mandag 1. september 2008

Jeg vil kjenne at jeg lever her og nå!!

Hentet rett ut av Gabriellas song, som jeg av og til tar frem og synger høyt!! ...alene vel og merke...og i dag har jeg og Shila vært på langtur. Da var mp3 spilleren ladet med Gabriellas somg og sangene fra Mamma Mia. En herlig blanding og jeg kjenner at jeg virkelig lever!! det er sol og fønvind. Jeg går bratte bakker, svetten siler og pulsen slår!! jeg kjenner at jeg lever! synger for full hals når jeg når toppen...JAG VIL KJENNE AT JAG LEVER HER OCH NU!! og det gjør jeg!! musikken dundrer sammens med pulsen!!gir meg påfyll og erergi til og ta de siste stegene mot toppen!!

DSC_0484

Jeg setter meg ned på nyslåttkorn aks og nyter utsikten og været. Noen få aks står igjen

DSC_0489

Shila nyter også utsikten og livet.

DSC_0493

Rognebær mot blå høst himmel.

DSC_0448

Nede ved stranden har noen laget seg en fancy benk for slitne ben og rygg. Her tror jeg noen bloggvenner av meg har vært og samlet sammens en haug med rekved

DSC_0457       DSC_0459

 

Jeg har også tatt meg tid til litt interiør, flyttet om og ordnet, så her er stuebordet vårt  pyntet med ustrøket duk og flittiglisen blomstrer som aldri før....hihihi. En av de få som IKKE har Ikea sofa. Joda den er på ønskelisten, men ikke hvit!!

DSC_0481

I kjøkkenvinduet henger en stor kule som skinner og glitrer i høstsolen, som tusen små lys.

DSC_0466

Min mor har haven full av evighetsblomster. Etterhvert blir det både lin og lavendel...jippiii!!

DSC_0474

 

En nydelig dag med andre ord. Ryggvondt tross alt, jeg kjenner at jeg lever sånne dager....4 timer i friskluft gir meg tonnevis av energi. Til helgen skal vi på fjell tur og gå opp til fjellet der min far falt om og døden en Novemberdag for 32 år siden. Men før den tid blir det vel litt blogging.

Så må jeg bare få takk for alle de utrolig fine kommentaren jeg har fått . Om dere aner hvor det varmer...jeg blir både glad og rørt når jeg leser kommentarene.

Nå venter FORNUFT OG FØLELSER!

22 kommentarer:

. sa...

Heisann. Dette som du skriver hørtes helt herlig ut. Det har jeg også lyst å gjøre en dag. Ta med meg mp3 med god musikk, bikkja, fotoapperatt og ta meg en lang spasertur. Så flotte bilder du har tatt!!!!
Ha en fin kveld
Gamlå

Marit - Som Mine Dager Er sa...

Kjære Randi!

Jeg liker så utrolig godt bildene du blogger på siden din. De er alltid så fulle av stemning og varme og sjarme.

Jeg liker så utrolig godt det du skriver her. Jeg er samme type menneske som MÅ ut å gå i guds frie natur for å innhente meg. For å senke skuldrene og for å la tankene bearbeides.

Jeg liker så utrolig godt at du er et sansende menneske som liker de nære ting og klarer å gi uttrykk for det på en så flott måte. Gabriellas sang gir meg alltid tårer i øynene og klump i halsen. Og renser samtidig hele "systemet" - fordi det ganske enkelt er en vakker sang.

Du får en Gabriella klem fra meg.

Fjordheim sa...

Det hørtes herligt ut. God tur sammen med flott musikk. Var en liten tur ute i kveld sammen med min kjære. godt det også selv om den ikke ble så lang.
Jeg har ikke IKEA sofa. Er litt usikker på den grå fra loppemarked. Finner ikke noe merke på den. Men så vidt jeg vet har jeg ikke Ikea sofa. Tviler på at jeg kommer til å kjøpe det heller med det første.
Håper dere får en flott fjelltur til helga.
Ha ei flott uke :)

Anonym sa...

Hei navnesøster! Jeg hadde skrevet så amsse her, men jeg trykket visst på et eller annet så alt forsvant. Iallefall; bildene dine er som postkort og frister meg masse til å dra på tur! Jeg er også sånn at jeg MÅ ut en tur, hver dag - ikke fjelltur hver dag, men frisk luft er jeg helt avhengig av. Det er vel en av grunnene til at jeg sykler hele året (og kommer på jobb som ei drukna katt rett som det er, pytt, pytt). Tenk å synge av full hals i guds frie natur, skjønner godt at du får tonnevis av energi av en sånn flott dag! Nå ble jeg skikkelig turstemt her! Og jeg har heller ikke IKEA-sofa:) Fin uke videre til deg! Klemmer**

Anemone sa...

Så sant aå sant.., og jeg kjenner at jeg lever jeg også gitt. På en litt annen måte enn deg i dag, fordi jeg hade den! krangelen med sønnen i ettermiddag.Motivering til skolearbeid er ikke så enkelt og mor kan overhode ikke forstå alle de andre tingene som opptar en tenåringshjerne. Men vi kom da til enighet til slutt, gitt klem og spist nå kveldsmat sammen. Kjenner at det ladder meg fullstendig ut da, så jeg lever nok jeg også... :-)

I morgen er atter en dag med nye muligheter og sjanser.

Blogget nå breen på hytta i dag tidlig jeg da, FØR jobb og greier, og det også gjorde at jeg kjente jeg levde. Følelsesmennenske ja...

Men nå, nå er jeg trett Randi, dine vakre bilder både inne og ute skal få følge meg gjennom denne natten. Det siste besøket i bloggverden denne velden.

natti natt

hannemor sa...

OH MY.....atter en gang!! Randi,,du tar pusten fra oss!!! (:

men jeg er for bedagelig anlagt til å gå 4 timer på fjelltur,,så takk og lov at Du gjør det for meg,,,jeg kjenner også at jeg lever med dine bilder!! (:

Ha en flott uke!! Klem

Miamor sa...

Tar pusten fra meg med disse bildene, Randi!!

Skjønner at du har nyyytt livet med den herlige musikken og deilige omgivelser!!

Litt sjaber i dag jeg..etter ei uke i trøndelagen!! Glemte vitaminpillene mine hjemme!!

Ja, ja...Miamormannen har spist mat med masse hvitløk, så jeg tror jeg sover på sofaen i natt....

GundaM sa...

Så fin en tur og for en herlig turkammerat du har! heldig som har hund;0)

Og du, fant du virkelig driv veden vår ende i fjæra der ja...Æsj;0)

Klem i natten og takk for flotte bilder Randi!

Kerstin sa...

Helt nydelige bilder. De oser av sjarme=) Ja er det ikke herlig med turer i naturen med de gode deilige turameratene på fire bein??
Var å så filmen Mamma MIa på søndag en herlig film som fikk fart på lattermuskelene men også tåren. Er litt lettrørt jeg da!

Ha en fin dag Klem=)

Nyperosa sa...

Oi, oi,

det bilde med
rognebærene og
evighetsblomstene
var bare nyyydelige !

Au revoir.

Nyperosa sa...

( Ser klokkå di
e spinngalen, men
det e mi og ; )

Anita sa...

Det hørtes ut som en toppres tur!! Kunne tenkt meg og vært med en gang! Her er det fantastisk høst vær så dagen blir nok brukt mye ute! Nå er det frokost og litt shopping som kaller! Ha en strålende dag!

Christel sa...

Så stemningsfulle bildene er.
Fikk veldig lyst på en tur i naturen nå, men når jeg ser ut av vinduet på kontoret mitt ser jeg bare asfalt og murbyggninger.

kjempefin blogg du har :)

Klem

Livet er heeerlig sa...

Så utrolig flotte bilder du tar til bloggen din, har kost meg lenge her inne :)
Og så lager du så mye fint!
Ha en flott dag videre
*Siv*

Miamor sa...

Hei du!!

Ikke helt på Inderøya da! men på Stjørdal`n. Har vært en del på Inderøya på apoteket med jobb de siste åran, men ikke denne våren! Fint der ja!!

Likte godt diktet av Bente. B. mæland. Hu bor her i Bergensområdet. Har vært hjemme hos henne en gang. mannen er kunstner òg!!

Ha en trivelig tirsdag! no ska æ ut i regnet!!

Min verden sa...

Så herlige bilder og Gabriellas sång - jeg begynner å grine nesten hver gang :) Den handler om alt det som er viktig. Jeg vil kjenne at jeg lever jeg også... Det gjør jeg akkurat nå for tiden. Det er helt toppers og Fornuft og følelser er def. min pri. også. Alle episodene på tape, slik at jeg kan se dem igjen i stunder jeg er alene. Livet er herlig! klem Hanne

naturglede sa...

Etter å ha sett og lest dette, så føler jeg også at jeg lever her og nå. Takk for påminnelsen om å nyte øyeblikket. Ha en fin dag:)

MiaMaria sa...

Hej!

Men så vackra bilder Randi!

Lycka till inne hos mig och
ha en bra dag!
MiaMaria

John sa...

Hei!
Meget flotte bilder nok en gang Randi! Du har virkelig fått dreisen på D80`n.
Ja vi var utrolig heldige med været i ferien. Vi hadde gråvær den dagen vi var i Nyksund og siste dagen på Öland, men bortsett fra det var det strålende.

Hvis ryggen fortsatt ikke er god så får du ha god bedring.

Knitgirl sa...

Du tar så mange fine bilder!Jeg ble i godt humør nå, høsten er også fin den men jeg blir litt småtrist nå når sommeren er over...Lett å glemme at høsten og har sin sjarme...

Ida sa...

Fantastisk Randi! :)))
Naturbildene og tittelen.
Sukk. Så vakkert! :)
Jeg elsker den sangen også. Har blogget den en gang også.
Bildene av evighetsblomstrene er nydelig! :)))
Heldig du med en så snill og mamma.
Nyt av gledene videre.
Og du, jeg har ikke sofa fra Ikea.... ;)

John sa...

Randi, jeg skal slutte å ta bilder så du slipper å bøye deg i støvet hver gang. Hehe.
De to første er tatt i nærheten av Vågå i Gudbrandsdalen og de to siste er tatt i nærheten av Karlstad hos søta bror.

Ha en fin helg hele gjengen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails