tirsdag 24. juni 2008

Midtsommer , regn og kuling....

Heisann alle mine venner der ute i den store blogg verdenen.
Det går lenge mellom innleggene her...men det er masse som har skjedd og masse som skjer.

Midsommer kom å gikk i full kuling og regn...men tror dere vi satt inne og hyste...hihihi. Det gjorde vi ikke, vi satt og blåholdt på partyteltet med en hand hver og spiste og drakk med den andre. Det blåste sånn at vi i perioder ikke høre hva de andre sa..:-)) Men vi hadde det riktig koselig i telte, go mat og godt selskap gjør sitt.

Noen bilder fra i går har jeg ikke. Men bilder fra da solen skinte har jeg masse av. Jeg har forelsket meg i Lupiner. Plukket en svær bukket da jeg og Shila var på vår daglige kvelds runde. Her står de i vinduskarmen min. Slitt gammel vinduskarm......hihihihi..men stemmer helt i forhold til resten av huset.:-))


Se denne nydelige midtsommer buketten Julie kom hjem med!! Jeg elsker sommerblomster!!!


Nå på sommeren så spiser jeg mye tomater i alle fasonger og størrelser. Jeg er avhengig av tomater. De er også dekorative i en gammel glassskål fra Hammerfest.


Det er ikke bare tomater som er godt....men denne kaken...Pavalova......den kan vel ikke beskrives med ord...den MÅ prøves. Dette blir sommerfavoritten vår......Jeg må visst bake den snart igjen. Men for att rett skal være rett...så var det ikke jeg som lagde denne. Det var min mann...mens jeg var på jobb, fikset han denne fantastiske kaken. Han elsker kaker og liker å bake.....det syns jo jeg er supert!!!


Julie priser sommeren i ny jakke....50 kroner på Cubus..Juhuu...det kan en mamma like..:-) Den linselusa dere skimter bak Julie ...er Shila.......alltid der noe skjer...:-))


Så har jeg fått meg ny jobb.....ja Lene tenk jeg fikk den!!!....men oppstartene er 1 Juli. Problemet blir da at jeg får ikke fri fra den jobben jeg har......så fra 7 Juli til 15 Juli skal jeg jobbe 10 vakter. Og den oppvakte leser ser snart at det går jo ikke an....joda , jeg må gå to vakter på en dag...Det er ikke lov...men hvem bryr seg om det....nei her får man ordne opp selv.

Så jeg må se om jeg får lurt det til selv. Jeg kan ta ut avspasering på 12 timer, og leie inn 1 person på 1 vakt. Så kan jeg ringe sjefen min og si at jeg har fikset det og så får jeg håpe og be om at hun godtar det....
Så nå er jeg så heldig og inneha en stilling på hele 40 % vikariat til neste vår...:-))
Hadde jeg kunne så hadde jeg hoppet like høyt som stavhopperen i Mustrøparken av glede!!Og spilt like vakker musikk som FLYNDRA vår gjør

Jeg er rørt over alle fine kommentarer om plassen her jeg bor. Jeg syns jo selv jeg bor i ett fantastisk området...og det er jo en av grunnene til at vi har valgt og leie framfor og bo lengre unna og eie. Nehei så er vi ikke økonomisk...men vi har valgt trivsel framfor formue og økonomisk gevinst. Så får vi se hvor vi ender opp. Det viktigste for oss er at vi er lykkelige og friske. Og morgendagen vet ingen hva bringer, vi har blitt rammet av tragedier om og om igjen... hva hjelper det da og ha stort flott hus og en konto full av penger.
Nå holder jeg på å skrive meg ut av det jeg skulle skrive om...hahahahaha..er så typisk meg.

TUSEN TAKK ALLE BLOGG ENGLER RUNDT OMKRING!!
Det er jo for dere jeg blogger og da varmer det at så mange orker og ta seg tid til å skrive noen ord. Satser på en rundtur iløpet av kvelden.
BIG HUG!!!

18 kommentarer:

~~Randi~~ sa...

Snedig - jeg heter Randi, jeg elsker tomater og jeg elsker sommerblomster i "vill" tilstand:) Spiser flere kg tomater i året - kan omtrent ikke spise brødskive uten tomat på.Og blomster plukker jeg og har i krukker og vaser hele sommeren. Utrolig flotte bilder du har lagt ut her - og jeg er så enig; trivsel er mye viktigere enn formue og rikdom. Superkoselig blogg du har - jeg har forresten linket til deg, håper det er ok? Fortsatt fin dag til deg. Klem fra trøndelag

Nyperosa sa...

Pling.

Jeg linker deg også.
Mange skikkelig
KanonBra bilder her !

See You ; )

Fríða sa...

dejligt livsbekræftende at komme ind på din blog; smukke billeder, smuk pige, fristende kage og dejlige blomster, hvad mere kan man begære?
kh.fra Island
Frida

Anemone sa...

Ohoi, her var mye nytt på en gang. Først må jeg bare få gratulere med ny jobb, kjekt da at du fikk som du ville og ønsket. Det er bra!! Og en periode med mye jobb, går greit bare en er forberedt og litt motivert for forandring. Går bra skal du se, og vi skriver og støtter deg underveis :-)

Og været i går kveld, det gidder jeg nesten ikke snakke om en gang. Har var vi nok bare innendørs og fyrte i ovnen!! Spiste "nei" mat og koste oss. Ikke rart at kreativiteten er på et 0 punkt :-( Ikke overskudd og lyst til noen ting slik osm det er nå. Derfor har mitt hode vært helt tomt når det gjelder den "kassen"..., for den er ganske så stor skjønner du. Så om der skal talglys oppi, som noen foreslo, må det nok hundre kubbelys til. Frokostbrett ideen falt jeg for da..., i alle fall tror jeg mannen hadde blitt glad = MYE mat !! Takk for mange gode tips Randi. Egentlig har jeg fundert å sette føtter på, men hvilke føtter og hvordan er meg ennå en gåte. Håper solen gir meg svaret når den kommer frem.

Lupiner ja, det er en av mine favoritter har blitt også. Nydelig vakre i grunn, og i så mange ulike farger. Skulle hatt mye mer tid, overkudd og GODVÆR!! Da skulle en dratt rundt i veikanter med spade, hakke og tatt med hjem til hagen.

Og kakeoppskriften DEN vil vi ha, i alle fall om den er lettvindt, og det :-))))) regner jeg med den er når den er bakt av en mann (ikke fordømmende, bare humoristisk !!)

Dessuten har jeg da en liten ide i mitt hode, skla lansere den for deg en dag... stikkord... flere trønderkjærringer...bloggere... til høsten...eller neste vår... på fjelltur... der du veit !!

Klem herfra i kvelden.

Nilla sa...

Hehe. Flere som holdt seg fast i vinden for å kunne feire st. hans ja ser jeg!!!

Men ingen skal si at vi sitter inne pga litt regn nei:)

Ha en forsatt fin sommerkveld. (ca 7 grader her...)

Hespe sa...

Ha, ha ha - kan nesten se det for meg, hvordan dere sitter og tviholder på partyteltet med den ene hånden, og har kniv, gaffel og glass i den andre, mens dere hyler til hverandre for at dere skal høre... Litt av et syn, skulle gjerne vært flue på teltveggen der...!!!

Stille og rolig feiring her. Da det ikke ble grilling, tilbragte jeg kvelden hjemme alene. Satt på verandaen under pelspleddet mitt, med masse tente lys og kosa meg med et glass vin. Kos det også!

Hi, hi - beklager fristelsene jeg hadde på bloggen min. Men du, dette er fristlser du bør koste på deg. Helt fantastiske!!!

Nei, nå må jeg få meg til sengs. Må være opplagt til sommerfest (igjen) i Portveien kolonihage, i morgen ettermiddag/kveld/natt... Krysser fingrene for at været som er ute nå holder...

Nattaklem fra meg :o)

hannemor sa...

Hei,,,inne å titter og lukter på de nydligste blomster du har i vasene dine!! Det finnes ikke noe vakrere enn sommerblomster,,spesiet de viltvoksende!!

HA en god onsdag,,for nå er snart tirsdagen over. (:

Karna sa...

For noen nydelige bilder!!
Her er heldigvis solen kommet, måtte det bare vare litt, har vært noen ufyselige dager, VIL ha sommer når jeg går på ferie!!!

Grattis med ny jobb, kommer nok til å ordne seg skal du se!

Jorunn sa...

Så vakre blomsterbuketter! SUKK!!
Gratulerer med jobben, håper du får kabalen til å gå opp!
God sommer!

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Tusen takk for koselige kommentarer...

Så nydelige bilder det er her hos deg av sommer - masse flotte blomster...
Her var solen framme i sted, men så forsvant den - blåst og regn er det, men ifølge yr skal vi da få finere vær...

Å du, få gubben til å dele kakeoppskriften med oss også da, den så fantastisk god ut, her er det sjelden det bakes - eller for å si det på en litt annen måte, jeg er ikke så god venn med den steikovnen...

Ha en koselig dag og uke...

Anita sa...

Hei, min venn;o)?
Pavlova er sååå godt!! Har sett en uten bær en gang, og den så nesten enda bedre ut!! Med masse frukt!! Elsker markblomster, men de må nok desverre være ute; for ellers nyser jeg!! Har alltid på terassen da!

Elaine sa...

Hejsan Randi!
Har någonting till dig på min blogg....:)
Klem Elaine!

Gamlå sa...

Heisann JA, det er viktig å ikke gi opp, tenker da på uværet på sankthans. Så masse fine bilder du viser her da!!

Gamlå

Heidi sa...

Oi, oi for noen nydelige bilder. Og de vakre sommerblomstene da. Finnes nesten ikke noe som kan måle seg med de. Ja nå må vi bare nyte disse herlige blomstene i fulle drag :O)

Grattis med ny jobb!! Håper alt ordner seg:O)

Ha en riktig fin kveld !!

John sa...

Takk for kommentaren på W posten Randi.
Joda hun er kul hun men det henner hun er kulumulig også. ;-)
Jeg er ikke Whisky fan, jeg syntes den smaker best på vei opp...hehe
Vi holder på ute om dagen så vi må nok klare oss med det fine badet Lene viste på best og pest.
Ellers er alle disse bildene tatt fullt påkledd. :-)

Sender litt godvær oppover til dere fra Drammen.
Ha en fin dag.

irenesol sa...

Å for et herlig innlegg! Skikkelig glad ble jeg nå. Ha en flott dag!

Bente B sa...

Hei hei, Randi :) Syns det ser fantastisk ut hos deg, jeg, og det er alltid like koselig å komme innom. Derfor sender jeg deg en aldri så liten award, selv om du sikkert har fått sånne før :o) Klem fra Bente B

posidriv sa...

Så nydeleg det var med den store blomsterbuketten i vindauget ditt! Og pavlovaen såg kjempegod ut! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails