torsdag 16. oktober 2008

Litt høst bilder og pynt.

Jeg er dypt rørt og neste...( bare nesten):-)målløs over alle kommentarer og gode ord dere legger igjen.

DERE ER DE BESTE BOLGGDAMER I VERDEN!!JUHUUUU.:-))

Her er det egentlig ikke så mye nytt og komme med. Det jeg kan si om ryggen,for de som orker å høre ett pip til om den...den blir bedre.

Jeg og Shila er ute å trasker hver dag. I går var det ett utrolig vakkert høstvær. Fotoapparat og gobiter..(til Shila) ble pakket. Men det er altså ikke lett å få gode bilder med en hund i den ende hånden og ett apperat i den andre. Dette er fikstet på i ett fotoprogram. Men for de som har peiling så er det for mye lys...eksponering....tror jeg det heter. Skal begynne å øve meg på å ta RAW bilder nå...hihihihi

host

En høstbukett ble til.

bukett  

Hos meg er det mye sølv og dill og dall, men jeg blander gjerne naturmatrialer inn.

solvlys

 

pinner   DSC_0786

 

Så har jeg funnet masse gamle glass som vi aldri har brukt. Så såg jeg en god idee...trodde jeg...fyll ett glass med salt, stapp ett lys oppi.

Jeg syns det ble litt tamt jeg. Mulig jeg stapper noen pinner oppi her istede...Men ideen var ikke dum.

lys2

Og så har jeg shoppet litt, var innom en hobbybutikk der de hadde omflyttningssalg....at jeg ikke oppdaget det før!!. Men jeg fikk nå kloa i dette linstoffet, 30 kr pr meter og da er ny pris 160! det må man si var ett godt kjøp,kjøpte rubbel og bit jeg.:-)DSC_0818

 

Da er middagen klar. So long friends!!

 

26 kommentarer:

Marie sa...

Dei to siste innlegga er nydelege :)
Uff som eg kjenner meg igjen i dette med ryggsmerter. Visste heller ikkje at det kunne vere så vondt før eg hadde prøvd det sjølv! Og ein fødsel går over etter at barnet er født, ikkje sant? Medan dette varer dag ut og dag inn og styrer heile livet!
Kjekt at du er i betring da :) Ei lita trøyst frå meg til deg; eg var sjuk i 2001 og har ikkje hatt det på den måten sidan! Så der er håp :)))

Kerstin sa...

Helt nydelige bilder du viser. Vakker natur du omgir deg med. Du er flink som husker fotoapparatet når du går ut med hunden . Jeg glemmer det alltid. tenker på det når jeg er ute alle de flotte motivene=)

HA en herlig kveld0)
Klem

Beate sa...

Koselig å titte innom deg igjen...
åå du KAN dette med å finne fine motiver;0)
Man blir glad av bloggen din!!
Go bedring med ryggen;O)
Trøste tanker fra Beate på
Helgeland

Hulda sa...

Herlige bilder igjen, Randi! Det minner meg på at jeg også har en slik søt krone til telys. Den skal jeg ta fram i kveld. :) Flotte høstbilder ute i naturen. Du gjorde virkelig et røverkjøp på hobbybutikken.

Anette sa...

Nydelige bilder du deler med oss! Ha en god kveld i høstmørket!

naturglede sa...

God bedring til deg. Synes lysene i de tre glassene var vakre, så det tror jeg jeg skal forsøke selv en dag.Vakre høstbilder hos deg. Ha en herlig høstkveld:)

liven sa...

Så nydelige bilder du tar og så fint du har pyntet:o)

Ha god bedring og en fin kveld:o)

Anita sa...

Flotte bilder! Så heldig du var med linstoffet, skikkelig kupp! Får kanskje la være å tenke på hva du kanskje gikk glipp av! Kos deg!

borghild sa...

Herlige høstbilder, og jeg må si jeg ble litt misunnelige på kjøpene dine, 30 kr meteren for lin er jo så å si gratis!!
Dessuten ble det kjempefint med pinnene til pynt!:-)
Og takk for sparket bak ang. bokstavremsene. Har tenkt på det flere ganger, for synes selv det kan være litt irriterende, men først nå fikk jeg fjernet den:-) Og det tok jo ikke akkurat lang tid heller...;-) Klem B:-)

minishabby sa...

Hei Randi!
Nå har jeg lest litt nedover i bloggen din og jeg kjenner skammen rødme. Det tok meg sånn ca 3 uker tror jeg å svare på ditt kjempekoselige innlegg. Huff!!! Men bare si det rett ut. Sånn skal det være;)
Ryggvondt er noe av det verste som finnes. Mannen gikk hjemme i over et år han. Så jeg har full forståelse for dine smerter.
Synes du har et skikkelig koselig hejm. OG så likte jeg de hjertene dine utrolig godt. Muligens at jeg kopierer den ideen.
Ha en flott kveld videre...

Josefine sa...

Hei! Så kjekt at det går litt bedre med ryggen. Det er jo flott at du får deg en tur i terrenget:) Nydelige bilder du har her, helt proffe. Syntes du er helt rå med kamera:)) Stor koser meg her inne hos deg. Go' natt klem fra meg.

turvid sa...

Vakre bilder!

Men du, bolgg?? *dulter* ;)

Alex sa...

Vakkert ja...men så bor du der det e vakkert da ;)


Tenker på deg og ryggen. Nei no må du bli bra igjen.

Bli bra til bloggtreffet !!

Sjekk ut bloggen min på det ;)

Klem

prinsessa sa...

Randi du vant!!!!!:O)

johanne`s rom sa...

Ja naturen har mye fint å gi oss. Med litt fantasi i tillegg så blir det helt flott. NYDELIG det første bilde, da. Ha en hyggelig dag.

prinsessa sa...

Ja Randi jeg skal sette av å lage pinne tilda. Farger???

John sa...

Takk for komplimanget(Bloggdamer), hehe.

Ja jeg skal hilse når hun kommer hjem :)
Gå inn på meny, gå til kamera ikonet, så velger image quality (hvis du bruker engelsk meny da)
Der velger du raw. Jeg ville nok ha valgt NEF(raw)+JPG fine i starten slik at du har begge deler.
Du må kansje ut å kjøpe deg et større minnekort da raw filene er mye større.

Som Mine Dager Er, sa...

Hei igjen

Det er godt å høre at ryggen begynner å samarbeide. Men vær for all del forsiktig, det skal så lite til før man settes mange dagers framskritt rett tilbake igjen. Lurt å gå tur, ikke minst når man får med se så mange fine bilder hjem. Og sopptur må du få til vettu. Godt forslag om å la mor plukke mens du står og peker ;-) Genialt.

Alltid godt å få ungene hjem. Maiken og meg sitter sammen hver kveld og prater og prater. Vi har så mye å prate om og så mye å ta igjen. Det er så koselig. En ting vi som var unge mødre kan være glad for, og det er at det så utrolig hyggelig å kunne sitte sammen i lange dype samtaler. Jeg føler faktisk at jeg er på bølgelengde med henne. Det er jo ikke SÅ mange årene siden jeg var som henne og tenkte som henne ;-)

Ha en fin og smertefri helg. Bildene dine er som alltid utsøkt. Koser meg veldig.

Klem fra Marit

Mormor sa...

Nydelige bilder. De er i alle fall terapi og gå tur med hunden. Jeg var så heldig å få låne min datters hund da ryggen var kranglete, så jeg traska av sted jeg også, men jeg var ikke like flink til å huske fotoapparatet. Ha en fin helg !

GundaM sa...

Innom og ønsker deg ei riktig flott helg Randi;0)

Flotte stilleben, som altid her inne!

GundaM sa...

Innom og ønsker deg ei riktig flott helg Randi;0)

Flotte stilleben, som altid her inne!

Lene sa...

Raaaandimora mi.... Du skal altså IKKE presse deg nå (jeg snakker av erfaring og lærdom jeg selv tok aaaltfor sent). Bruk det du har av energi til å skjemme bort deg selv. Ja, jeg ser jo du er flink til det. Dille og dalle og stulle - og ikke minst knipse flotte bilder. Det gleder jeg meg også veldig til å få litt mere tid til fremover.

Så moro at du blir med på fotoklubben. Tror søren meg kanskje jeg og skal kaste meg med etterhvert. Men det blir jo litt kjedelig med John og meg - stadig på fotosafari sammen, så mye like motiver ;)

Duuuuu - saltglassene dine minnet meg av en eller annen grunn på en historie jeg liker godt - og her skal fru Krokrygg få den servert ;)

En professor sto foran sine studenter med en del effekter foran seg. Da forelesningen begynte, tok han lydløst frem et tomt syltetøyglass som var ca. 5 cm i diameter, og fylte det med stein. Da det ikke var plass til flere steiner, spurte han studentene: «Er glasset fullt nå?»

Alle var enige om at det var det!

Så tok professoren frem noen små steiner. Han puttet dem forsiktig ned i glasset mens han ristet på det. Dermed falt de små steinene ned i tomrommene mellom de store steinene. Da glasset var proppet til kanten, spurte han de studerende igjen:

«Er glasset nå fylt opp?»

Alle var enige om at NÅ var det fullt!

Da professoren så tok frem en pose med sand, begynte studentene å le. For professoren kunne jo saktens helle en hel del sand ned mellom sprekkene som fremdeles var mellom de store og de små steinene. Han fylte glasset helt opp med sand.

«Nå!», sa professoren, «vil jeg gjerne at dere forestiller dere at dette glasset er deres liv. De store steinene er de betydningsfulle tingene i livet deres. Familien, kjæresten/ektefellen, barna, deres helse, - altså ting som gjør at selv om dere skulle miste alt annet, ville livet deres fremdeles være fylt. Småsteinene er de knapt så viktige tingene, som for eksempel jobben, bilen, huset. Mens sanden er alt annet!»

«Husk, hvis dere først fyller glasset med sand, er det jo ikke plass til små og store stein. Det samme gjelder for livet! Hvis dere bruker all deres tid og energi på små, ubetydelige ting, blir det ikke plass til de store og viktige tingene! Ha alltid fokus på hva som er viktig for nettopp deg, slik at du blir lykkelig. Lek med dine barn og sett av tid til legebesøk, slik at helsen din alltid blir tatt vare på! Gå på byen med din partner, og likevel vil det være tid til å jobbe, gjøre rent huset og alt annet som tilsvarer småstein og sand.»

«Fyll ditt liv med store stein - ting som virkelig betyr noe! Hold styr på hva som skal prioriteres som store steiner. Resten er jo bare sand!»

Professoren så utover sine studenter, så tok han frem en øl. Ganske forsiktig helte han en hel øl ned i sanden med store og små stein. Han snudde seg så mot salen og sa: «Og moralen er: Uansett hva som skjer i ditt liv, er det alltid plass til en øl!»

Skål for den, kjære Randimor. Og goooodeste klemmen til deg herfra!!

Ps. Tuusen takk for hilsninger i dag. Eksamen vel overstått - og jeg vet iallefall at jeg besto - juhuuuu!!!

Masse god bedring til deg :)

Ida sa...

Glassene med salt og lys i er utrolig flotte, synest jeg! :)
Veldig, veldig fint!
Tror jeg må "låne" den idèen. ;)
Nydelig bilde fra naturen der hos deg, kledd i høstdrakt.

Godt å høre at ryggen din er litt bedre.
Håper den blir mye bedre snart.
God bedring og god helg ønskes deg Randi.
Klem.

Anonym sa...

Det er SÅ koselig å komme hit til deg - bestandig vakre bilder og koselige skriverier. Håper ryggen din er på stell, jeg vet MYE om det å ha vond rygg - og unner ingen sånne smerter. Jeg er, bank i bordet, ganske så bra nå - måtte det bare vare. Gå på turer er god medisin - både for ryggen og resten av skrotten. Og at du samtidig tar så flotte bilder er jo en ren bonus for oss bloggarar! Ta vare på deg selv, min venn - og fortsatt fin helg! Klemmer**

Koselig koselig sa...

hei randi, så fin blogg du har!!! :)
min første visitt her. jeg kom via en annen blogg til innlegget om hjertene du har laget :)

Kan jeg spørre deg hvordan du får store bilder i bloggen din? Jeg bruker Picasa, men vil gjerne lære din metode hvis jeg kan få lov?

Tusen takk for svar :)
Hilsen Mette

Koselig koselig sa...

Takk for svaret Randi!!! Så hyggelig å hilse på deg da :)
Raw bilder er noe han samboern min også prater om . Aner ikke hva det er jeg... men det får jeg nok vite ;)
Du tar masse fine bilder skal du vite! Skikkelig fin blogg du har så nå linker jeg deg like godt så kommer jeg på besøk igjen jeg :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails