fredag 19. september 2008

Ohlala...helgen er her

Og jeg stresser som bare juling, hvorfor gjør jeg nå det...jo fordi.... huset ser bomba ut, kjøkkene flyter over av kopper, ikke har jeg støvsugd, ikke har jeg vasket...på vaskerommet flyter kurven over, det regner, jeg skal på jobb om ett par timer. Og her sitter jeg og stresser for å få lagt inn ett innlegg før helgen, fyker rundt i huset for å prøve å få tatt noen bilder som ser litt bra ut...hihihihihi... Hekta sier du..hahahahahaha..du, det er bare fornamnet.

DSC_0644

 

Og typisk så blir ikke jeg 100% fornøyd med bildene jeg tar når jeg holder på sånn

DSC_0653

 

Benken som har stått ute, har nå kommet inn i gangen, etterhvert skal rekved hyllen min komme inn også. Den kommer til å passe sååå bra over denne shabby benken :-)). Putene er kun der for dere...hihihi...til vanlig ligger de strødd i skuvsengen.Jeg har også lagt store planer om å begynne på ett teppe i mormorruter, det skal etter planen gå i brunt og lys rosa. Det blir spennende og se hvordan det blir. Her kunne jeg egentlig tenkt meg å tilbringe litt av helgen, i kurvstolen med en go kopp te eller kaffe og heklingen min.

DSC_0656  DSC_0650

 

 

Det ubeskrivelige vakre høstværet vi har hatt har tatt en pause. Men her er noen bilder fra en av turene til Shila og meg. Ble ingen SWF så da får dere dette istede.

DSC_0485

 

DSC_0651

 

DSC_0582

Avslutter med en vakker fullmånde, tatt fra soveromsvinduet,dette er det min mann som har tatt. Jeg gav opp, det jeg tok ble det for lang åpningstid på...for den som forstår seg på det....og månen beveger seg ganske så mye på ett sekund. Her har jeg gjort det skarpere med hjelp av PSP. Men fortsatt er det litt uklart.

Image1

Mens jeg har lagt inn dette innlegget så har jeg faktisk støvsugd...hihihihi...jeg er jo en kvinne og vi klarer å gjøre to ting om gangen..JUHUUUU.

Men nå må jeg sesevrre avslutt....jeg skulle ha lagt inn awarder og utfordringer jeg har fått...men jeg vinner det ikke. Men jeg satser på ett innlegg iløpet av helgen.

KOS DERE MASSE I HELGEN

KLEMKLEM OG DOBBELTKLEM

FRA MEG TIL DEG!!!

19 kommentarer:

Solveig sa...

Hehe, du har det travelt da ja! Men et innlegg har du selvfølgelig tid til;) Håper du får gjort deg ferdig med huset:) Kjempe fine natur bilder!! Nydelig. Likte også veldig godt det bildet med lysestakene og pynt på det fatet:)
Elsker slike slitte benker,de er så sjarmerende.

Håper du får ei fin helg:)

Lyst på livet sa...

Ikke slit deg ut nå da! Nyt helgen .-)
Vakre bilder som vanli!

Klem Torunn

Magny sa...

ikke stress så da... blir så hissig stemnig her...
skulle jo gjort alt dette eg også,- men bare blogge litt først!
nydlige bilder, så vakkert dette lysfatet med kongler og roser...
har sanka bærepose med kongler i sommer,- plutselig er vinteren her,- da er det så vakkert,- på glass i krukker og kranser!~~
unn deg en herlig kveld når huset er unnagjort...
klemmer~'~'~'

A-mora sa...

Så efektiv du har vært i dag da. Benken så stilig ut. Ha en fin helg.

Kerstin sa...

Du må huske å puste vennenO=)=)

Ikke slit deg ut! Bildene er helt nydelige. Så stemningsfulle og flotte. Nydelig fullmåne bilde=)

Nyt helgen Klem Kerstin

Fjordheim sa...

Ikke værst å støsuge og lage innlegg samtidig.
Ja det hender en prøver å rekke over menge ting på en gang. Her er det heller ikke støvsuget i dag. Burde vært gjort.
Er nå litt igjen av dagen enda.

Ha ei riktig god helg :)

Anemone sa...

Yes!! Slikt liker vi, kvinner som kan prioritere tiden sin, kvinner som gjør flere ting på en gang!!

Synes det ser utrolig så kjekt og ryddig ut til deg jeg, nydelige bilder sm vanlig, friske blomster har du jo å plukket inn. min erfaring er dessuten som følger, at arbeidshelg; da kan man lke så godt hoppe over det meste som gjelder vasking. Når en kommer hjem (får fri9 etter en slik helg er det bare å starte helt på nytt igjen.

Synd du kastet det leddet over den benken din, for den så jo dritt stilig ut??!! og ser formelig for meg hvordan det vil bli med den hyllen over, helt knæsj Randi.

Kos deg på jobb da smukka, ta pusten fra pasientene!!! (ikke bkstavelig da)

Varm klem til deg.

Lene sa...

Virkelig godt jobba, kjære deg!!! Og hvorfor i all verden skal vi vaske og styre så fælt?? Hahaha, jeg gjør det jo aldri - John fikser det ;))) Synes jo jeg har det veldig bra, da, men har andre oppgaver, jeg. F.eks er det alltid meg som lager mat - bortsett fra pizza og lasagne.

Synes bildene dine var helt topp - også denne gangen. Nydelige, det med stråene - og knall, det av månen! Hils gubben fra meg i beundring :) Finnmarkingen, jepp!!!

Her jobber jeg i helgen. Uff, det er tuuuungt - å ligge her og dra seg, se på tven og blogge litt i sofaen ;))) Alltid stille og rolig på fredagskveldene - men i morgen blir det badeland i timevis. Deilig. Og så er det fast takst med kveldstur nede i byen på lørdagene, så det blir nok trim da.

Kos dere masse i helgen, Randi. Og hilse go`vennen min Julie ekstra masse!!! Si hun må komme til Drammen på besøk en gang. Vi har en av Norges flotteste byer - og Norges største inne- og utebad med både innendørs bølge og klatrevegg i vannskorpa. Friste, friste... ;) Og vi har god plass til gjester.

Goood klem :)

Ida sa...

God helg til deg også Randi, i fine omgivelser hjemme og i ett forhåpentligvis trivelig miljø på jobb. :)
Lørdagsklem fra meg.

Ivar Ivrig sa...

Nå ja, jeg tukler litt med Photoshop sjø.

Berit sa...

Så koselig du har laget det rundt deg. De blomstene.... herlig!
Driftig du som kan både blogge og støvsuge.

Nydelige bilder du viser nedover.

Ha en fin helg du også, med en klem herfra.

GundaM sa...

Syns ikke det ser så veeeldig bomba ut hos deg da;0) Nydelige bilder og vil ønske deg fortsatt go helg randi!

Marit - Som Mine Dager Er sa...

Som alltid hyggelig her inne hos deg. Bildene er kjempeflotte og jeg kan ikke fatte hva du har å utesette på de?!

Og du: ikke stress. Det må du sporenstreks slutte med. Det er mye bedre å bare ta livet med ro og gjerne be andre om å rydde, støvsuge, etc slik at du kan konsentrere deg om det som er hyggelig for deg! Vel. teoretisk er det sikkert mulig ;-)

Dobbeltklem tilbake til deg også. Marit

♥ H@rmoni ♥ sa...

Fine høstlige bilder, og det ser jo ut til du har orden i sakene!
noen er spillegal, andre er bloggegal!

GOD HELG!! :O)

mimouna sa...

Vet du, det som gjør at jeg kommer inn hit igjen og igjen er at innleggene og bildene dine har så mye liv. De ser ikke ut som strigla interiørblad-bilder, man ser at det faktisk er ordentlige mennesker som bor og lever der. Og hvem sier at man ikke kan pynte med vakre blomster og sette seg ned i godstolen med hekletøyet eller tekoppen selv om det ikke er støvsugd og ryddet i gangen?

Håper du har hatt en flott helg, det er jo fortsatt litt igjen av den også. *klem*

Mormor sa...

Jeg tror det var Vidar Sandbeck som hadde en vise om, Kjerringa som for som en virvelvind. Av en eller annen grunn kom jeg til å tenke på den da jeg leste innlegget ditt. Men det var mange fine bilder likevel.

Anonym sa...

Heia!
Du har så koselig og fin blogg..å tar di fine bildan.....eg må bare spør korsen kamera du bruker???
Eg må innom deg kvar dag...å no e eg begynt å lage meg blogg sjøl..hihi
kan du også fortelle meg hvordan du legger linker til og bilder på høyre side på bloggen??
takk og hei fra
Beate
mail adr.beatekri@hotmail.com

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
" Ja son går no dagan" jo du kan tro det er ryddig her ja... godt at du ikke ser hvordan det er utenfor kanten av bildene...he,he...
Ser du har bilde av skyfabrikken på et av dine bilder her, en av barnebarna påsto at bestefaren jobbet på fabrikken som lager skyer...fantasi har de iallefall...
I dag har jeg heldivis fri - og såååå masse som jeg skal gjøre...ha,ha...planene er klare MEN...

Ha en koselig dag og uke...

Karna sa...

Hvis du ikke er fornøyd med disse bildene skjønner jeg ingenting...fantastiske bilder spør du meg!

Kjempe koselig har du det!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails