onsdag 18. juni 2008

En vandring gjennom Mustrøparken

Jeg sliter med å få tatt gode bilder for tiden.....må visst innse at å ta gode bilder med en hund i ene handen og kameraet i det andre funker dårlig.
Men her er en liten rundtur i vakre Muustrøparken
Her står det eldste huset som finnes på Straumen, en stiftelse tok over det og flyttet det til idylliske Muustrøparken. Her blir det solgt kaffe og vafler ved enkelte anledninger. Ringstu heter dette huset. På bildet kan en statue av ett hodet skimtes, det er den siste statuen som er kommet opp av Nils AAs. Den skal visstnok være av hans mor.


Her er en liten del av Amfiet, på høyre side er det sitteplasser ved forestillinger ol. Nedenfor renner Granaelva


Om jeg snur meg helt rund fra det bildet ovenfor, så går stien forbi vakre små statuer av Nils Aas, dessverre ingen gode bilder av dem, her bugner det av Rododendron i alle farger. De blomstrer på litt forskjellige tider i Juni. Når mørket faller på så lyser små lykter opp stien.


Vel hjemme igjen så måtte jeg ta bildet av en av de nye Pelargoniene mine. Viss de ikke skulle blomstrer mer enn en gang så måtte jeg forevige den vakre blomsten...hihihi


Rett ovenfor huset vårt ligger også dette gamle stabburet . Det hører vel opprinnelig til huset vi bor i, men vi bruker det ikke. Men om jeg hadde eid det skulle jeg gjort som Aslaug Haga...pusset det opp og leid det ut...hihihihi. Men jeg skulle spurt om lov først...vel og merke..;-)


Siste gang jeg var i gartneriet, som ligger rett bak det røde buret, så jeg disse utrolige søte fuglehusene....Bare 30 kr!! ....ett ble jo med meg hjem. Her har jeg hengt opp noen lykter også. Men de fikk jeg heller ikke tatt noen gode bilder av.


Ja det var litt fra ute området rundt meg.

Igjen må jeg takke for utrolige koselige kommentarer. Blir så glad for hver eneste en jeg får!!!Syns dere er flinke jeg selv om det er sommer enkelte plasser rundt i landet.

Ønsker dere en sommerfin dag.


30 kommentarer:

Huset på toppen sa...

Så koselig område du går tur i, og Du viser så flotte og store bilder, da får jeg liksom følelse av å være med på turen!! Nydelig pelargonia du har kjøpt, og det lille fuglehuset, nusselig:-)

Ønsker deg en fin onsdag!!

Garden Angel sa...

Tullehøne..!
Du har da mange fine blomster du da! Og for et nydelig turområde!!!
Der kunne man saktens gå å drømme seg bort litt ja;)
Hadde jeg hatt den sidebygningen...tror jeg jammen jeg hadde pusset det opp og lagd meg en liten arbeidstue jeg....!
Ha en fin kveld dere også!

Good klem fra meg....til deg:)

Marie sa...

For ein fin tur du har hatt i nabolaget ditt! Nydelege bilde! Takk for at du deler opplevinga med oss andre :)

Hespe sa...

Nydelige bilder - ser ikke ut til at enhund som drar i båndet skaper ubalanse... :o)

Da er jeg tilbake fra Sognsvann. Ble en koselig ettermiddag. Regnet slapp vi unna, men det ble litt kalt etterhvert, så da var det godt å røre litt på seg. Gikk tur rundt vannet, og spilte litt ballspill. Er et utrolig godt tiltak av jobben og bedriftsidrettslaget å arrangere en slik dag :o)

Ønsker deg en fin kveld videre!

Klem fra Hildegunn :o)

Kerstin sa...

Så flotte bilder. Nydelig sted!! Ikke lett å håndtere hund, bånd , kamera og fokusere samtidig.

Ønsker deg en avslappende og hyggelig kveld.
Klem;=)

Anemone sa...

Sliter med å få tatt fine bilder du "di tollskrokk" :-))
Synes du alltid tar flotte bilder jeg, men det er nå engang slik, at det en selv produserer blir en liksom aldri helt fornøyd med.
Virker til å være en alderles skjønn plass dette da, i alle fall på en sommerdag med sol, sånn som du hadde her.

I dag er det litt bedring her også faktisk, men hadde den regnskura her i stad, nesten morsomt også. Kunne tatt med seg såpa og honduken utendørs, så hadde en fått gratis dusj.

Ellers observeres det at din mor er som mn mor, flink og ivrig i hagen. Grønne fingre og tålmodighet og tid er nok viktige ingredienser her. Mora mi har akkurat blitt pensjonist hun nå, i vår, og nyter dagene hjemme, i akkurat hagen. Litt med blandede følelser så klart, for en savner jo det kollegiale vet du.
Mye tid på hytta blir det nå da, i alle fall i helgene og nå i sommer.
Kom oppom ja, om du ser det er liv der. vet ikke om dere er det så ofte jeg... ??

Klem herfra i kvelden

Fríða sa...

åh, sikke nydelige billeder! det er vakkert i Norge!
kh.fra Island
Frida

Anita sa...

Bor du i det nydelige omårdet der!!! Så skjønt! Det staburet hadde jeg kommet til å hatt store drømmer for!! Ha en flott kveld!

Whoopsi Daisy sa...

Så koselig tur du har hatt. Nydelig park. Og det skjønne fuglehuset da, for 30 kr!!!
Mvh
Whoopsi Daisy

Lyst på livet! sa...

Nok en gang så viser du noen utrolig flotte bilder!! Nesten så jeg ikke får med meg teksten engang :-)

God onsdagskveld!

ArneA sa...

Slitet ga i hvert fall resulteter, og en fin tur ut ser det ut som

Karna sa...

Gud så flott....Her regner det som bare det, skikkelig torden og lyn byer også...så ingen maling, ikke det at jeg gråter over det akkurat...men skulle jo gjort meg ferdig...

Noen uker igjen så er det ferie på meg også, kan ikke komme fort nok!

Tiril sa...

Jammen her var der fint, kjempe fint med de store bildene, så slipper vi å forstørre opp.
Utrolig masse flotte blomsterbilder i forige innlegg...
Du det der med trekkhund, det er kjent for meg, har en han cocker spaniel og han kommer til tider ikke fort nok frem, han er utrulig sterk, har til tider problemer med å holde igjen...
Her på vestlandet spruter regnet ned i dag, trist for både to og firbente, går mye håndkle en slik dag, for tur må vi ha.
Ha en fin dag, vær eller ikke vær.

Tiril sa...

Ut i solen???
heldige deg, trodde nesten der var dette gris regnet all over, kjekt for deg, nyyyt det ,
Ha en fin dag, send noen stråler til Rogaland.

hannemor sa...

Hei Randi...takk takk for hyggelig kommentar. Ja er ikke den sengen fin vel? Den står i hagestuen til min søster, og har vært i familien vår siden tidlig på 1900, min far sov i den som liten. (:
Jeg skulle egentlig få den over hit til butikken min, men har ikke plass til den,,sukk..og jeg som selger så fint hvitt sengetøy med blonder, hadde vært en drøm oppi der.
Men du....jeg forstår ikke hvorfor du klager på bildene dine...de er jo kjempefine!!! Hvordan får du lagt de inn så store? Jeg har på det største alternativet, men de blir ikke sånn. er vel bloggmalen kanskje som bestemmer det.
Vakkert sted du bor på,,,og det buret burde du slått kloa i ja!! Fint pensjonat for sommergjester..så serverer du frokost i hagen....jeg kommer!! ((:

Ha en fin dag videre, og gooood helg!

Mona. sa...

Herlighet for noen nydelige bygninger du viser.....nå fikk jeg lyst å male bilder....!!! Må være en fryd å vandre rundt omkring der...... Syns du hadde det så koselig på verandaen din,også... Håper du får en super helg,med masse sol 8)

Huset på toppen sa...

Veskemønster og stoff kjøper jeg fra USA, hos www.quilthome.com
Enkelt og greit å bestille,med det er 10 laaaange dager å vente til pakken kommer. Men det er verdt ventingen:-)

God helg!!

turvid sa...

Flotte bilder!

Riktig god helg. :)

GundaM sa...

Og her har også jeg vært..Nydelig sted ja.

Og flotte bilder, ønsker deg ei riktig flott midtsommerhelg Randi;)

mimouna sa...

Alltid godt å komme inn hit og se de flotte bildene dine! Takk for hilsener og gode ord på bloggen min. *klem*

Skrapkaka sa...

Så tøft fuglehuset var! Jeg har også fått dilla på litt spesielle fuglehus. Ikke det at jeg har kjøpt noen enda altså, men jeg skal. Hehe. Samler bilder nå over hvilke jeg vil ha. Må vel snekre noen også;) Litt skakke tenker jeg.
Så ut som om dere hadde en kjempeflott hyttetur ja!

God helg til deg og dine:D

Ida sa...

Flotte bilder fra flotte omgivelser! :)
Nå tar jeg en liten bloggpause, så jeg vil få ønske deg en riktig GOD SOMMER! :)
Klem.

Kathrine sa...

Å ja!! Nils Aas. En herlig fyr. Har møtt han en gang på SHKS i Oslo da jeg gikk der på slutten av 80-tallet. En tusenkunstner av dimensjoner!
Og Straumen er flott!!
Husker jeg bestemte meg for at da jeg flytta til Trøndelag for godt, så skulle jeg se denne landsdelen. Annbefaler alle det! Midtnorge er flott!!!

God Lørdag til deg;-))

~~Randi~~ sa...

Hei du - så koselig blogg du har - og for en vakker park. Nydelig! Bildene er da flotte de! Jeg surfer rundt og nyter alt det vakre rundt omkring - selv om solen skinner og jeg strengt tatt skulle vært utendørs... Fortsatt fin søndag til deg! Klem fra trøndelag

Hulda sa...

Så koselig sted dette var, og så vakre bilder du tar. Nesten sånn at jeg føler jeg har vært der jeg også. Nydelig, det lille fuglehuset.

Lene sa...

Ok, Randi. Du får oppskriften på god sex av meg - og jeg forventer da at du forteller meg tilbake HVOR du har fått tak i deee skjønne fyglehusene dine??? Hadde passet heeelt perfekt under syrinen min. Såå nydelig!!

Og, du - turistsjefen! Jeg kommer og leier "stabburet" ditt når du har kjøpt huset. Og det er vel ikke så nøye med å spørre om lov. Jeg lover iallefall å ikke gå til pressen med det! Bestikkelsen??? Mjaaaa - et lite glass på terrassen hos deg i ny og ne må vel være passende :)) Og så blir jeg gjeeerne med på tur! Såå deilig!

Ha en super kvled, Randi!! Haha! Natt er det ve nå, da :) Men god likevel - spesielt om du har laget pangasius ala Lene tidigere i kvled ;))

Goood klem :)

Lene sa...

Glemte å si at jeg krysser fingre og tær og alt som er for gode jobbnyheter i morgen :)))

chatrine sa...

Heihei!
Så nusselig lite fuglehus!
Jeg har et tre som jeg prøver å finne fuglehus til, men har enda ikke funnet et fint et... leter vidre;)

Veldig koselig den stien med alle de vakre blomstene! Det er så koselig med masse blomster. Tenk om man hadde hatt en slik blomsterprakt i hagen... Jeg jobber med saken, men det er ikke særlig mye å skryte av enda. Det kommer seg vel etterhvert. Har jo "allerede" 5 rosebusker (uten roser...hehe)

Ønsker deg en super ny uke!
Klem fra chatrine:)

trulte sa...

Så nydelige sommerbilder. Lengter virkelig etter sol og varme.
Takk for en hyggelig titt.

prinsessa1976 sa...

Du hadde handa lengst oppe.
Send meg en mail på elin.hakvaag@lyse.net hvis du fortsatt ønsker tvillingene:O)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails