fredag 27. juni 2008

Oppskrift på Pavalova, litt til kjøkkenet og sommer!!

Endelig nå er sommeren her....og nå må den komme for å bli en stund. Og i følge min trofaste yr.no så skal det bli tropevarme!!JUHHUUU!!
Så må dere ikke få sjokk, men jeg har strikket "kopptuer" og 1 gryteklut.....og hvorfor en...jo fordi jeg gikk tom for garn etter den 1...hihihihi
JG ville ha(ja han vasker på kjøkkenet ;0)en stor og go kjøkkenklut. Var lei de små fillene jeg kom med, så måtte jeg teste ut de populære strikka klutene...siden har vi brukt kun hjemmelaget...fysøren hvor go de er!!Hjerte smerte...måtte jo bare lage denne kluten. Den var så søt, meeen om den blir brukt så veldig mye til kjøkkenklut..hmm nei det vet jeg ikke. Mulig den bare kommer til å ligge som pynt....nei, det har jeg ikke plass til....vi får se.I går kveld kom endelig solen vi har ventet på. Og kornaksene står og strekker seg mot himmelen.
Så var det noen som etterlyste oppskriften på PAVALOVA...trykk på navnet så er dere på oppskriftsiden.

Så har jeg fått Awarder...til min STORE glede og overraskelse!!
To stykker har jeg fått
Jeg har fått de flere ganger, håper bare jeg har husket og takke dere alle sammen...det er min store skrekk at jeg glemmer noen. Men noen ganger går det litt fort hos meg.
SÅ TILGI MEG OM JEG HAR GLEMT OG TAKKE
!!

Denne fikk jeg fra
BENTEB

Og denne fra
TIMIAN OG PERSILLE OG

Og som den snille godhjerta personen jeg er så får
ALLE
Utmerkelsene fra meg!! er ikke jeg bra snill...hihihihihihi!!

I helgen skal vi hjelpe eldste datter med ett flyttelass, så i morgen blir det noen timer IKEA!!
Da skal jeg shoppe!! var forresten på Kid og handlet i går. Da ble det prikket duk og prikket fleecteppe til uteplassen vår. Ble jo bare så lekker. Sa ble det også en stor og go pute til og ha i solstolen....nedsatt fra 300 til 100...det var på Plantasjen.

NÅ skal jeg ut i solen. Her er det sol fra skfrihimmel og varmt. Kaffen venter på meg og jeg skal kooose meg.
I kveld er det servering av reker, loff, purreløk, sitron, majones og hvitvin i partyteltet. ALLE som vil er hjertelig velkommen.:0))

Håper alle får en fin sommerlig helg med masse kos og varme sommerfølelser.
TUDELU!!

Føler meg litt sånn for tiden...OHHH! QUEEN I MITT HJERTE FOR EVER!!!

29 kommentarer:

Elaine sa...

Härliga bilder Randi! Skyfri himmel, vad avundjuk jag blir. Här är det regn, regn och åter regn..... Kosar mig masse med Queen mens jag skriver i alla fall. Ha en underbar kväll med räkor och vin!
Klem!

Magny sa...

du HAR så mange herlige bilder, strutter av liv... flink er du med heklenålen også!!
Gratulerer med awarder...
klemmer fra meg til deg~~

Kerstin sa...

Så mange flotte bilder og så flink du er:=)

Lykke til i morgen med alle prosjektene dine:=)

Klem fra meg

Nyperosa sa...

Hei,

tar meg ikke tid
til å lese alt.
MEN det var noen
steinfine bilder,
igjen !

See You ; )

synnøve sa...

Hei.du har så mye fint.Går det an og få oppskrifta på kopptua med hjerte?Har ikke strikket på mange år,men etter og ha sett bilder av den klør det i fingrene etter og strikke.Ha ei kjempefin helg.

Huset på toppen sa...

Wowww,for noen flotte sommer bilder!! Pavlova er min sommerfavorittkake,og nåer de norske jordbærene kommet, hmmm herlig..

Ønsker deg en fin sommerhelg!!

Lille meg sa...

Sa du TROPEVARME? Leste jeg riktig?

Må bare kommentere dette fine du lager, du er så flink!
Nydelig håndarbeid. Jeg orker ikke å strikke så mye om sommeren. Da er det latmarken som tar meg....

Ønsker deg en god sommer. Jeg tar en ukes bloggepause over helga.
Skal være med et vennepar på et stevne.

Monai sa...

Som alltid mye flotte bilder å se hos deg Randi.Du har nok mye glede av kameraet.Flott gryteklut og kopptue du har laget også.Ønsker deg og dine en riktig god sommer.
klem fra Monai

~~Randi~~ sa...

Hallo! I morgen skal jeg også på Ikea - og YES, Queen for ever! Dette er merkelige greier... Skulle gjerne kommet til teltet deres jeg, ja - det hørtes virkelig koselig ut! Skal det bli tropevarme? Jøje meg - det blir uvant kost for oss trøndere - men vi skal vel holde ut! FLOTT helg til deg! Klemmer fra navnesøster

GundaM sa...

Ja til Ikea drar du men ikke til oss skrotnisser;) hihi, og stampen har stått lenge i butikken deres. var på tur til trekontaineren da jeg kom og redda den;)

Queen er en favoritt her og! Fortrsatt god helg Randi!

Marie sa...

Det er så flott å sitte her å lese og sjå dei siste innlegga dine, det er ikkje berre naturen rundt deg som blømer, eg kan sjå at du også struttar av energi for tida :)

Gratulerer med ny jobb!

Eg stortrivst i barnehagen, håpar inderleg at eg kan bli ringevikar når sommarjobben er over.

Ønskjer deg ein fin sommarsøndag :)
A big hug to you too :)

Marie sa...

Gløymde å seie at eg reagerer litt allergisk på nokre blomar med veldig sterk lukt, dermed tør eg ikkje søke på jobbar på hagesenter. Hadde det ikkje vore for det hadde det vore førstevalet! Garantert!

Tiril sa...

Du verden for noen bilder du viser, men det gjør du jo hver gang, en nytelse for øye rett og slett.

Flink med heklenåla ser jeg og du er, koselige kluter enten du bruker de eller de får ligge fremme til pynt.
Du den kaka de så mye mer fristene ut eller den som sto vist med oppskriften,
En i huset fyller år neste mnd. da skal jeg prøve meg på den.

Anemone sa...

Det ja, kom den oppskriften !! Nå lagret og skl skrives ut må du tro, for denne skal prøves. Kan sikkert ta de bærene eller den frukten en har for hånden eller som årstiden sier..., så jo bare så god ut da.

Ellers ser jeg du har vært flittig med håndarbeide i det siste. Slike grytkluter og tuer får en jo aldri helt nok av. Kjekt også som små gaver synes jeg da, men er nok ikke av håndarbeidstypen som har helt dette i fingrene. Min tanke derimor (som også har hytte oppi veien der du vet :-))) er rene reseren når det gjelder slikt. En genser=en uke... puh!! Godt vi i denne familien har henne du.

Denne helga har vi vært på farten, hadde behov for en liten forandring her. Været, lei av alt osv osv..., men på tur hjem da var vi oppom hytta. Og det bel fotalt av de ivrigste hyttegjengerene der at i år var nok et "orm år" de lux ! :-(( Bare i løpet av hekga her har foreldrene mine sett hele 2 stk ved hytta vår, og det har aldri forekommet før, F.... å !! Bare hater de dyra der !! og helt klart legger det en stor demper på min ferdsel i marka. Har faktisk sett bare huggorm en gang før jeg da, og det var på stien ved leirvatnet. Ropte himmelhøyt, så både jeg,og ormen skvatt. Gud som jeg gråt av redsel..., etterpå !! :-)

Fin fin start på uka til deg.

og ja... ideen vår må vi diskutere ja...

Garden Angel sa...

Hei Randimor!
Først av alt: Grattis med jobb!!!!
Så gøy da!
Og du...for noen flotte bilder du tar! Det kornbildet mot sola var bare nyyydelig!!!!!
Og flittig er du også...strikker og strikker!
Så flott da:)
Kanskje jeg må prøve meg på noen sånne kluter jeg også?
Men først må jeg få hodet opp fra malebøtta...hehe
Ha en fiiin uke!
Og skulle gjerne kommet på besøk i partyteltet ja...syyynd du bor såp langt unna:(
MEN... KOS DERE!
Gooood klem fra meg(",)

Hespe sa...

Så flink du har vært - grytelappene og oppvaskklutene var kjempefine. Hva slags garn bruker du til klutene?? Kunne tenkt meg å strikke noen slike.

Nå er det like før jeg tar ferie - juhuuu - på torsdag innleder jeg ferien med tur til Kiel med Magic/Fantasy og bursdagsfeiring...! Vel hjemme i Oslo igjen reiser jeg sporenstreks til Nordfjord for å feriere i to uker. Gleder meg noe inn i hampen...

Ønsker deg en strålende sommer - koooos deg masse og nyt livet :o)

Klemmer fra Hildegunn

Tittei sa...

Knallfine bilder i bloggen din. God sommer!

sipusa sa...

hehe...masse flotte sommerbilder!
og du - klart du skal bruke den fine kluten! Bruk den på spesielle dager, enten for å feire eller oppmuntre, og nyt den:-D

frk.kreativ sa...

Hei,hei. Nydelig blogg du har og flotte bilder. Takker for tipset om billigere Green Gate i Danmark,da blir det kanskje en tur dit i sommer også:0) Sommerklem fra Lene

Gamlå sa...

Hei hei. Skal si du står på...flotte kluter du har laget. De er så fine at jeg tror ikke jeg hadde brukt dem:)) Flotte bilder du har tatt.
God sommer, og la oss nå for all del håpe at Yr.no har rett når det gjelder været.
Gamlå

chatrine sa...

Heihei!
Så fine kluter! Men har du rå å bruke dem til oppvask...??
Så fin sommer dere har! De siste dagene har vi hatt det ganske fint her også, ingen sol i dag men ganske varmt likevell.
Å da må man jo bare være ute i hagen:)

Ha en super dag!
Klem fra chatrine:)

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Bare ta med deg symaskina og kom du...he,he...
Flotte kopptuer du har strikket, nå må jeg se å få tatt meg sammen og få strikka noen jeg også... tror jeg - en dag... men nå som sola og sommeren endelig kommer tilbake skal jeg kose meg ut, om det ikke er sykkel da - UM på Stjørdal fra Torsdag - Lørdag, så da vet hvor jeg skal være fra morgen til kveld... men artig er det...

Ha en koselig kveld og uke...

HildeS. sa...

Hei hei.
Nydelege sommarbilete fra deg:)
Fine grytelappar og klutar du har laga:)
Kaka skal eg prøve å lage seinare i sommar til ein bursdag her i huset:)
Ha ein fortsatt fin sommar.
Klem H.

Lene sa...

Jaaaa, Randi!!! Du er virkelig bra snill, må jeg si!!! Tuusen akk for utmerkelser og heeerlige gledesutbrudd av noen innlegg!!!

Gratulerer sååå mye med jobben!! Yes!! Kake virkelig fortjent!! Og for et funn av en mann du også har!! Tenk, bake kake til kona :)) Toppen, da :)

Og jeg er her hos deg midt i sommernatten! Dagene strekker jo ikke til - men det har kanskje også litt å gjøre med hva man setter igang av prosjekter selv. Og nå skal yttergangen til pers. Orket ikke lengr å sitte ute på koselige terrassen med åpen dør inn til forferdelige yttergangen. Men nå blir det bra.

Duuu, jeg har lagt ut en stillingsannonse på bloggen min i natt. Fritt fram for enhver - men jeg tenkte nå kankje littpå Julie, jeg da :) Hun som synes jeg ser så kul ut (og så John, da - som bare synes jeg er kul umulig, hihihi). Ikke så mye penger å tjene akkurat, men om hun tar oppdraget og lager verdens beste iskreminnlegg til meg - så spanderer jeg isen - om hun så skulle spise til hun sprekker underveis ;) Det er jo SOMMER!!! Og jeg sier søren meg som deg: Juhuuuuu!!!!!!

Og så lurer jeg bare på til slutt: Hva slags garn bruker du til å strikke kopptue med??? Jeg vil og. Strikker du bare rett fram og tilbake - eller noe hokus pokus???

Ååååå, så kos å titte nnom deg igjen, Randi!!! Og bildene dine er bare knall, knall!!!

Gooood sommerklem til deg og dine :))

sjallabais :)

Lene sa...

Tusen akk, ja..... Hahahaha - tikktakk ;))

Lene sa...

Sååååå bra, Julie!!! Nå ble jeg glad!! Jeg trenger virkelig en somerassistent, og du tar utfordringen på strak arm ;) Kuuult!!

Jeg har sendt en invittasjon på mail til moderen, som gir henne (deg) adgang til å legge ut innlegg på bloggen min. Du lager det presis når det passer deg selv. Dette er en sommerjobb hvor jeg for et meste synes man bare skal kose seg. Og husk å regne sammen hvor mye isene du trenger til iskreminnlegget koster. Det er kjemepviktig at jeg får regningen, ellers får jeg LOs sommerpatrulje på nakken, og det vil jeg jo ikke. Jeg setter bare inn beløpet på moderns konto - og husk - fri beløpsgrense.

Og så passer det jo bare helt supert da å vise nye rommet ditt. Hørtes inmari fint ut. Kjempespent, jeg :) Kos deg, Julie :) Det skal iallefall jeg gjøre i solsteika :) Vi drar på sjøen om noen timer :)

Goood solskinnskem :)

Hulda sa...

Så fine bilder av grytekluter. Var virkelig noen fine mønster på de. Likte spesielt godt de lilla. Så sommerlig og fine bilder du viser ellers også. :) God sommerhelg!

vibbedille sa...

Sitter å hører på Queen når dette skrives! Finnes ikkje bedre måte å starte dagen på, sammen med litt kaffi så er det himmelskt! Nyydelige bilder du tar, eg blir helt henført eg! Flotte kluter og, ikkje minst! kooos deg og ha en herlig søndag! klem og kos Vibbedille

MiaMaria sa...

Hej!

så fina grytlappar du gjort...

Hoppas att du handlat ordentligt på Ikea......

Härliga foton som alltid!

Grattis till dina utmärkelser!!!!!

MiaMaria

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails