fredag 28. november 2008

Som ett kinderegg

Ja ikke langt unna. For dette i dette innlegget kommer tre i ett så og si.

Først ute er gaven fra min Hemmelige interiør venn, og den ble pakket opp før jeg kom på å ta bildet av innpakningen...utålmodig sjø :-)

En søt liten kerub engel

min-kerub-engle

Og en nyydelig fugl og ett pynte tre i fattimans sølv, her er alt dandert på ett fat. Og jeg ble veldig glad for alt sammen!!Tusen ganger takk til min snille hemmelige venn.

fat

Lysranker er visst veldig inn i år...eller i år også:-)...her har jeg lagt snøkrystallranken min i ett eldgammelt ostefat. Den er jeg veldig glad i og blogger om den, fordi på HOBBYBODEN spurte min gode hobbyvenninde MALIN om vi kunne blogge om noe gammelt vi er glade. Den har stått på mange frokostbord i snart to generasjoner.

Sølvkulen er ny og den er jeg også glad i, blir nok mye fattigmans sølv i mitt julehjem i år.

osteklokkejpg solvkule

Så det 3 og siste delen i dette innlegget. Dette hjerte dedikerer jeg til alle dere som har det tungt og sliter med mye av det som er i det virkelige liv. La bloggverdene være en bit av livene våre..... Mange har det tungt og mange vil få det tungt. Jeg deler dette hjerte med alle dere.

hart

Så må jeg til sist takk dere som la inn kommetrare for første gang, det gledet meg STORT skal dere vite. Utrolig moro å lese alle sammen.

ØNSKER DERE ALLE EN KOSELIG ADVENTS HELG!!

KLEM

20 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Gratulere med pakke fra din hemmelige venn,nydelig alt sammen.
Spesielt den lille engelen.
Nydelig ostefat,jeg har også et eldgammel ostefat som jeg har arvet fra min mor,som igjen har arvet det fra sin mor.
Det er så koselig med sånne gamle ting.
Godt å se at du også er med å slå ring om Molly,hun trenger all den støtten hun kan få.
Ha en fin fredag!

Anne-Berit sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anne-Berit sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
kamelia sa...

Som vanlig har jeg kost meg med de fine bildene dine!
Nydelig. Får helt fred i sjelen av bloggen din.
Ha en fin helg! Klem!

Alvas hjørne sa...

Flott pakke fra din hemmelige venn,det er så fint med fattigmannsølv som pynt!!
Ønsker deg ei super adventshelg!!!

Beate sa...

Det var en nydelig engel, og ellers masse fint. Nå gleder jeg meg til å leite fram adventspynten min kjenner jeg :)

Kerstin sa...

Så flotte ting du har fått av din hemmelige venn. Det er en spennende tid når en går og venter på pakke=)

Jeg har også pyntet litt i dag=) det er så koselig=)

Ønsker deg en fin helg min venn=)
Klem Kerstin

Anonym sa...

Koselig adventshelg til deg også! Så fin pakke du har fått - heldiggris. Og fattigmannsølv er bærre lækkert, ja:) Og ostefatet er helt skjønt - sånne gamle ting er noe av det vakreste jeg vet. Fin kveld til deg! Klemmer**

Anita sa...

Den engelen var bare helt vakker, og lysene i osteklokken!!! Nydelig! GOd helg til deg også!

organic-lizzi sa...

Vakre bilder;.))Fiiin engel du fikk da!!
Digget skikkelig lysranken i osteklokken..Utrolig smart da!
Kjempekooos helg&Stooor klem fra Randi

Fjordheim sa...

Så fine ting du fikk i gave. Heldig du. Du har pyntet fint. Slik osteklokke har jeg også. Jeg har fått den av ei vennine og visste ikke at den var så gammel.
Ønsker deg ei flott adventshelg :)

prinsessa sa...

Nydelige gaver. Jeg er helt hekta på fattigmannsølv jeg. Kan liksom ikke få nok av dette skinnende herlige og så uhøytidlige sølvet. Har funnet de fineste av fine lyse stager som jeg så ønsker meg:O)Håper nissen leser dette;O)

Anemone sa...

Hei Randi, nå har jeg virkelig dårlig samvittihet for ikke å ha titet inn til deg på en stund. Denne førjulstiden blir det nok mndre tid til blogging desverre. Ikke det at jeg er den som står med rompa i været over vaksbøtta eller med miksmasteren ved kjøkkenbenker..., men det er jo så mye annet som foregår også vet du.

kjenner jeg blir litt stresset av å lese om så mange flittige rundt om her, men irettesetter meg selv innimellom, og sier, ta det med ro, jula komer og jula går. hovedsaken er jo st en koser seg litt også. helgene skal jo også brukes til litt hvile og kos, ikke bare mas og tjas.

Bloggtreffet i trondheim var kjempekoselig da, og vi var vel en 14 som møttes. Skarvale gikk i 100 fra første stund og vi var som gamle kjente. Latter og glede, og tiden fløy avsted. Timene gikk så utrolig fort. Vi har nok bestemt at dette skal gjentas da, så i januar en gang blir det vel et nytt treff tenker jeg. Spennede og gøy, og da vet du må også du være med om du har anledning.

Ha en superduper 1. advent. jeg skal en liten tur i marka, og så bare må jeg stryke litt for så mye som venter i det skapet..., men med litt trivelig musikk går det vel bra det også .-))

varm klem fra deg til meg.

GundaM sa...

Du for en nydelig engel da ;0) Til å spise opp!

Kos deg videre, og ja enstund siden jeg har vært inne her hos deg nå....

KlemKlem

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Gubban kor nætt den engelen var...
Knallfin gave du har fått... Her har vi tent lys, bakt pepperkakehus, eller rettere sagt brent... blir nok MYE melis for å skjule skavankene...
Ha en koselig adventskveld...

Klem Mita...

Anonym sa...

Hei du! Det er en liten ting til deg inne hos meg:)

mimouna sa...

Fine ting og nydelig fotografert som alltid. Finner mange gode ideer her inne.

Ønsker deg en god ny uke!

ArneA sa...

og jeg ble blant den som ikke fikk med meg historien før den ble fjernet. Da var det 258 kommentarer som ensidig ga en fordømmelse av mor og søster.
Tårer og fordømmelse kan være på kanten av "vær varsom plakaten" også vi bloggere bør reflektere over. Det er aldri bare en side av en sak uansett hvordan historien fortelles

Marie sa...

Å så nydelege dei siste innlegga dine er :)

Ha ein fin tirsdag!

Som Mine Dager Er, sa...

Hei hei snuppa

Er det ikke herlig å få gaver som gleder?! Alt det du fikk gikk rett hjem hos meg! Til sammen utgjorde det et flott tablå. Også er jo du så flink til å ta bilder at det er en fryd å se!

Jasså, så du har hektiske dager. Det er litt gøy med fart på jobb for da går dagene i et svosj. Men verre er det når det føles som stress. Jeg håper du klarer å balansere dette slik at du ikke blir helt oppslukt av travelhet i hverdagen. Vi skal jo finne rom for å senke skuldrene og føle at vi lever også. Det er viktig!!

Akkevitt ja ... Så gøy at du også er fan av dette vidunerlige livets vann. Har inntrykk av at det er så mange damer som ikke liker det, selv om jeg vet om et knippe dager som bare elsker det også ;-) Den flaska så litt slunken ut - I know - men du sjønner, det er jo søndag kveld og resten av den flaska forsvant i løpet av fredag og lørdag. For jeg har nemlig en Handyman som er storfan av akkevitt. Så den siste slumpen delte vi broderlig på i går kveld ;-) Og kremt ... det skal opplyses at jeg var på polet i dag og kjøpte inn forsyninger. Bare sånn for sikkerhets skyld slik at vi har noe stående hvis vi plutselig finner ut at vi skal ta en aldri så liten skål igjen.

Den Julie-jenta di er med der det skjer skjønner jeg. Så herlig at familien samler seg og stiller opp. Veldig rørende, og ikke minst betyr det utrolig mye for Julie. Regner med du er stolt mor du også. Hvem ville ikke vært det ... ?!

Nå skal jeg ta kvelden. Føler meg god-sliten selv om jeg ikke har gjort så mye i huset i dag. Jeg blir mest effektiv i helgene jeg. Når jeg er uthvilt og full av energi på en lørdag.

Kos deg i denne søte adventstid, Randi. Vi høres igjen vi to.

Stor adventsklem fra Marit

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails