torsdag 11. desember 2008

En praktfull førjulstid

Ja for været og stemningen midt i landet er ingen ting å si på. Det knirker muntert under føttene når vi går, når vi puster ut i luften så gnistrer det av krystaller i frostrøyken.

DSC_0020

Det ble måneskinnstur i går, det var så sterkt skinn av månen at trærne gav skygge på åkeren, en nydelig og forfriskende tur.

Ettersom det var mørkt og stativet ble hjemme så ble det ingen måne bilder. Men her har dere ett inntrykk av omgivelsene der vi bor og som vi gikk i (var bare her det var lys da i skogen var det bare månelys..t). Bak gartneriet er det en slamombakke som er flittig brukt av mange barn. Så her bor vi...trenger ikke så mye utelys når gartneriene fyres opp..hihihi

DSC_0080

Rekved hyllen min i gangen fylles opp med julepynt

DSC_0037

Hjertene som jeg har laget noen av, har fått røde silkebånd.

DSC_0054

Dette ble bare med akkurat dette bildet, for sånn tørr ikke jeg og ha det, sto ikke støtt nei.

DSC_0058  

 

Kort har det også blitt laget, det er jo sånt jeg koser meg med.

   DSC_0048

Resten av denne uken fyver avgårde. Jobb i kveld,julebord i morgen, jobb, og jobb. Så blir det vel litt julehandel til neste uke. Liste er skrevet, så får jeg bare håpe jeg finner det jeg skal ha. Det som er veldig lurt med og vente så lenge med og ta julehandelen, er at nå er det salg på alt ..JUHHHUUU..heldige meg...hihihihi

Så må jeg bare få takke for alle søte hilsner og awarder. Kommer ett eget innlegg om det om ikke så lenge. Jeg blir utrolig glade for kommentarene dere legger igjen. Sitter og småler og nikker gjennkjennende til mange kommentarer,  jeg kooooser meg sånn.!!

 

2467634660011778759dWegAa_ph

 

HA EN FANTASTISK FIN UKE, IKKE GLEM OG TA VARE PÅ HVERANDRE. GI EN KLEM ELLER TO

24 kommentarer:

pillepalle sa...

Herlige bilder! Så fint er julepyntet! Ha en fortsatt koselig dag! Pillepalle

Anne-Berit sa...

Aldeles nydelig det første bildet ditt her,koselig å gå tue i sånt vær.Virkelig fin julestemning på de andre bildene dine,så fine kort du lager-
Jeg har noe til deg på bloggen min,i det nest siste innlegget mitt.Bare kom og hent det.
Ha en flott dag!

Anne-Berit sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
liven sa...

Så flotte bilder!!
nydelig vær.....det er det her også!!
Kaldt men ikke noe snø!! Klink is har vi!!
Så fint med disse lysene opp i bøtten.......
Skjønner godt at du ikke lar det stå så lenge!
Er veldig pysete med levende lys jeg!!

Ha en fin kveld og kos deg:o)

A-mora sa...

Det er koselig og gå kveldstur når det knirker under føttene. Men nå synes jeg det er for kaldt. 17 minus her i dag. Har gått tur men den ble ikke lang:))

Så fint du har pyntet.
Liker den kula di med hull i så godt:))

Kerstin sa...

Alltid like nydelige bilder hos deg Randi=)
Ja her knirker det også under føttene når en går. Herlig vinterlyd.

Ønsker deg også en fin uke videre=) Klem Kerstin

Marie sa...

Vakre bilde både dei som er tatt ute og dei frå heimen din :)

Anemone sa...

Koselig båd innendørs og utendørs hos deg Randi. Og det bldet av drivhuset, hva i all verden er det egentlig det minner meg om....?? noe utenomjordisk, star wars greier kanskje??? det må være lyset og formen .-))

Kalde dager her også, ligger vel på en 16-18 grader sikkert, og jammen tror jeg ikke trøndelagen var kaldest i landet i dag tidlig.
Godt er det da å komme seg hejm fra jobb, tenne lys og småpusle litt mor jul. Tar det ikke så tungt lenger jeg, og tenker at det er da dager etter denne høytiden også, noe må man jo finne på da også. januar kan jo være en så lang måned.

Ha det godt så Lenge da Randi, og så finner jeg vel fort ut når det ligger et nytt innlegg her inne .-)

Varm klem til deg.

Tino sa...

Så nydelige bilder, og så koselig julepyntet. Ønsker deg en fin kveld.

Perlehvit sa...

NYDELIGE bilder!
Hjertet ditt ble jo bare knallfint med det røde båndet da!! Tror jammenmeg jeg må prøve meg på versjonen din av de hjertene! :)

Heidi sa...

Så flotte bilder. Nydelig. Her har det også faktisk knirket litt i snøen når vi har gått, men ikke i dag. Nå er det -3 og det ser ut til å bli en flott dag.

Ha en fin dag du også.

:-)

johanne`s rom sa...

Så fine naturbilder. En må være forsiktig med levende lys ja, har tenkt på det før når jeg ser bilder på bloggene (er vel forhåpentlig bare for bildet og slukket etterpå)Nydelig det julekortet ditt (jeg er litt svak for slike).God helg til deg.

mimouna sa...

Måtte innom her for å få fredagsfølelsen. ;o)

Likte det øverste bildet ditt kjempegodt, skikkelig dramatisk himmel. Noen ganger er fargene så fantastiske at man nesten mister pusten.

God helg og klem til deg også!

Josefine sa...

Å for et nydelig innlegg. Så flotte bilder du har tatt..herlig julestemning. Nå har jeg fri fra jobb frem til jul og gleder meg til å kunne få vasket litt og pyntet resten av huset, (har bare pyntet kjøkkenet frem til nå).

Håper også at jeg klarer å ta pauser og bare gjøre hyggelige ting som bl.a å gå på tur og fotografere (som du er så flink til) Ønsker deg og dine en koselig helg:) Klem Josefine

Malla sa...

Helt enig i at det er vakkert ute for tiden! Og jeg kan vel skryte på meg at jeg har samme vêr som deg også! Tror ikke vi bor så langt fra hverandre.

Har blitt lite uteliv for meg for tiden. Har ett lite etterslep av sykdom som jeg sliter med, men i dag tok jeg noen bilder innenfra huset. Minstemann i huset og pappa'n var ute å gikk på ski i hagen tidligere i dag da solen var fremme.

Ønsker deg en fortsatt fin helg!

Alvas hjørne sa...

Så flotte bilder!
Ble månskinnstur her også,(trosset 16 minusgrader)veldig lyst og flott.Trengte ikke noen lykt den kvelden nei..
Så fint kort, likte den engelen midt på kortet.Kjempefint!!!
Ha en flott 3. søndag i advent!!

GundaM sa...

Ja, klemmer det gjør vi i hytt og pine her. Iallefall når gutta har vært emd og pynta pepperkaker, da lukter de sååå godt av melis ;0)

Håper det er bra med deg, her begynner det værste maset å gi seg og jeg er back on track ;0)

KlemKlem

Som Mine Dager Er, sa...

Kjempefine bilder, Randi. Jeg har ikke gått måneskinnstur som du har, men jeg har stått og beundret månen som har vært så stor i de siste dagene. Krepsedame som jeg er, tiltrekkes jeg av månen.

Dagene flyr av sted, rekker knapt tenke på at julen nærmer seg. Vi er flinke å slappe av mellom øktene her i heimen. Nå sitter jeg altså å blogger når jeg aller helst burde fått vekk alle hybel-kaninene som yngler i krokene. Men det tar jeg i morgen ... og ikkje i dag.

Ryggen til Ivar er nesten helt bra nå. Litt stiv akkurat idet han reiser seg fra stolen. Men det så ille ut en vending. Glad han er back on track igjen.

Ønsker den en fin ny uke, kos deg masse.

Klem fra Marit

Kate sa...

Det er en fryd for øyet å besøke bloggen din. Jeg er innom titt og ofte, men dårlig til å legge igjen spor. Kanskje det får bli nyttårsforsettet mitt, ås legge igjen mere spor etter meg.
Å ja, det er lenge siden vi har truffet hverandre, vi bare må få til et treff av et eller annet slag iløpet av neste vår. Det er mange jeg savner å snakke med, sånn ansikt til ansikt.
Her er det sånn passe travelt, jeg prøver å ikke stresse, og tror jeg lykkes ganske bara med det. Nå er dagene mine igjen, etter litt prøving på noen småting. Håper å få en avklaring i løpet av første halvår i 2009 hvordan jobbsituasjonen blir. Jeg er ikke så veldig oprimistisk angående full jobb, men håper at jeg kan jobbe litt, iallfall.
Ha ei flott førjulstid og stor klem fra meg.

ArneA sa...

God Jul
:)

Ida sa...

Du kan virkelig dette med å skape god stemning du Randi!
Koselig. :)
Ønsker deg fine dager frem mot jul.

GundaM sa...

Innom for å se hvordan du har det, håper d uhar det bra.

her gleder vi oss til solsnu ;0)

GundaKlemz

rigmor sa...

Ønsker deg og din familie ei riktig god jul!

Lene sa...

Helluuuuu, Randimor :)

Haha, jaaa, det har søren meg vært mye i det siste - og dagene har bare flydd avgårde. Jeg har drevet med oppussing av rommet til Johns datter - malt skrivepult jeg har kjøpt på finn.no, hyller og annet stasj. Sydd puter med m&m på (står for mads og mari (stedatter og kjæreste) - og fått John til å skære ut samme m&m bokstavene i tre. Tenåringen ble så fornøyd da hun så resultatet at tårene sto i øyenkroken - og det er vel lønn de lux for strevet.

Og så har det vært barnebarnbursdag, pinnekjøttlag, annen bursdag, julelunch med klassen her, familiebesøk her i hele går - og deeeeilig lunch hos Garden Angel her om dagen. Åååååå, det var sååååå koselig!!! Jeg var gjesten som ikke ville gå - kosa meg bare gløgg i hjel i et utrolig flott og koselig hjem. Neste gang blir du med, Randi!!!

Her har jeg forresten full jul. Til og med treet er pyntet. Måtte bare gjøre alt klart før skolegruppa mi kom på torsdagen. Deilig igrunnen.

Herlig stemning også her hos deg, Randi! Det øverste bildet ditt var bare roen og freden laaangt inni sjela!! Helt nydelig! Fikk du forresten lagt opp gardina?

Og, nei - jeg har ikke fått noe julekort fra Julie enda. Men da kommer det sikkert etterhvert. Hjeeeelp - jeg, som ikke har skrevet et eneste julekort i år!!!! Får ta igjen å skrive noen koselige kort på nyåret i steden.

Ahhhhh.... Nåååå senker freden seg også her hos oss. Ligger her og knør i sofaen begge to. John med instruksjonsboka til vært (hans) splitter nye D-700. Tror du han er fornøyd, eller??? Vi kijøper aldri julegaver til hverandre - handler heller saker og ting når vi virkelig ønsker oss noe, eller trenger noe. Og dette trengte vi jo veeeeldig akkurat nå, hehehehe ;) Iallefall var der en viss kar her i huset som ønsket seg noe inmari!!! Og nå ser det ut til at jeg overtar D-200 hans, hehe - og D-80 går for salg ;)

Kose dere masse i førjulstiden, Randimor. Goooood klem til dere alle :)

Ps - Effekten på fiskegrafittien finner du både i LM og PS. En malerpensel i LM - og så velger du saturaction som du stiller helt ned - og bruker malerkosten der du vil ha sorthvitt ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails