tirsdag 2. desember 2008

Advents helg fylt med dans og musikk

  Og for dere som lurer...nei, her er det ikke vasket, ikke bakt, ikke handlet julegaver...nada! men kommer tid kommer råd.:-) her prioriteres, avslapping, kos og jobb.JUHUUU!!

Men så til det som skjedde i helgen...og det er ikke så rent lite skal jeg fortelle dere. Så innlegget i dag blir delt i to. Først til den store forestillingen som gikk over 3 dager...Lørdag, Søndag og mandag...og de startet klokken 11 på lørdag med øving og klokken 18 var det premiere. Søndag gikk med og Mandag var det skoleforestilling.

Forestillingen var fra Løvenes konge, med musikk og sang derfra. Ett barnekor tok seg av det...UTROLIG VAKKER SANG!!

En mann kommer inn og slår på jungeltrommer. Så kommer jungeldyrene inn....Fugler, aper, flamingoer, små bjørner...osv.

DSC_0004 DSC_0008

Rosa Flamingoer ble en av mine favoritter....tro om det kan ha noe med at min 10 åring var med der...hihih. Rosa og elegante var de.

Viktig med vakker positurer.Mor har klump i halsen og problemer med å ta bilder...hihihihi..jeg blir så rørt.

DSC_0044 DSC_0031

Apene var elegante og var en rød tråd i hele forestillingen.

DSC_0053

Rytmiske trommer, musikken går raskt og inn kommer fuglene...trommene når nye høyder...rytmene er pulserende...høyt tempo!

DSC_0060  DSC_0063

Så er ringen sluttet...en sirkel av liv, avslutter en flott forestilling og jeg håper J ALDRI slutter å danse.

 

Så til en historie om posten og pakker. Jeg hadde bestilt hjerter fra HULDA, men ingen pakke kom. Etter en uke bestemmer hun seg for at hun skal lage nye for meg...snille søte HULDA... Hun lager nye, sender dem og de kommer etter ca 2 dager. Men dagen etter...hva tror dere kom da...jo den første pakken fra HUlda...den hadde vært en runde i utlandet. Og derfor tok det 15 dager før den kom frem til meg...så posten kan man stole på...hihihi...og jeg sitter med 10 vakre hjerter!!

DSC_0110  DSC_0115

 

Advetstaken ble i år uten lilla ..ialefall ennå...jeg skulle hekle sånne som MARIT...men jeg fikk det ikke til. Adventskalenderen,som jeg sydde!for noen år siden, er hengt opp..men mangler som vanlig mange pakker..(tradisjon tro)hihihihi

DSC_0116  DSC_0122

Julevinduet er julete...som seg hør og bør...men sjekk lengden på gardinene....æsj, æsj...min mor la de opp i fjor. Men så lagde vi en benk og da ble gardinene for lange....arrrg...og jeg som ikke kan å sy!!

DSC_0100

 

ØNSKER DERE ALLE SAMMEN EN KANON FLOTT UKE!!

 

 

 

26 kommentarer:

Elisabeth sa...

Synes det ser veldig så julete og fint ut hos dere, og de hjertene du har fått er nydelige! Kos dere veldig nå i førjulstiden...

Garden Angel sa...

Hahaha...du er så ærlig Randi, og det digger jeg ved deg:)
Du får meg til å slappe av og tenke at: alle andre er heller ikke perfekte og har alt "lina" opp til enhver tid...
Utrolig hvor godt det gjør meg, her jeg sitter med pappesker og julepynt til oppetter øra..hihi

Men jul skal det bli!
Ikke sant Randi!??

Planen min er å be en søt frue i denna byen over til meg på lunsj før jul... ehm hihi
Men du skjønner at der hos henne var det så strøkent at jeg må jo få "shina" opp no innmari her, og iallefall få opp taklistene i stua...(flirer)...kan du skjønne:))
Hahaha
Prestasjonsangst? hvem? jeg?
Og hvis den søte fruen leser dette, kommer hun til å le seg halv ihjel...fnis

Så artig med forestilling da!
Sikker på at Julie var kjempeflink!
Det er lett for oss mammaer å bli rørt da ja;)

Kos deg videre da Randi!
Fine bilder og julegardiner her hos deg:)
Og kjempesøte hjerter fra Hulda!
God klem fra engelen med skitt på vinga...fniis(",)

Lene sa...

Kjære, Randimor. Fyyy, søren, det ble tårer i øyenkroken her og. Julie er litt jenta mi og, vettu - såååå stolt her! Om jeg bare kunne vært med og sett live!!! Men flott å få sett bilder fre herligheten her hos deg. Hils superstjerna såååå masse fra meg!!!

Nydelig stemningsfylt hos deg, Randi. Men jeg skal fortelle deg at du ikke trenger å kunne sy. Finn frem strykejern og oppfaldsbånd, så er jobben med å legge opp gardinene gjort unna i en fei. Jeg har sågar brukt disse strykebåndene til å legge opp bukser med sånn i farta, hehe ;)

Fin adventskveld til familien på Inderøy :)

Goood klem til dere!

Lene sa...

Hahahahahahahahahahahah!Hyyyl av latter!! Ja, det er den søte frua, ja ;) Jeg ler meg uhjel av engelen. Ja, for hun er virkelig det - legger ut om hvor fint strigla vi har det her hos oss - men sier ikke ett ord om alt som står uferdig og på hodet. For pesten her i huset er virkelig pest! Og deeeeet har engelen sett, ja ;)

Hahahahahaha!! Skulle lese høyt for gemalen her - men det ble jo bare hikst og latter ;)

Fjordheim sa...

Kan godt forstå at du satt med klup i halsen på forestillingen. Det er vel ikke mye som røre et morshjerte mer enn unger som opptrer. Kan tenke meg det var flott.
Nydelig julepyntet hos deg.
Ha en riktig god kveld :)

Hulda sa...

Så flink jente du har! :) Koselige bilder fra huset deres, og flott at det endte godt med hjertehistorien. ;)

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Sjønner godt du hadde problem med å ta bilder ja... er ikke lett dette, med klump i halsen, sprekkferdig av stolthet over "ungen" å atpåtil skal ta bilde...Men jaggu så det flott ut...
Nydelige hjerter Hulda har laget... ja, posten er noe helt for seg selv - er det rart de har det travelt - når de sender pakker og brev i hytt og gevær...

Ha ei koselig uke...

Josefine sa...

Hei:) Så kjekt med forestilling..savner litt sånne ting ja. Du må bare nyte det for de vokser såååå fort. Så koselig julestemning hos deg:) Hjertene fra Hulda er jo bare så flotte! Masse klemmer fra Josefine

Anne-Berit sa...

Sikkert kjemperørende forestilling,koselig å lese innlegget,og morsomt.Så fint at hjertene kom,selv om du fikk dobbelt opp,nydelige var de.Ønsker deg også en fantastisk adventstid!

rod i hob sa...

Så fine bilder frå julepynta heim :-) Sku ønska eg hadde våre på forestillingen, elske Løvenes Konge! Angåande julakake - eg hadde plutselig 5 sorta heimabakt å servera... Mamma fiksa!! He he!!

Malla sa...

Ser ut som du er godt i gang med adventstid og juleforberedelser! Er i allefall koselig hjemme hos deg.

Huldas hjerter er nydelig fine ... Skjønner godt at du gjerne ville sikre deg nye når de første ikke kom frem.

Pst! Jeg har symaskin ... gi meg et hint så kan jeg stille den til rådighet for deg!

Stine ☆ sa...

Så fint du har pyntet hjemme da! Og de hjertene fra Hulda var vakre!
Ønsker deg en velsignet adventstid!

Lisemoren sa...

Så kjekt at du viste bilder fra forestillingen jenta di var med på. Hun var sikkert kjempeflink. Det er så kjekt å se barna i slike situasjoner, jeg blir også veldig lettrørt. Så fint du har fått det i huset ditt. Her er ikke alle dagene i kalenderen fyllt ennå heller. Godt å se at det er flere. Likte godt julepyntingen din. Kanskje gardinene dine krymper, det gjorde mine, etter at jeg hadde sydd dem opp, huff. Her snakker vi virkelig om å snurpe dem sammen. Ikke min sterkeste side heller, sying. Ha en fin uke : )

Fjordheim sa...

Ja hva er klup i halsen tro. Ser at det nok gikk litt fort for seg da jeg skrev forrige kommentar.
Nå er jeg bare inne for å si at jeg har en hilsen til deg på sida mi.
Ha en flott dag :)

Alvas hjørne sa...

Flotte dansere!skjønner godt at du var rørt, de er vakkre.
Så flott kalender du har sydd, mye arbeid med slike.
Ha en super dag, og takk for koselig kommentar!

johanne`s rom sa...

Kan ikke alltid stole på at ting går som det skal nei, men noen flere av de fine kortene til Hulda er jo ikke å forakte. Den forestillingen så flott ut. Ha en fortsatt hyggelig advent.

Garden Angel sa...

Takk for trøstende ord Randi;)
Det har egentlig ikke med hvem jeg ber på besøk.
Jeg er alltid litt sånn jeg...!
En side ved meg selv jeg ikke liker!
Prøver å ta meg sammen da:)
Men vi er nok altfor flinke til å rote..hele gjengen på 4!
Leter stadig etter nye løsninger på å få ting unna. Har så lite lagringsplass, at det er vanskelig..
Og har altfor vanskelig for å kaste ting...hihihi
Et komplekst problem;) Flirer:))
God vakt!
Klem fra meg(",)

medina sa...

Så utrolig fint du har det i bloggen din!

GundaM sa...

det er vel ekstra med jobbing på deg nå framover mot jul, de andre skal vel ha fri... Vel, det blir da din tur og sjø ;)

Viktig å kose seg og ta livet med ro innimellom og, bare nyyyyte og du har jo en turkompis som jeg misunner deg og !

Klemklem

Marie sa...

Å tenk å få vere med og sjå på dette! Nydeleg!

Posten er ikkje alltid til å stole på nei, det har eg også erfart eit par gonger. Hjartene frå Hulda er nydelege, eg har også handla ulike ting frå henne. Det er så forseggjort og vakkert.

Ha ein fin kveld :)

mimouna sa...

Synes du er flink til å prioritere det viktigste jeg. Det så ut som en flott forestilling, og da er det lov å være stolt mamma og glemme fotograferingen en stund. :o)

Artig med hjertene som ble dobbelt opp, bra at de som hadde vært på langtur fant veien fram til slutt.

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Så koslig å sjå deg inne på bloggen :) og tusen takk for slik koslig tilbakemelding! Varmer alltid :) Måtte jo titte innom til deg også veit du :) og her er det jo mange flotte løvebilder og ikkje minst Hulda's nydelige hjerter! Dei er jo berre sååå skjønne :) Så artig at pakken dro til utlandet da.. hmm.. :) Fint den kom på plass der den skulle :) Er nok ein del pakker som forsvinner.. vi mista forlovelsesringene våre rett før bryllupet vårt.. DET var tragisk (siden det var dei vi skulle bruke..). Men du får kose deg med 10 skjønne hjerter :) Dei pynter nok opp heile heimen din :) ha ei herlig adventstid :) Godklem :)

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Så koslig å sjå deg inne på bloggen :) og tusen takk for slik koslig tilbakemelding! Varmer alltid :) Måtte jo titte innom til deg også veit du :) og her er det jo mange flotte løvebilder og ikkje minst Hulda's nydelige hjerter! Dei er jo berre sååå skjønne :) Så artig at pakken dro til utlandet da.. hmm.. :) Fint den kom på plass der den skulle :) Er nok ein del pakker som forsvinner.. vi mista forlovelsesringene våre rett før bryllupet vårt.. DET var tragisk (siden det var dei vi skulle bruke..). Men du får kose deg med 10 skjønne hjerter :) Dei pynter nok opp heile heimen din :) ha ei herlig adventstid :) Godklem :)

ArneA sa...

God tur

John sa...

Det var godt hjertene kom frem da ;)
Flotte bilder som vanlig Randi.

Jada her har vinteren kommet for fullt og kaldt er det også :)

Ha en fin uke.

Baddie sa...

Kom innom bloggen din via en anbefaling fra Renates Roteloft. Her var det skikkelig julestemning, som iler igjennom internett og hjem på kontoret mitt. Måtte bare kommentere hos deg, for du har sydd den samme julekalenderen som meg. Hakke sett noen som har hatt lik før, morsomt. Må innrømme at min er ferdig brodert, men ikke montert... Ha en fin adventstid.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails