tirsdag 28. oktober 2008

Disse dagene som kom og gikk, ikke visste jeg at de var selve livet

Håper ikke overskriften ble for klisje akti :-) Det er ikke meningen, men dette ordtaket er ett av de fineste jeg vet. Ikke glem at det er disse dagene som kommer og går som er selve livet.

Jeg husker en gang en dame som sa at det er hverdagene som er livet. Og hun har så rett så rett, vi higer etter helgen for da har vi fri. Vi som jobber turnus har litt helg i ukendagene også. Vi kan samles noen damer å ta oss ett galss vin midt i uka!! ja, det stemmer det gjør vi...hihihi

Men nå sitter jeg her og skal lage ett nytt innlegg, det er noe som jeg alltid gleder meg til. Det er noe jeg fyller dagene med nå når jeg går hjemme...jada ryggen er gulle go...må bare trene den sterk igjen.

Jeg bruker lang tid på å ta bilder, så redigere dem...jeg oppdager at jeg blir bare mer og mer kresen til bildene som jeg legger inn.Og sepsielt etter at jeg begynte hos Nettfoto...hihihi. Men så lærer jeg masse også. Så her kommer dages dose bilder fra meg.

Trærne er fortsatt fulle av rognebær og det er så vakkert for bladene er falt av og bare rognebærene henger igjen.

DSC_0054 

Ved sjøen er det alltid vakkert , nesten uansett vær.

DSC_0051

Høy vannstand gjør turene litt mer spennende.....og du verden så masse rot å skrot det tar med seg...men ikke en rusten spiker!!!

DSC_0082

Shila, min gode turvenn,psykolog og nå fysioterapaut..hihihi. Hva skulle jeg gjort uten deg disse dagene som har gått. Livlig og alltid en utfordring å gå tur med. Men alltid der med en trøstenede snute, når livet har vært tøft å leve det siste året.

DSC_0068

Så er jo damen litt heldig, jeg har vunnet denne Julesokken fra PRINSESSE ELIN

Elin lagde denne julesokken i New foundland stil etter å ha lest om ei dame som ikke visst hvordan hun skulle innrede huset sitt til jul etter at hun hadde skiftet stil.Vel vi har alle våre problemer sier jeg.....Men jeg vart KJEMPEGLAD over å vinne den!! julie har bestemt at det er pappan sin....hihihi

DSC_0057

 

DSC_0049

Med denne vakre solnedgagen vil jeg ønske dere alle en fin kveld.

Jeg er bare så utrolig glad for at dere finnes der ute og at så mange setter pris på bildene mine.

 

23 kommentarer:

Josefine sa...

Nå har jeg gått og ventet på at du skulle legge ut et nytt innlegg.. og ble selvsagt ikke skuffet.. så vakkert! Det er så klare bilder og nydelige motiv.. det er en fryd å skue..

Liker også det ordtaket.. Tenk på den gamle damen så satt der i gyngestolen og ikke hadde fått med seg at det er dagene som går som er livet vårt.. trist, men virkelig tankevekkende. Enig med deg, det er mest av hverdagene- de må vi ta vare på.

Så kjekt at du er bedre i ryggen:)
Lykke til med trening! Ha en fin og sprek uke da,

klem Josefine:)

mimouna sa...

Hverdager er nok kraftig undervurdert ja. Tror vi lærer å sette mer pris på alle de små tingene etterhvert som vi blir eldre. Livsvisdom kanskje? :o) Ofte handler det bare om å sette ned tempoet, trekke pusten og leve der og da. Kanskje perioder med sykdom, når vi blir tvunget til å ta det roligere, er det som skal til for at vi skal få opp øynene for alt det fine som faktisk finnes rundt oss. Bildene dine fanger så godt akkurat dette, det er det som gjør dem så unike. Du fanger små bruddstykker av LIVET.

Ha en god uke, jeg kommer nok snart innom igjen. *klem*

Fjordheim sa...

Det var et fint innlegg. Viktig å bli minnet på at det er hverdagene som er viktige. Det er jo de det er flest av. Selv om en jobber turnus.
Og så mange flotte bilder. Ja det er nok spennende når en får til noe som blir så flott.
Godt at ryggen er bedre.
Ha en flott kveld :)

prinsessa sa...

Du har så rett så rett. Det er derfor jeg koser meg med det jeg gjør.
Jeg bruker ikke energi på ting som ikke gir meg noe, jeg lager et liv for meg og min familie.
Å det er dette livet som er livet. Ikke i morra eller i overimorgen men akkurat nå. Morgendagen kommer uansett.

Jeg var ikke bevisst nok på dette for noen år siden men etter hvert som man lærer, ser og finner ut ting så må man på en måte stake ut det som er bra for deg.
Å herrefred nå snakker jeg meg bort....men dette kunne jeg snakket om i timesvis.
Ser at mr. sokk har kommet. FLOTT. Se på det som lykke at du ikke var anonym for de har ikke fått sine enda. De må nok vente til jeg har tid til å pakke og komme meg på posten.
Her går det i 120 om dagen men du og du så gøy det er.
Jeg sitter å traller mens jeg syr, lager mat, vasker klær om hverandre. Ha en super kveld Randi mi:O)
Masse klemmer fra Elin:O)

Elisabeth sa...

Nydelige bilder i dette innlegget også. Det vises at hobbyen din har dreid seg mye mot foto det siste året, og du har blitt flink! Så bra at ryggen er blitt bedre... Ha en koselig kveld!

Koselig koselig sa...

Hei hei :) Flotte bilder hos deg!!!
Men hva har skjedd hos meg? Jeg har plutselig vanskeligheter med store bilder igjen. Jeg må faktisk fjerne en del av HTML teksten hvor det står vidde og bredde på bildene,da blir det stort. UTrolig rart.
Kan jeg spørre, hva er størrelsen på det største bildet i innlegget ditt her?
Jeg syns dette er liddla moro!
og jeg tenker jeg melder meg på den fotobloggen snart også ;)

ArneA sa...

Tror jeg må legge deg inn blant mine daily followers igjen.
Du var inne men forsvant. Nå blir det bare å følge opp den stilen du har lagt deg på, og jeg kommer oftere på besøk

simmas hus sa...

Utrolig flott innlegg!
Ha en fin kveld!
Klem Simmas Hus

♥ H@rmoni ♥ sa...

Hei randi!
Ja, det er hverdagen som er livet! Det var hverdagene, og det å være hjemme jeg savnet da jeg lå i flere uker (måneder tilsammen med pauser innimellom)på isolat på sykehus.
Det er så gøy med foto, og bildene dine er supre!
:O)

♥ H@rmoni ♥ sa...

Skulle forresten gi deg en utmerkelse, men du har den sikkert allerede.. !

Pulsatilla sa...

Fantastisk flott bilde av rognebærene!

Og et viktig tema du tar opp i dag. Jeg har kjent masse på det samme og har tatt noen valg på grunnlag av det. Likevel merker jeg at jeg stadig ligger litt foran i hodet, venter på det som skal komme isteden for å være til stede i det som skjer her og nå.

Anne-Berit sa...

Hei,så nydelige bilder du har på bloggen din.Flere som har fotodilla skjønner jeg,men jeg har nok et stykke igjen til jeg når ditt nivå.Nydelig hund har du også.Ha en fin onsdag:o)

Kerstin sa...

Hei Randi=)

Viktig å bli minnet på akkurat dette. Det er fort gjort å glemme dagen i dag og rase av gårde å lengte etter noe der fremme=)

Helt nydelige bilder du viser, ser at du har kunnskap om å ta bilder=) Nyter innleggene og bildene hver gang=)

Klem

Inger-55 sa...

Nydelig. Nydelig. nydelig. Ja, hva mer skal man si. Du tar noen fantastiske bilder. Og det sitatet er så sant, så sant! Jeg har ett dikt av randi Nielsen i mitt siste innlegg. Det hndler om livet det også. Hun skriver så utrolig flott.
Ønsker deg en fin dag, med frost i lufta, som napper litt i kinnene!

lise sa...

Nydelige bilder Randi - som vanlig.

Moderncountry sa...

For et herlig innlegg! Og bildene dine er virkelig vakre, dyktig er du! Du har så rett, det er NÅ vi må nyte livet. Før du vet ordet har det gått deg hus forbi. Jeg sier det ofte til vennen, jeg vil sitte der som 60 år gammel og oppdage alt det jeg ikke fikk gjordt og angre på det.

Klem fra Øst!
Aina

johanne`s rom sa...

Så sant som det er sagt, det er hverdager det er mest av. Nydelige bilder du har, og heldig som har turkamerat.

Hespe sa...

Ja, men da må du benytte anledningen nå når julestemningen er der, og lage litt kort...

Koselig at du liker kortene og juleposene mine :o)

Ha en flott dag videre!

Klem fra meg

Garden Angel sa...

Hei Randi!
Alltid så koselig når du titter innom meg:) Takk for gode ord!
Du tar jo selv bare helt nydelige bilder du Randi!
Flotte alle sammen!
Grattis med julestrømpa!
Godt å høre at ryggen er god som gull igjen:)
Ha en fin kveld!
Gode klemmer fra meg(",)

Anonym sa...

Bare så du vet det, så har jeg blitt helt avhengig av å komme hit til deg. For å nyte vakre bilder og kose meg med det du skriver. Og du skuffer aldri - glad du er her! Klemmer**

GundaM sa...

Du og du for noen herlige bilder da!!! De rognebærene og den energiske hunden ;))))

Godt å høre ryggen er god, tren med måte og gjør litt qigong da;0)

Klemz

RuneE sa...

Jeg ser høsten er kommet til Trøndelag også. Det er mulig at rogne bærene er sure, men gode motiver er de!

Lene sa...

Åååå, så herlige bilder hos deg!!! Knallfine!! Og så såååå deilig å her inne slippe å gå løs på dem med lupe. Baaaare velfortjent skryt, skryt!!!

Ja, det er virkelig sant. Alle disse dagene er selve livet - og må tas vare på som best lar seg gjøre. Apropos... Et tips til deg er å kjøpe en gymball. Jeg har og bruker den mye til supergod trening for det indre muskelkorsettet - altså både rygg- og magemuskler. Om du ønsker, kan jeg sende deg noen linker til litt trening på ball som jeg følger. Kan bare skryte den enkle ballen opp i skyene. Og den koster heller ikke så mye.

Gratulerer så masse med premie, Randi!!!Og så har du søren meg sjangsen igjen. Jeg har bloggjubileum og deler ut gave, så titt innom når du har tid og lyst :)

Besteste klemmen til deg - og enda bestere til Julie :) Hils så masse :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails