søndag 13. juli 2008

Nye gardiner, full blomstring i hagen

Hei alle vakre gode mennesker der ute. Vi er midt i den store sommermåneden, her lar vi vær være vær......heheheh....såg dere den dere...hihihihi.....men det gjør vi altså.
Sene kveldsturer med kveldssol er bare og nyte.


Dagene flyr avgårde, jeg jobber enten kveld eller dag ... når jeg ikke jobber er jeg i hagen og stuller og steller. Flytter på planter, ordner og fikser litt her og der. Her kommer ett knippe bilde fra min blomstrende hage.


Sååå har jeg shoppet...Ellos har salg, så da ble det nye stu gardiner...de ble jeg så fornøyd med at feg kommer til og kjøpe ett sett til. Flyttet om har jeg også...den gamle skuvsengen har fått sin hedersplass. Noe småtteri mangler...en madrass til og nye trekk til putene. De lyse putene er også fra ellos...mulig det var 70% avslag på dem...perfekt til å sy nye trekk til.Så har jeg fått TO nye AWARDER......
Denne har jeg fått noen ganger før, men lik rørt og glad blir jeg hver gang.
Fikk jeg fra
GARDEN-ANGEL Hun har en vaker blog, det er en nytelse og se på bildene. Det hun skriver om er det også mening i....Takk skal du ha for at du deler så mye med oss.


Denne har jeg ikke fått før og den fikk jeg fra min kjære fotoguru..hihihi

JOHN Han har hjulpet meg til å bli en bedre fotograf...han inspirere meg og mange flere og tar de vakreste bilder du kan tenke deg. Det er han som hjalp meg med og få bloggen og bildene sånn som de er i dag. TUSEN TAKK FOR DET.

Nå har jeg som prinsipp og ikke gi awarder videre og jeg har slengt med leppa både her og der. Men denne vil jeg gi videre....prinsipp er til for å brytes!!!

Til
BENTE B
hun er ett oppkomme av ideer og om det skulle vært sånn at folk får penger for å få andre til og handle mønster og garn så tror jeg hun hadde vært millionær. For vi går litt amok når hun har strikket noe og legger det ut på bloggen sin og det beste av alt er at hun lager egne råflotte mønster som hun deler med oss.

ELISABETH
Fordi hun stadig legger igjen kommentarer , på tross av at jeg har byttet litt hobby..hihihih
Hun bor ved en av de vakreste isbredene som finnes og tar flotte bilder.KATE
Fordi hun er et menneske som bryr seg og som lager de vakreste sokker og sjal og det stopper aldri opp...hun strikker hele tiden uavbrutt...tror hun strikker i søvne og jeg. Hun var en av de første jeg møtte fra Hobbyboden og hun gir så mye av seg selv. Medfølende og ekte...ja så er hun fra Lofoten..hihihi og jeg ELSKER LOFOTEN...så det i seg selv er grunn nok..hahahaha


LITT AV MEG
Fordi hun har hytte på Hemnekjølen og skriver vanvittig morsomt, lager de kuleste ting av rekved. Som igjen har gjort at jeg har funnet så mye inspirasjon fra det hun lager. Fordi hun mener som jeg.....at Awarder skulle alle fått....og er litt lei dem...hihihihihi
Jeg blir ALDRI lei av å lese bloggen din....hihihi


VIBBEDILLE
Ett unikt menneske som har gitt så mye av seg selv på tross av alt hun har opplevd...jeg bøyer meg dypt i støvet for deg. Du er UNIK.......for ett liv du har levd og fortsatt full av pågangsmot.


GUNDAM
Gjennom Anemone fant jeg Gunda M....hennes blogg er bare ett funn og her fant jeg ennå mere inspirasjon for ikke å snakke om at jeg fant ut at her kan man virkelig finne mange skatter(containergirl).....og fordi jeg vil ha en STAMP!! =0HVERDAGSPRAT
For hvis det finnes tvillingsjeler på denne jord så er du min...hihihihi.
Så tar hun med oss på noen flotte rundturer i byen hun bor i.TONEM
Fordi at...*hvergang vi møtes har vi det bra, vi e vænna for livet sånne e gode å ha*
Vi har møttes noen ganger og vi finner tonen så godt. Hun deler av sine hverdags historier med armkroken og arvingen, som vi alle er blitt så glad i. Og her lyser det rød kjærlighet gjennom hele bloggen. ...hihihihi


Da har jeg bare 15 min til jeg må springe på jobb...huff dette tok laang tid. ....åååå...det ble 8 men pytt pytt...

TUSENTAKK FOR ALLE KOSELIGE KOMMENTARER...så fort tiden blir roligere så skal jeg ta meg tid til å besøke dere alle sammen.

KLEM

22 kommentarer:

jorunnslilleverden sa...

For noen nydelige hagebilder, likte hageengelen din :0) Det er alltid moro å bytte ut litt og fornye inne, ekstra gøy er det når man kan få 70% avslag, det kaller jeg salg!! Gratulerer med awarder!!

Kate sa...

Det er en fryd å komme inn hit og se alle de flotte bildene, du har virkleig blitt litt av en fotograf, og jeg blir faktisk litt inspirert til å prøve ut apparatet vårt litt mere.
Og tusen takk for awarden, ble litt rørt.

Lene sa...

Hei, Randimor.

Sååå deilig hos deg. JEG vil gjerne på hagevandring hos deg!! Haha, du troooor du ville det samme hos meg - men DET vil du altså ikke. Mildt sagt forferdelig her - men vi tar litt og litt. Hagen er vel på sånn ca ett mål til sammen, men mesteparten er bare mosegrodd bakkeplen. HVAAA skal man med det?? Men jeg har jo mine planer, da - over år.

Helskjønt bilde av Julie som løper på stranden, ja. Men også avslapningsbildet ved vinduene. Knallfine gardiner, forresten. Og blomster, ikke minst. Jeg har også en hel masse av disse lilla margerittene. Har plantet dem i tre kasser som henger mot naboen på terrassen (ikke så lett å se av bilde i siste innlegg, men i "vinduene" der trerollupene henger.

Gratulrer såå mye med velfortjente awarder, Randi. Ja, jeg vet dine tanker om awarder, men det er likevel koselig å bli satt pris på.

Har forresten overført en hundrings. Tull og tøys at isen er så billig i dag ;) Jeg vet - for jeg har skikkelig isdilla fo tiden :)

Ha en fin ettermiddag og kveld, Randi :)

Good klem fra meg :)

Elisabeth (www.tostrup.net/blog) sa...

Å, tusen takk Randi! Det var veldig koselig av deg å gi meg denne awarden enda jeg hadde "mistet" bloggen din en stund. Det øverste bildet på bloggen din i dag var nydelig :)

Anne-Ruth sa...

Kjempefine bilder du deler med oss!

Tone M sa...

Tusen tusen takk, Randi, det var kjempekoselig å lese. Stor klem fra meg :)

Yvonne sa...

Så utrolig flotte bilder. Takk for denne nytelsen.

Yvonne
www.fjellvang.no/quilt

karna sa...

Nydelig.

HobbyMegHer sa...

Så herlige bilder du har tatt!

Jenn sa...

Hei.Fant deg inne hos Randi,din tvillingsjel vet du:))
Er du samme Randi som holder til på HB mon tro??
I såfall var det virkelig moro å finne igjen i deg:)
Flotte bilder du deler med deg,takk for titten.
Ha en fin kveld.
Klem Jenn.

sisselS sa...

Det har vært en trivelig og hyggelig hagevandring i hagen din, og jeg kommer gjerne tilbake engang.

vibbedille sa...

Tuuuuusen takk skal du ha! Setter stor pris på det! Skal snart blogge og få den i bloggen min! Må bare gjøre ferdig noen småprosjekter først! Eller var det noen udsetvanlig flotte bilder du har tatt! Den senga de var uuuutrolig romantisk!! Helt herlig! Nå skal eg hekle videre tenker eg....ja eg hekler! Kjempegøy siden eg har shoppet i Vibbedilles Shop fniiiis! Koooos deg og ha en herlig dag! det regner men humøret er på TOPP! Koser oss inne i HEIMEN!! Klem og masse kos fra Vibbedille:)

Anemone sa...

Tusen millioner takk Randi, for utmerkelse.
Og ja, jeg fortjener all oppmerksomhet jeg kan få disse dagene, for her går det på "stumpene" som vi sier i trøndelag. Lengter grenselst etter ferie og overskudd. dritt lei av hus, hjem, gubben, jobb, ov VÆRET!! ikke minst. skal bli kjempegodt å få litt fri nå, andre inntrykk og andre opplevelser.

Ser du har hatt gardinprosjekt du også. så vanskelig å velge jo, og i butikken ser det j helt annerleders ut enn hvadet gjør hjemme hos deg selv. bøe lekre dine sda, sommerlig og romantisk. ikke den helt romantiske typen jeg da, men likte nå disse både i farge og mønster, ikke alt for sukkersøt om du skjønner hva jeg mener...

lers har du tatt så nydelige bilder av blomster. tror jeg må studere dem en gang til jeg gitt.

Stor klem til deg herfra.

prinsessa1976 sa...

Ååååååå Randi du Randi du virker alltid så kjempeblid. Å sånne mennesker liker jeg:O)
Kvitteringene kom i en samlekonvolutt i dag fra banken.
Engelen kommer etter jeg har kommet hjem fra ferie. Har allerede reist avsted igjen. Nå er vi på knaben der vi har begynt å bygge hytte. Prinsessa fikk seg en sjokk rosa firhjuler i dag så her er det bånn gass akkurat for øyeblikket. he he. Kos deg. Klem:O)

♥ H@rmoni ♥ sa...

Grattis med award!
Så deilige sommerlige bilder. De gardine så lyse og lekre ut.
:O)

Magny sa...

hei på deg...
Så kosleig du har det... Vakre gardiner og blomster og alt...
og GRATULERER med to awarder. Det fortjener du!!
klemm og kos deg videre i sommeren...
her silregner det idag, og vi drar på ferie til Østersjøen nå. der er så ubegripelige strender, og koselig å sykle. har sykler med oss.
sykling her er ikke noe for meg, setter meg på sykkelen og renner nedover, og leier sykkelen med meg tilbake opp alle bakkene ;O)
sånn bor vi...
:O)

Living White sa...

Hvor mange fine bilder du hadde tatt... Ble skikkelig innspirert til å gå på fotojakt nå. Det bildet av solnedgangen var bare utrolig fint.

GundaM sa...

Takk, takk for den;) Legger den sammen med de andre jeg fikk tidligere;)

Herlige bilder igejn Randi!

John sa...

Takk for meget hyggelig kommentar og omtale i forbindelse med den store Award festivalen som det har vært i det siste ;-)

Meget flott bilde rekke igjen Randi! Men du vet jeg er svak for soloppganger, solnedganger og landskapsbilder så dagens favoritt er da det første.

Ha en fin uke hele gjengen der oppe!

Elaine sa...

Vilka härliga stämningsfulla bilder du visar!
Så mysigt det såg ut att ligga i soffan under filten. Att få koppla av och njuta av tillvaron.

Har varit och köpt gardiner till 70procents avslag.Helt perfekt! Då blir man glad.....
Ha en skön dag!
Klem!

GundaM sa...

Tusen takk for at du tok turen inn til meg i ettermiddag;)

Renate sa...

For noen nydelige bilder du har tatt! Skal si det har forandret seg her siden sist jeg var innom :) Godt å se at det er liv her fortsatt :) Håper du har det bra;) stor klem fra Renate

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails