onsdag 6. april 2011

En helt vanlig Onsdag

 
 
Regnet høljer ned …til stor glede…endelig!! Vi trenger mengder med regn for å få bort snøen…og nå ser det ut som om den skal forsvinne til påske..
 
Helgen har gått……og vi hadde en stor opplevelse da vi var på WWRY i Oslo….3 stykker som er ihuga Queen fans…..ja da legges lista høyt. Men vi ble ikke skuffet…tvert imot….vi ble gledelig overrasket over sang prestasjonene!! høy ståpels faktor…
Men det jeg skulle vise dere, det var denne speilhyllen…for den har jeg altså ønsket meg siden 2008,da jeg fant den her MY KIND OF BLOG, ..skulle ønske hun hadde blogget mye mere…hun tar fantastiske bilder!!
DSC_0034
 
Så da TINES KREATIVE HJØRNE annonserte at hun hadde noen få på lager, til en veldig go pris…da slo jeg til…og den er min favortitt!!Smilefjes
DSC_0037
se det vakre vårlyset som strømmer inn…ooo lykke
 
DSC_0035
En kan fort bli litt lurt av denne våren, for ene dagen strømmer solen inn gjennom vinduene
DSC_0094
neste dag er det bare å finne frem de gode gamle ullteppene…og det er det eneste som virkelig funker…..ja om en ikke skal ruinere seg på strømforbruket da….
DSC_0082
 
Kattene nyter også livet,våren og solen…Kari er den ubestritte dronning…INGEN kødder med henne
DSC_0062
 
Kim utnytter alle til sitt beste…..Han og Shila har ett underlig venskap…basert på hans humør…
 
En lett blandig på en Onsdag…halveis i uke…snart påske ferie.
Jeg skal jobbe hellidagene, men vi reiser til Hitra i palmehelgen…..gleder oss til det…når vi kommer hjem håper vi at huset fylles med resten av gjengen. Da er det duket for påskeegg leting og grillings i fjæra..Smilefjes
Har dere planer for påsken…fjell,by, sjø eller syden påske? har dere noe forhold til påsken..få høre da…
Ha en STRÅLENDE FIN ONSDAG
 
Photobucket

12 kommentarer:

Elin sa...

Så deiliag at det regner bort snø da...men får håpe sol stikker frem og tiner litt å:)...Her er det nydelig i dag...10 pluss og sol...herlig....Så i dag har jeg rydda litt ute, men det er mye snø her enda...ugh..:)

Påsken hos oss er god mat,fridager, grilling, eggleting, tid sammen med barna og hverandre...Rett og slett kose seg så mye man kan;)

Ønsker deg en flott dag:)

Solskinnsklemmer Ea

Hagen i Grubba sa...

Påske for oss er hjemme! Dette henger igjen fra da vi bodde "nær byen" og brukte stedet vi nå bor på til feriested. Påska er god mat og samvær med slekt og venner, ettersom alle kommer utav hiene sine og enten kommer "hjem" på besøk i nabolaget, eller begynner å bruke feriestedene sine igjen. Og dersom du skal tilbringe påska på riktig side av Hitra så kanskje du kan vinke til meg :) For jeg bor nemlig på Frøya og kan beskue Hitra fra mine vinduer!

Speilhylla var forresten veldig fin. Ønsker meg!! Hilsen "Bursdagsbarnet" :)

ide-puffen sa...

Heia Randimor.
Så koselige bilder igjen. Herlig med lyset som strømmer inn. Og hyllen er vakker! Tøft med speil over.
Og ja jeg gleder meg til påske også. Blir fjæra og skogen på oss også. Det får bare hølje ned så slipper jeg å få dårlig sammvittighet for at jeg ikke suser over heien på ski hi hi. Sønnen kommer hjem fra Wales også og det er ekstra stas.
Kos deg masse
Randi

Anne sa...

Ohoii Randi så kjekt å lese at du har hatt en opplevelse så stor i Oslo. En tur borte vekk og en returnerer til hverdagen med ny gnist faktisk, arti bare det, ikke alltid det store som skal til.
Var på Queen i London for noen år tilbake og skjønner helt hvilken opplevelse du har hatt, bare enormt det jo. Attpåtil kjenner en jo tekstene og bare det da gitt, en kan nynne litt med og la seg rive med i de tøffe tonene.

Vært så som så med både blogglyst og muligheter her hos med den siate tiden. Hatt pc trøbbel,vært vanskelig å fått pc og kamera til å kommunisere, men nå er det mer på nett igjen heldigvis. Fotogleden har det også vært så som så meg, ikke vært hverken vær eller særlig til motiver, men nå skal det jaktes, he he Så en får se hva en kommer hjem med på minnebrikken etterhvert.

Ikke fjellet i påska på oss nei, gidder bare ikke oppsøke snø obg vinter om det nå blir et hint av vår her i lavlandet. Møkka lei alt sm heter vinterutstyr faktisk, så nå vil jeg også i sjøkanten, drikke kaffe på svaberg og kjenne sola varme.

Flotte bilder som vanlig hos deg, og den hylla var missunnelsesverdig
(akkutat som den opplevelsen av ørnen faktisk :-))) Tar meg et kurs i bilder inendørs du, for det er jeg lite flink til i grunn.

Nyt dagen ja snuppa, den kommer nok ikke i retur så....

Varm Anneklem tilbake til deg.

Bare Mio sa...

Nydelig hylle og så flott med speil!
Har alltid vært Queen fan og den dag i dag "fryser jeg på ryggen" av mange av sangene deres, især "Mama".
Skjønne puser du har.
Ha en fin onsdag.
Klem fra Mio

Tyrifryd ♥ Monica sa...

Så deilig at snøen regner bort!! Her har den regnet bort mens vi har vært på ferie, gjett om det var deilig å komme hjem til full vårløsning!

Hyllen din er kjempelekker, skjønner godt at det har blitt en favoritt;)

Ha en fin kveld!
KLEM

Gry sa...

Fantastisk flotte bilder å kose seg med!

Flohbock sa...

wonderful shots! so cutie cat!

Fjordheim sa...

Nydelig den hylla. Og så koselig med sola som nå faktisk varmer gangske godt enkelte dager.
Ser ut som helga blir herlig her i distriktet i hvert fall.
Har ikke så mange planer for påsken enda. Skal jobbe noe. Og kanskje få besøk. Men litt grilling og eggeskattejakt må vi jo ha. Og påskelunsj 1.påskedag.
Det er blitt en tradisjon visst jeg har fri.
Ønsker deg ei fortsatt god uke :)

Fjordheim sa...

Så nydelig den hylla var.
Herlige bilder.
Skrev forresten en lang kommentar hos deg for etpar dager siden. MEn det ble bare tull da jeg skulle legge den inn. Sliter litt med dataen min av og til.
Men nå må jeg få lagt inn, for du har vunnet den hvite duken hos meg. Får nok ikke sendt den før over helgen. Har ein travel helg forran meg. Send meg en mail med adr din på
astomanders_55@hotmail.com
Ønsker deg ei herlig helg :)

Tovepia sa...

For ei lekker hylle! Jeg er jo ikke "overbegeistret" over de møblene jeg viser, de er skikkelig tunge, så ikke enkelt å kombinere med lette og lyse:O)
Snøen forsvinner godt for tiden, godt er det;)
Ha ei riktig god helg, klemmings frameg;)

Bluggi buggi blogg sa...

Grattis med ny hylle :) De er veldig fine de der.
Ja her blir det påske på fjellet. Lange skiturer og kos foran peisen. Det er en slags avslutning på vinteren for oss.
Ha en fin helg
Trude :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails