søndag 6. juli 2008

Ny hylle,nytt rom, sommersteming og ett røverkjøp...

Hei på dere i sommerlandet Norge. Her ligger sommeren over hele landet og det er ferie og ferie blogger over det hele. Mange tar pauser og jeg har vel gjort det jeg også...når varmen legger seg over Trøndelag så pakker Randi veskene sine og nyter dette fra min sol stol. Kan man ha det bedre...nope, ikke jeg.....hihihihi:-)


Men litt får vi til innimellom varmen.
Da vi var på Ikea ble det jo handlet litt...blant annet har Julie fått seg ny arbeidsplass som det så fin heter. Egentlig hadde vi tenkt og kjøpe bare pulten, men da vi såg at bare den kostet 300 og hele pulten med overhyller 670...ja da kjøpte vi hele greia. Så kan den bygges på etterhvert.Men endelig fikk putene som Den Gode Feen sydde for lenge siden komme frem igjen. De ble jo bare så flotte!!


Julie er ikke så nøye på om alt er rødt og hvitt....det tror jeg ville vært håpløst og gjennomføre. Ikke er det så viktig heller, rommet hennes ble fint og ett greit jente rom.
Så har jeg fått meg en ny hylle. Etter å ha sett på denne
Bloggen Så ble jo jeg innspirert til og innspirere min mann...hihihi
Som sagt så gjort, han fikk bildet og satte igang. Material ble kjøpt inn på Biltema...120 kroner..ingenting å si på det. Den ble PERFEKT!!

Hva han ikke kan den manne...juhuu..:-)) sirkelsag er en snedig oppfinnelse
Etter hvert skal jeg ha kroker under den nederste hyllen for å henge go koppene vår på.


Litt pynt må til og da blomster fra egen hage , de små hvite( jeg og navn)lukter bare sånn soooomer!Neida..jeg er ennå ikke ferdig...hehehe...rekordlangt innlegg i dag....sånn kan det gå når alt ble ferdig i dag.
Men så til disse stolene. De hadde jeg sett meg ut for lenge siden på Ikea. Så når jeg så de kom på lager 1 Juli så var den saken grei.....meeen det var den jo ikke. For da vi ringte og dobbelt sjekket om de var kommet inn, fikk vi til svar at det var de ikke de kom ikke før i slutten på August.....skitt, skitt.
Men vi måtte av gårde for og bytte skrivepulten til Julie..feil farge det da....hihihi og når vi stå der utenfor bytterommet..hva ser jeg..joho..min TO stoler. Stolene var litt skadet og derfor innlevert. Så istede for 400 pr stk så fikk vi dem fo 140 pr stykk!! tror dere vi var fornøyd!!? JG må fikse dem litt men ellers er de gulle go. Men jeg mangler jo puter nå da....


Men NÅ avslutter jeg!! eller først må jeg jo reklamere for Julie, hun har hatt en gjesteopptreden hos LENE

Så sender jeg ut en varm sommer klem til dere alle. Håper dere har det fint på jobb eller på ferie.

Nå starter jeg på med full jobbing i 9 dager...det skal bli godt å komme igang. Jeg har jo vært så heldig å ha fri i disse herlige sommerdagene vi har hatt.

Snart dukker jeg opp hos akkurat DEG!!:-0

22 kommentarer:

~~Randi~~ sa...

Hei! Så sprudlende du skriver - blir i godt humør av å være her, jeg! Og et fargerikt rom Julie har - farger som gjør en glad:) Og hylla ble jo alldeles super - tenk å ha en så flink mann! Nå har vi omtrent samme hylle på vårt kjøkken, du og jeg:) Nydelige bilder av måse og sjø også - hvor er det? Vi har vært så heldige med været i det siste - alldeles skjønt har det vært. Og det ser ut til at dt blir mere sol, også - og da er det ingen grunn til å klage! Ha det fint på jobb i 9 dager - ingen sakl det når man har lyst til å jobbe! En ting til; ble så inspirert av å se kjøkkenklutene du har strikket, så nå sitter jeg her med strikketøyet og lager kluter jeg, også. Man blir inpirert av kreative, flotte blogger! Fortsatt fin kveld til deg, og ha ei strålende uke! Klemmer**

Kerstin sa...

Så herlig innlegg, nå ble jeg virkelig glad av å lese her:=) Det oser glede , iver og entusiasme av innlegget ditt:=)

Så koselig rom snuppa di har fått:=) Ble nok glad da:=)
Kjempeflott hylle din mann har laget( det må du si til han)
Og de stolene da. Akkurat slik jeg ønsker meg:=)

Ha en strålende fin kveld videre:=)
Klem Kerstin

Anemone sa...

Jøss for en datter du har, søtere enn isen jo, og har nå skrevet mye til henne på Lene sin blogg.

Du nyter firdager og sommervarmen sjønner jeg. Og JA! vi har virkelig hatt en smak av sommer de siste dager. Hadde det nå bare fortsatt ennå noen dager du. Ikke helt ferie her heller ennå, men klart er det bedre komme hjem når regnet og de tunge skyene ikke henger over dalføret her.

Hylla du ble bare så lekker, og klart hadde jeg ønsket meg en slk på kjøkkenet jeg også, men det var den med plassen da..., for jeg har kn en vegg som kan dekoreres, og da kan det fort bli for fyllt også vet du.
Stolene, likte de også jeg. Ekstra trivelig med slike rottingmøbler eller kurvstoler ja, og til den prsen kan man jo ikke si nei heller. Rommet til prinsessen har jeg kommentert til henne, menglemte å si til henne at hun skulle sett sønnen min sitt !!! Hadde det kommet på bloggen hadde vel Hilde Hummelvoll og Kaoskotroll kommet ilende i morgen den dag..., men mor har gitt opp, og egentlg er det gaske så greit det også. Skjøvet under gulvet til det ubevisste vet du :-))

Kos dere vider, og klem sendes i kveld til både mor og datter.

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Jammen var det masse sommer hos deg - har jo vært det her også... HÆRLIG...
De kurvstolene er jo så flotte... men jeg må nok vente til august for å få mine...ja,ja...så til neste sommer kan jeg sitte i mine og nyyyyyyte solen...i skyggen...

Bare en uke igjen til ferie nå...

Ha ei flott uke og kos deg i finværet som fortsatt befinner seg her...

John sa...

Ja det er noen som har det, det er helt sikkert. Måtte knipse noen bilder når vi kjørte forbi her om dagen.
Ja det er ikke så lett skjønner jeg, men her blir nok valget en flytende hytte. Vi elsker å være på sjøen begge to.
Du har jammen knipset mange flotte bilder siden sist..øvelse gjør mester. :-)
Andrea sover, ha en fin uke dere også.

Lene sa...

Heeeei, Randi!

Duuuu, jeg er heeelt imponert over den datteren din!! Fy, søren så flott ett innlegg hun har laget hos meg. Såå moro dette var! Og nå ser jeg Anemone også har oppdrag til henne. Kult. Du må forrestn sende meg et kontonummer (ta det på bakrommet, du), så jeg får sendt lønninga - virkelig vel fortjent. Hehehe - du må tro det var en rar greie å åpne bloggen sin, kvekke til fordi ett eller annet var uventet - for så å ende opp i et stort smil og frydefull latter. Supert!!

Og så så flott rommet hennes blir!!! Den skrivepulten var jo bare knall! Og så så morsomt at hun har bloggdameputer inne hos seg :)

Og såååååå - den hylla di!!! Wow, sier nå jeg - og den mannen din!!! Wow, sier nå jeg!! Så utrolig flink han er!! Vi er heldige, både du og jeg - med hver vår handyman. Men dette har ikke jeg tenkt på enda - å bare levere en tegning til han - skulle gjerne hatt en sånn en, takk ;))

Og så så kos det ble med kurvstolene, Randi! Du - det bordet - er det Ikea, det og? Skulle vel gjerne hatt, vel.

Duuu - igjen - hils Julie og si jeg er KJEMPEFORNØYD med innlegget hennes!!! Tusen, tusen takk :)

Ha ei god natt, der oppe - og ei herlig uke!! Også en gooood, varm klem fra meg :))

Fjordheim sa...

Ja her var det mye flott å se på. Rommet til blogge Julie var jo blitt fint. Så flott pult.
Herlig hylle har du også fått deg. Flink den mannen din. Har lyst på noe liknende, men vet ikke om jeg finner plass til den på kjøkkenet. Får se hva vi får til etterhvert.
Lykke til med jobbing. Jeg er vikar to steder nå i ei uke. Så på sju dager skal jeg har ni vakter. Men heldigvis er fire av vaktene hvilende natt. Så det går bra.
Ha en riktig flott dag, med eller uten sol :)

GundaM sa...

Jøss, hva den mannen er istand til;)
Og ang lørdagsåpent hos meg; Nei! Det går alikevel har vi funnet ut og de som virkelig vil komme kommer seg hit sjø;)

Og slik flaks du hadde med de stolene da! Var meininga du skulle ha de skjønner jeg;)

Kos deg på jobb, det gjør jeg...

Den gode feen sa...

Så kjekt å sjå putene og posane i bruk. Klart eg hugsar det ;)

Kjempekjekt innlegg med mykje god sommarstemning. Nydeleg hylle og kjempekjekt med Ikea-kupp!

Anonym sa...

Kjenner igjen hyllen din i fra bloggen. Et spørsmål, har du spurt om å få kopiere denne ved å legge den ut??? På den bloggen jeg har vært innom, står det veldig presisert om kopiering. Ingen kan kanskje i utgangspunktet hindre dette, men hvis du ikke har spurt, så synes jeg dette er utrolig frekt gjort - og ikke minst trist. Bloggene har en slik fin tone med moral og positivitet, og er slike ting ikke klarert, får det usmak i seg.

chatrine sa...

Heihei!
Så hærlig sommer, og ikke mist så flott rommet til snuppa har blitt!
Vegghylla på kjøkkenet var jo flott da!
Det var de tellerne min da, jeg har susnet, og der kan jeg se hvem som besøker bloggen min, og hvor mange det er daglig. kommentarer og alt det andre har jeg tellt manuelit;) (litt av en jobb;) Så har jeg bloggcoll hvor man kan gå inn å abbonere på bloggen. Gøy med alle Tellerne, så du får bare prøve deg fram:)

Ha en super dag!
Klem fra chatrine:)

Containergirl sa...

Vet du, idag var en mann innom og lurte på stampen...Han syntes 200 kroner var i overkant dyrt!
Dessuten kom visst kona hans til å bli sint fordi han kom hjem med enda mere rål!
Da spurte jeg ham om han virkelig hadde bruk for stampen og at kanskje skulle tenke seg litt om! Kanskje står den her neste gang du kommer og sa jeg da...

Så, den står no der enda da. Får du virkelig ikke til å komme iløpet av dagen imorra...? Prut ivei;)

♥ H@rmoni ♥ sa...

Kjempeflott hylle!
:O)

Greit å sette mennene i sving, og administrere ved siden av.. Thi hi..
Søtt jenterom.

Fortsatt god sommer!
:O)

Garden Angel sa...

Oj så mye nytt og flott hos deg i det siste!!!!
Arbeidsbord til Julie, flotte stoler ute og ny superfin hylle!
Kjempeflink mann du har!
Ble skikkelig fint!
Ha en fortsatt koselig sommer Randi!
God klem fra meg(",)

Lene sa...

Blått hav så langt du seeeeer.... Ååå, de er så herlige, de øverste bildene dine. Har har jeg malt nok et strøk på gangdøra og karmen i dag - men lurer nå på om jeg skal dra avgårde på stranden noen timer før jeg henter feriebesøket. Friiister :)

Måtte bare titte innom på bordet igjen. Det er inmari fint, og presis hva jeg leter etter, tror jeg.

Du, får se om det ikke blir et nytt innlegg hos meg snart. Ville bare spørre om jeg skulle hilse fra Julie. Hun har jo gjort braksuksess med iskreminnlegget sitt :))

Fortsatt finfin dag - og go`klæm fra mæ :)

~~Randi~~ sa...

Hei igjen! Innom for å si at jeg har en utfordring til deg i bloggen min, så ta deg en tur når du har tid og lyst. Fin kveld! Klemmer**

Anonym sa...

Heisann. Innom for å nyte dei praktfulle bilda dine. Ha en fortsatt fin sommer. Klem fra Ronille :)

Anonym sa...

Heisann. Innom for å nyte dei praktfulle bilda dine. Ha en fortsatt fin sommer. Klem fra Ronille :)

Marie sa...

Flotte bilde tatt både ute og inne. Masse fint du har kjøpt for ein billig penge.
Fin kveld til deg :)

John sa...

Hei og god kveld i stua :-)

Jeg fikk en Award her om dagen av Anne-Berit. Den skal jeg gi videre til 7 stykker..
Jeg syntes virkelig du fortjener den, for de flotte bildene du viser.
Så ta deg en tur over og hent Awarden din.

:-)

GundaM sa...

Heia, slit deg ikke ut no da med all jobbinga;)

Innom for å ønske god helg og for å si at stampen dro igår ;(
Men stikk innom på Mule inimellom da og mas så leter de opp en stamp til deg sjø!

klemz

Garden Angel sa...

God morgen, god morgen!
Ligger award og venter på deg inne hos meg:)
Så ta med deg frokostkaffen og stikk innom bloggen min;)
Ha en fin søndag!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails