koselig du har det på kjøkken, og samles rundt bordet er en viktig ting.
Og klær kan bli et irritasjonsmoment, det er helt sikkert.Men det er vel slik hos de fleste familier som har ungdommer, som skifter flere ganger for dagen, og alt skal vaskes da, etter deres mening. Det husker jeg så godt fra da jentene mine var i den verste alderen.

Det veggvinduet du hadde lager var flott,koselig å henge småting på.
Og helt sikkert kjekt å ha ute om sommeren. Jeg har tenkt å lage en av rekved å ha på veggen ute...

Ha en fin kveld.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails