onsdag 1. oktober 2008

Hei alle samme...her er vi!!

Heisann!! her er altså Shila og jeg,Shila er nok  den beste fotomodellen av oss to..hahahaha.

Vi er da klare for laaang turen vår, ny jakke for anledningen.....salg på Gsport...løp og kjøp sier jeg. Denne hadde kostet 2500 og var nedsatt til 1000...JUHUUUUU! passet bra med lønning da ja. Og superullklær til voksne og barn nedsatt fra 300 til 100 og det KLØR ikke...og det vet jeg, for på meg klør av ALT!!! Det var dagens reklame...bruker jo ikke bloggen til å reklamere i...men denne gangen måtte jeg.:-))

Shila og jeg

Egentlig en liten hilsen til verdens søteste LENEMOR som eeendlelig har klart og sette sprøyter også overlevde hun...JEG VISSTE DET VEL JEG !!

På vår lille rundtur i bygda plukket vi litt moser...da ble terakotta krukkene funnet frem.

mose2

Så er jeg kreativ for tiden...Etter å ha vært å snoket på BLACK DESIGN så fikk jeg en lysende idee. Den er ikke helt ferdig så dette er bare en smugtitt, det er det med perler på som kan skimtes under den Bestemors firkanten.

DSC_0690 

Ja for jeg hekler også, dette skal bli ett Bestemors teppe. I varme høstfarger, midt i blinken for meg som liker brunt og varme farger.

DSC_0707

Rekved hylla mi har fått komme inn, men så vanskelig å få tatt ett skikkelig bilde. Prøver igjen i kveld jeg tror jeg.

DSC_0694

I morgen er det røntgen, da skal Lendevirvelsøylen bli fotografert..og denne gangen er det ikke jeg som står bak kameraet...hihihihi

Skal bli godt å få det unna..liker ikke sånt... vil , som alle andre, bare være frisk og rask.

2815401952_e0019f54c0_o

 

Kos dere med høsten og alt det den bringer med seg.

 

18 kommentarer:

Marit - Som Mine Dager Er sa...

Og frisk og rask håper jeg du blir. Vi krysser fingrene og håper lendevirvelsøylen er som den skal være.

Snertne bilder fra deg igjen Randi. Og teppet blir kjempeflott.

Jeg glemte å svare på spørsmålet ditt om Anna er i slekt med mamma. Det er de ikke. Det er min pappa som er Annas lillebror ;-) Så vet du det.

Ha en fin kveld, kjære du.

♥ H@rmoni ♥ sa...

Stilig jakke! Så gøy med billige ullklær som ikke klør! Jeg er en frysepinn, og går gjerne med ullgenser midt på sommeren- mens ungene bader.. Hihi..

Håper det går fint på x-ray! Det blir jo bra hvis de finner ut hva som kan gjøres for å fikse ryggen din, og med røngten kjenner du jo ingenting.
Lykke til!

:O)

PerJorun sa...

Hei på deg. Har sett bilde av deg i lystig lag i helga. Samboeren dro fram albumet sitt, og der sitter du jammen. I bursdagsselskapet hans til og med hihi...

Anemone sa...

Der ja, var mor i sitt rette element :-) sporyt ja!! slikt liker vi !! Hunden ser sånn passe forventningsfull ut, undrer vel hav som skal foregå sikkert. "Blogging" når igjen tenker han kanskje??

Du har så lett for å gjøre det trivelig rundt deg du Randi, det kan jeg se. Levende lys og litt småpynt i stua. Den rek ved hylla di er ho bare så lekker da :-) men det har jeg jo sagt tildligere også. Godt at du tar den innomhus slik at den ikke blir ødelagt av vær og vind.

Kjærringa her er i farten igjen hun også, men må si den forkjølelsen var en langtrykken greie gitt :-( men slikt går nå over. Skal bli spennende å høre hvordan det går med den ryggen din da, du må skrive noen ord om det når du er ferdig. Lykke til, og jeg skal krysse mine fingre for en venn. Stor klem fra meg til deg.

mimouna sa...

Den jakken var skikkelig fin! Så kjekt å finne slike ting på salg. Nå er du kledd for lange turer med kameraet.

Tror jammen jeg skal finne fram litt lys jeg også, koselig nå når mørket kommer. Og så blir det spennende å se hva det er for noe som skjuler seg under bestemorrutene dine. Her må vi visst følge med!

Lene sa...

Kjære du mi Randi..... Søren, søren..!! Avslørt.. Snoka meg på pitteliten bloggrunde, ja. Eller, det kan ikke kalles det engang, for jeg titter bare innom deg. Måtte, og ser at det var visst på tide. Såååå masse flott du har lagt ut, Randi!!! Nydelige bilder og skjønne motiver. Nå ble jeg inspirert her - til å dille og dalle og knipse! Men har jo ikke tiiid!!!

Og grattis med ny jakke. Knalltøff og sporty til ei sporty dame!

Og så såååå snill og god du er som gratulerer meg :) Stoltere enn stoltest her, for jeg var rett og slett skrekkslagen i forkant, og så gikk det bare sååååå utrolig greit, og jeg var den som beroliget flere av mine klassekamerater. Kan du fatte!! Har sagt det før, men vi er nå de rareste dyrene, Randi ;)

Og så krysser jeg fingrene for søylebildene dine, at de er sånn nogenlunde greie. Ok å finne årsaken til plagene - men forhåpentligvis en årsak som lar seg lege og reparere!!! Fingre og tær, her XXX

Bare en liten oppmuntring sånn på tampen: Mine ryggplager opp gjennom har desverre ført til en skade som ikke kan gjøres annet med enn å eventuelt avstive ryggsøylen, og det vil jeg jo ikke. MEN - for tiden er ryggen bedre enn på laaange tider - jeg er reneste superkvinnen og klarer ALT!!!!Røykeslutt, grønnsaker og rening har gjort underverker - jeg, som til og med setter sprøyter... Fniiis ;)))

Gooood klem, Randi. Jeg eeelsker bildene dine mer og mer. Søren meg helproff, du ;)))Hels hem - masse!

♥ H@rmoni ♥ sa...

Hei igjen. Du er så snill og positiv i kommentarene!
Huff føler jeg maser veldig nå, Randi, men en liten ting! Har nå endelig funnet ut mer om dette med forstørring etetre gode tips fra deg! Takk!
Men så begynte jeg på helt andre ting.. så at når du skal redigere bør man lagre bloggfilen, og det jeg lurer på er om de innleggene du har lagt inn fra før du endrer main wrapper og dette greiene.., vil de endre seg? eller vil størrelsen på disse og teksten bli den samme som det er lagt inn på før? Vil det isåfall se rart ut? Tenk hvis jeg knoter alt til og må begynne med ny blogg..?

Berit sa...

Gratulerer med ny jakke, den var flott!

Og håper det går greitt på røntgen,slik at de finner årsaken til plagene dine.

Så nydelige bilder du har tatt nedover siden din, stemninger til tusen. Du er dyktig!!
Og alle de fine gammeldagse bildene, flotte var de.

Ha en fin uke videre.

turvid sa...

Fine modeller begge to synes jeg. Flotte bilder :) Gleder meg til å se perleprosjektet.

Takk for koselig hilsen i bloggen! :)

Kerstin sa...

Ja nå var du klar for tur ser jeg, fi jakke du har kjøpt deg. Rekvd hyllen din så kjmpefin ut. Lykke til!
klem

Karna sa...

Så flotte bilder du tar, kjempe fine.

Kos dere på tur med ny jakke!

Elzie sa...

Här var det mycket fint idag. Din jacka ser skön ut.
Hoppas du får en bra dag.
Kram Elzie

Mormor sa...

Flott jakke, og mange nydelige bilder. Jeg ønsker deg god bedring.

HildeS. sa...

Hei på deg.
Så masse flotte bilete du viser.
Så spennande det ser ut dette som stikker så vidt fram under hekleteppet ditt.
Hmmm, lurer på kva dette er??
Rekved hylla di er kjempefin.
Eg har rekved liggande,men har ikkje fått laga så mykje av det ennå. Har masse planar, og så får me sjå. Dei et jo ikkje noko mat der dei ligg,hehe.
Håpar det går fint på røntgen, og at du vert frisk og rask igjen.
Ha ein fine kveld.
Klem H.

Merete sa...

Så flott det vart med mosen oppi den terrakottapotta!! mmm..når eg ser på heklerutene dine får eg assosiasjonar til blåbær og tyttebær, så det stemmer at det er varme haustfargar..
fin tosdag til deg!!

MiaMaria sa...

Hej!

Här var det en massa vackra foton...

HA´en bra morgondag!

Lycka till inne hos mig!
MiaMaria

Ida sa...

Hei på deg og gratulerer med ny jakke! :))
Den potta med mose i er flott.
Gleder meg til å se hva annet du har fore.... ;)
Ha det fint, så lenge.
Klem.

kamelia sa...

Som vanlig- nydelige bilder. Blir så av glad av bloggen din!

Lykke til med røntgenbildene1

Ha en fin helg

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails