fredag 18. juli 2008

Mens vi venter......

Hva venter så jeg på.....jo jeg venter på SOMMEREN!!! Kan noen fortelle meg hvor den ble av?? Jeg skulle jo sitte uten på verandaen i sene sommerkvelder, med strikking eller hekling og ett glass vin. Hva skjer...jo vi regner og blåser bort...partyteltet ser ut som om det har vært utsatt for en orkan....så skjevt at det er ett under at det står.
Men jeg har jo ferien i vente...om to uker reiser denne dama til Syden......og da kommer trope sommeren hit også.....jeg lover dere, 2 august da blir det knaillvær her...hihihi

Men mens jeg venter så har jeg fått plassert skrivebordet mitt som vi har malt opp. Det var trekvitt...eller trebrunt passer bedre..hihihi...(av en eller annen grunn blir alt ute på sidene utydelig når jeg bruker vid vinkel linsen min...må vel høre med fotoguruen :-))

Dere som er skarpsynt kan skimte den vakre grønne plastikken som lurer frem på bildet......de som har åpen trapp skjønner muligens hvorfor........det blir ikke seende ut på det som står under. Det ramler ned katt og hundehår ustanselig....så da ble en midlertidig løsning satt opp.
Gjør seg med utskjæringer hist og pisst....
Inne i skapet har jeg satt to kurver fylt med garn. Jeg har prøvd og samlet alt hobbysaker rundt meg....har litt for mye garn til at jeg får stuvet alt inni her. Men jeg skal ta meg en rassia og kaste en del jeg ALDRI kommer til å bruke

Perlene har fått plass...om en ikke så veldig systematisk så er alt i en skuff nå iallefall..hihihih

Tvillingene har funnet sin plass ......de er fraPRINSESSA over alle prinsesser....;-))
Pappan min står fin plassert, her kan han følge med på alt som skjer.:-))
Ja og se de fine hjertene jeg har HEKLET.....de skal komme opp i en snor på hyllen over her.

Julie har fått seg ett nytt hårbånd som jeg har strikket.

Så har jeg SYDD!!! jeg sto med en dongeri vest i hånden og hadde åpnet lokket til søppel kassen......da jeg med ett ble slått av en idee om å sy en veske av den...jha...så sånn ble den.
For sømeksperter så er den ikke perfekt, men uten mønster og med en maskin som ikke liker stoff som er tykkere enn bomull så måtte me juksa lite ....den er til og med foret!!!
Ja den skal være litt shabby......Julie bestemte det.....hihihi og lommen er sydd skjeft på med vilje
Så må jeg vise dere dette vakre bildet av to som var brudepiker for to år siden. Det er så fint at da jeg fikk det fra min bror så kom tårene.......to blomsterpiker som opplevde alles jenter drøm ......som er som to blomster feer i en sommereng. Bildet er jo ennå vakrere i virkeligheten og en dag skal jeg få scannet det inn på en scanner som kan yte bildet rettferdighet.
Og mens jeg sitter her så datt partyteltet overende....spørs om det går i søppla nå ja.

Så vil jeg anbefale ALLE som ikke har vært hos
DENNE damen om å ta turen inn dit...ett kanonbra innlegg..hihihihi

Håper dere har en flott sommer der ute! her går det mot nok en jobb helg, men det er den siste på evigheter. Neste jobbhelg er i slutten av August.....klaffa bra med jobbskifte ..hihihi Men før den tid skal jeg ha ferie og kose meg masse.

Så imens skal jeg kose meg med noen sommerstemning bilder fra sist sommeren dukket opp her.

For å unngå enhver missforståelser så er dette min vakre datter...altså ikke meg....hihihihi
HA EN STRÅLENDE HELG ALLE SAMMEN!!!
TUDELUUUU.


36 kommentarer:

jorunnslilleverden sa...

Å nå ble jeg misunnelig! Ble en kjempefin arbeidsplass da :0) Ja, her kan du kose deg med mange aktiviteter. Vet nesten ikke om jeg tør å si det men, her i østfold titter solen frem innimellom. Men så er det spådd regn i helgen :0( Du får kose deg i syden du da!!

sissels sa...

Kos deg i syden du, så skal vi andre kose oss i regnet:-) Synd med teltet, her for parasollen i bakken på onsdag - ja den vinden den vinden.

Ramboline sa...

Vi har åpen trapp, med PC-bordet under. Jeg vet alt om kattehår i printeren. Håper dere får sol og deilig vær i helgen. God helg!

Kate sa...

Du er jo flink til å sy, veska ble kjempeflott.
Ha ei fin helg, vi drar sørover på søndag.

BellaDonna sa...

Så flott skrivebordet ble etter litt maling, veska er skikkelig stilig- hello kitty er virkelig inn for tiden. Go`helg.

~~randi~~ sa...

Helt i orden for meg med tropevarme i august:) Har liksom ikke hatt så mye av det i sommer, nei. Hva galt har vi gjort, tro?? Arbeidsplassen din ble no bare knallfin - så mye flottere ting kan bli med litt maling. Og du er så flink til å hekle, strikke, sy...you name it! Hvor skal du til syden, da? Jeg drar til kanariøyene, men ikke før i oktober...det er leeenge til! Fin helg til deg! Klemmer**

Anne-Ruth sa...

Kos deg i helgen Randi *klem*

Elisabeth (www.tostrup.net/blog) sa...

Ser ut som om regnet har gitt deg tid til en del håndarbeid :)Håper du får bra vær nå, så får det heller regne igjen når du drar bort på ferie. God helg, med eller uten partytelt :)

Anemone sa...

Nei men, har jo overskudd til å pusse og male også du. Denne damen derimot føler seg som et slips og er utrolig sliten. Men NÅ!!! nå er det ferie også her. Ikke til å tro, men har planer om å ungå å dse en legefrakk få noen uker.

Ferie, og så mange planer både her hjemme, og andre opplevelser på tur utenfor hjemmets fire vegger.
En får forsøke å gjøre det beste utav det selv om været ikke er helt på opp. Synes det minner litt om høst allerede jeg da :-(

Ser på bildet av din far og ser faktisk hvem han er lik ja. Ikke vanskelig overhode, og nå først skjønte jeg litt av den arv-historien også.

Tror du reiser til syden når jeg kommer hjem, så det blir vel noen uker til vi bloges nå sikkert.

Kos deg, nyt livet, øyeblikket Randi. Kommer sikkert til å savne deg masse ettersom blogg astinensen tar meg igjen, og du ligger langfalat på en strand.

Masse klemmer fra meg til deg denne lørdagen, og hvisker deg i øret at du er en god venn.

Koselig koselig sa...

Å for et koselig innlegg! Så selv om været ikke er helt tipp topp så har du det da hyggelig :) og som du skriver om 2 uker er det sydentur så da kan du jo glede deg vilt til det. Jeg er smålei om dagen, mine 3 uker ferie gikk så altfor fort... jeg har en uke til gode i august, bare 4 uker igjen å jobbe :p men en uke, hva er en uke??? det går sååå altfor fort.. akka mei... jeg har fått en liten sommerblues jeg ;) god helg :)

Marihøna sa...

Så flott arbeidsplass du har fått! Flott veske har du også sydd. Jeg er kjempeimponert, for jeg kan slett ikke sy.
Vi reiser også til syden i begynnelsen av august, og det skal bli sååå deilig. Nå har vi riktignok hatt litt finvær vi da - som du kan se i bloggen min - men i dag høljer det ned!
Ha en flott helg videre og god tur til syden når den tid kommer :o)

GundaM sa...

Ja, og idag kom faktisk det flotte været du!!!!!!!

Kjempefin den arbeidsplassen ble, utrolig hva en kan få til med litt maling du;0)

Og syden...Det hadde vært noe ja! Kos deg på lørdagskvelden!!!

Klem fra litt lenger sør

ArneA sa...

Noen liker mora og andre liker dattera. Slik skal det være.
Virker som du er i full gang med å forberede vinteren@
Sommeren er vel i år som den alltid har vært.
Skiftende

Sol sa...

Heia du...Så mye fint du har laget !!! ;-} Moro å se....Lekkert skrivebord også...Minner meg på at jeg snart må få ut fingern å rydde og pusse opp på sy/hobbyrommet mitt...*sukk* Jeg savner det å kunne ha late dager på verandaen jeg også....Har jo pyntet så fint der ute,men dagene og kveldene kan ikke tilbringes der i alle fall...Enten så blåser det, eller så regner det.... Stor sommerklem til deg.

Berit sa...

Får håpe vi får sommeren igjen før uti august da....
Her har vært litt sånn av og på.
Men du får det sikker varmt og flott dit du skal reise, og det er jo meningen.

Så fin arbeisplass du har fått til. Får ganske lyst å finne fram malekosten og feie litt over her...

Ha en fin ny uke!!!!

Fjordheim sa...

Så fin syplass du har fått laget deg. Skikkelig system i skuffer og skap.
Den veska var jo flott.
Ser ikke noe galt på den, men nå syr heller ikke jeg med mønster. Det er ikke min greie. For meg er det å sy vesker mer en kunst enn et arbeid. Så da blir alle individuelle. Og det er jo noe av sjarmen at de ikke skal være helt rett i sømmene.
Flotte bilder av flott jenter.
Ha det riktig godt :)

♥ H@rmoni ♥ sa...

Kjempefint skrivebord, og koselige detaljbilder!
Nå er det faktisk sol og varme igjen denne uken, og takk og pris for det!:O)
Du kommer sikkert til å få det strålende i syden, og ja, da kommer det nok fint her også (gjør jo ofte det i august, spesielt etter skolen har startet igjen..)!

Lene sa...

Juhuuuuuuu!! Her er jeg.

Hehe, ikke vært helt meg selv i dete siste, men kommer meg nå, ja. Fikk en pyyton betennelse i kroppen. Renen torturen, men heldigvis så godt så bra igjen etter antibiotikakur nå. Fikk litt panikk her, ja - livredd ferien skulle gå dunken. Hell i uhell ønsket avlastningsbesøket å tilbringe et døgn hjemme hos familien sin akkurat mens jeg hadde det som værst. Tilbake igjen nå - frem til torsdag. Og fredag drar vi avgårde!!! YES!!! Litt usikker på ruta enda, men har litt lyst å få med oss nordvestlandet på turen (Trollstigen først)Molde, Kristiansund og Ålesund. Ohhhh, som vi gleder oss!!!!

Har akkurat vært innom og tittet på den gyldne omvei igjen. Duuu, kanskje vi bare måå innom landhandelen og litt annet oppi der. Hihiiiiii - og kanskje er Randi og Julie i nærheten ;)) Du hører nærmere fra meg. Hahahaha - vi har forøvrig hver sin laptop og mobilt nettabonement med oss på tur ;))

Sååå fin skrivepulten ble! Jeg trenger noe lignende til gjesterommet etterhvert. Har lyst å lage kontor der. Søren meg bare å finne en sånn på gis bort på finn - noen malingsstøk - og vips, så flott.

John lurer på hva slags vidvinkel det er du bruker ;)

Og duuu, disse skjønne døtrene dine er heeelt sikkert sin mor opp av dage :))

Finfin dag, Randi. Og nåååå kommer sommeren!!!! Ellers så tar vi den jammen med oss ;)

Goood klem :)

Elisabeth (www.tostrup.net/blog) sa...

Vi tutet da vi kjørte forbi, men tror ikke du hørte det :) Tenkte i alle fall på deg da vi hastet forbi, det er helt sikkert......

LivM sa...

Dette så utrolig koselig ut, så da får det ikke hjelpe at trappa er åpen. Du finner sikkert en løsning på det! Håper du får en flott sommer med masse sol etter hvert!

GundaM sa...

Takk for bursdagshilsen søte deg;)

Her fyres det på ovnen og gleder os til varmen kommer!

LISBETH---<-@ sa...

Juhuu, nå er sommeren tilbake her, håper det samme for deg. Har lukket trapp jeg da, men tror du det er noe mindre støv for det da? neida du, fy flate hvor kommer det fra , hmmm. Flott arbeidsplass du har, der er det nok supert å være kreativ.
Ha en skjønn uke.
Klem

Marie sa...

Skrivepulten blei som ny! Skal seie du er kreativ om dagane, så fine ting du har laga!

Fine bilde av brudepiker og sommarstemning. Vakker dotter du har :)

Ha ei fin veke :)

Hulda sa...

Kjempefine bilder, Randi! Nydelig bilde av jentene som var brudepiker, det var virkelig et blinkskudd. Så søte! Flott dongeriveske du har sydd. :)

Tiril sa...

Så fine ting du viser her, kommoden ble jo bare lekker.Så søte døtrene dine er,
Støv Randi det blir det uansett, kan aldri huske der var så mye støv før i tiden....
Her er der sol og sommer i dag, deilig, vi har noen dager hjemme før det blir en ferietur igjen.
Iår har det vert av og på, har måttet ta en del forfallende arbeid i hus og hage, er nå herlig å få det unna da,

Ha en fin dag.

Babsy sa...

Jeg er bare en snartur innom for og legge igjen en liten sommerhilsen til deg og dine *klem*

Karna sa...

Flotte bilder, og sommeren den er her den....he,he.....nyter disse fridagene, bare pusler, får ikke gjort det som var planlagt, men pytt san....koser meg!

Du får glede deg til sydenturen, da er nok vi andre på jobb igjen...

borghild sa...

Jeg tror sommeren er kommet nå!! Iallfall for en uke eller så... Så ta med deg strikketøyet ut og lag de flotteste kreasjoner!!:-) Må likevel si det fristet med sydentur, og misunner deg litt den:-) Gøy å komme seg vekk litt også! Veska ble forresten kjempefin!!!! Ha en fin dag, med eller uten partytelt!;-) Klem B:-)

prinsessa1976 sa...

Den går med posten i morgen. Er alene her hjemme uten bil og arbeidstidene er helt ikke i tråd med posten så jeg har ikke hatt sjangs til å rekke det. Nå er den pakket og klar og ligger på kjøkkenbenken. Mange sommerklemmer:O)

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Utrolig flotte bilder her...
Så flott det er i sykroken din, rydda i hele går jeg i mitt syrom - det så ut som et katastrofeområde, makan...
SOLA...??? den gule dingsen på himmelen...??? hakke sett den på lenge jeg... enda metrologene har lovet at den skal komme... akurat no syns æ de holder oss for narr...

Ha fortsatt ei koselig uke...

Hespe sa...

Hei på deg!!
Så flott skrivebordet ditt ble. Må virkelig være en fryd å kunne sitte i den arbeidskroken gitt. Resultatene uteblir jo heller ikke. Så utrolig produktiv du har vært i sommer. Flinke du...!

Håper at sommeren har kommet til deg også. Oslo viser seg fra sin beste side om dagen, med strålende sol. Deilig!!! Nå er det fire uker jobbing og bysommer på meg, før jeg drar til Hellas. Gleder meg masse!!

Nærmer seg avreise for deg også - tenker du også gleder deg :o)

Fortsatt fin sommer til deg - nyt dagene og nyt livet!!

Klemmer fra Hildegunn :o)

Lene sa...

Heeei, Randi.

Her er det bare å forte seg inn med akutt trøsteklem!!! Skjønner at det tengs. Tiden leger jo absolutt ikke alle sår. Noen sår måå man visst bare lære seg å leve med, og det er søren ikke lett - eller gjort på en dag, eller ett år... Gooodeste klemmen til deg :)

Du var innom meg idet jeg satt og laget innlegg, jo. Litt minner fra ferien i fjor. Ohh, jeg gleder meg så inmari til å dra avgårde igjen, Randi! Har forresten akkurat fått med meg at Garden Angel også skal innom Lofoten igjen. Hahaha, hun og jeg har omtrent gått på hverandre ved et par anledninger. Hun har kjent meg igjen, men jeg har jo ikke kjent henne. Vi er jo nesten "naboer" - bare med Drammens elva i mellom oss. Haha, kanksje vi altså må helt opp til Lofoten for å omsider møtes ;)))

Eller vi kommer busende innom Randimor, hele gjengen - for hun trenger trøst - og gærne jinter som kommer på besøk med fnis og latter ;)))

Duu, skal snakke med sjefen her angående objektivet. Styrer med middag her nå, så må fly.

Usjameg - pass på ryggen din, du, sier nå bare jeg (skakkjørt som jeg er ;))

Varmeste godklemmen til deg :)

Lene sa...

Hahahaha!! Skjønner ikke at du kan vite sånt, altså. Joooda, her tar fruen en smule av i ny og ne. Og så har vi den jordnære og rolige gemalen ;))

Du, har ikke tid å skravle så fælt i dag. Pakker og ordner her. Men kan du ikke sende meg tlf nr på mail, så sender jeg en sms. Og ikke få panikk. Jeg lover - jeg ringer ikke ;)) Kan holde deg litt oppdatert på hvor vi er i landet.

Hahaha, jaaa, du må virkelig vaske rundt. Ikke for min skyld - jeg er jo bare et levende kaos og rot. Men så var det denne gemalen, da ;))) Fniiiis ;)

Goood klem, Randimor :))

Lene sa...

Hahahaha.. Duuu, må bare kommentere. Disse bokstavene jeg må plotte inn her hos deg... På forigje kommentar var bokstavkombinasjonen: trutgrov
Hohooooo - grov i målet - eller grov i kjeften? ;))

John sa...

Har ikke sommeren kommet til "Randis Verden" Hmmm.
Her har vi måttet sette på aircondition i kveld for å holde ut. :-)
Jada vi holder på begge to, jeg hadde gjort klart skywatch`en for et par dager siden. Slang den ut men har ikke tid til å fly rundt og kommentere. Her er den bedtime for meg, skal jobbe fra kl.5 til 9 i morgen og så reiser vi.
Lene nevnte noe ang. den wide duppeditten du setter på objectivet. Jeg tror nok det er kvaliteten på den du setter på i kombinasjon med objektivet du bruker. Tror nok du må spinke og spare til et vidvinkel objektiv og et macro skal det bli bra bilder. Sånne konverterer får man på nett for 20 dollar og det sier vel kansje sitt.

Tudelidu...

prinsessa1976 sa...

I dag får nokk du pakke i posten:O)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails