tirsdag 20. mai 2008

Sommeren er her.........

Eller det er den nok ikke. Her høljregner det, 10 grader og lavt skydekke....jojo.
Men midt oppi det her dårlige vår været, blir naturen grønn rundt oss. Så regnet kommer visst godt med.

I helgen var 3 av 4 barn hjemme. Den ene av tvillingene..jaja skal jo slutte å kalle dere det...en gang....hihih... TRINE, hadde på seg den vakre festdrakten de fikk til konfirmasjonen sin. Den andre tvillingen var i Tronheim så henne har jeg ikke bildet av. Det ble som vanlig ikke tatt så mange bilder.Så dette pluss noen tog bilder ble de eneste.


Så fikk jeg den store pussesølv ånden over meg. For etter at jeg hadde lest hvordan petunia pusset sølvet sitt, så ble jeg dypt imponert...så jeg pusset alt som kunne ligne på sølv. Gjett om det ble bra da..?! Nå skinner det i alt som skinne kan.
Denne benken står ikke i min hage. Men rundt om i bygda her står det mange sånne benker som er plassert i små oaser eller på utkikksplasser.

På den ene siden har jeg Straumen,en av de sterkeste tidevannsstrømmene i Norge som forbinder Borgenfjorden med resten av Trondheimsfjorden


PÅ den andre siden ser jeg over mot Borgenfjorden.


Min kurv har fått ett stor glass og ett kubbe lys oppi seg. Den blir nok en av mine favoritter.:)

I morgen har jeg fri, da skal jeg kose meg med en lang rund tur rundt om i bloggverden. Nå venter vin og Frustrerte Fruer.

HA EN FANTASTISK FLOTT KVELD. GI EN KLEM TIL NOEN DU BRYR DEG OM.

Jeg sender en klem til alle dere som orker å besøke meg og legger igjen koselige kommentarer.

TAKK ALLE DERE VAKRE MENNESKER....:-))

12 kommentarer:

Fjordheim sa...

Hei,

Så fine naturbilder du viser i dag. Og ikke minst, bilde av ei flott jente, eller skal en si dame.
Ja den korga er flott med lys oppi. Kan godt forstå at den kommer til å bli mye brukt når sommeren kommer igjen. Takk for tips og link ang sølvpuss. Det må jeg prøve snart. Så pass enkelt at til og med jeg kanskje kan få fint sølvtøy nå.
Ha det riktig godt :)

Lyst på livet! sa...

Takk for klem og du får en tilbake :-)

Tipset om sølvpuss var jo abre genialt! Det skal jeg i allefall prøve!
Ellers så gjorde jeg en vri på sølvpussingen til jul; Jeg inviterte likeså godt mine venninner hjem til meg, ba de ta med seg sølvet sitt så vi kunne pusse sammen. Så satt vi her rundt spisebordet, åt litt, drakk rødvin og pusset sølv.
Det var riktig så trivelg, skal jeg si deg.

God natt!

[morgrethe] sa...

Hallo Randi

Det er ikke så lenge siden jeg har vært innom deg.... men wow..... det er mange flotte innlegg siden.
Har kost meg masse her nå.... etter fruene. Ser du også bruker tiden på dem på tirsdagskveldene. Uten vin jeg da;o)

Ha ei fortsatt fin uke.

MiaMaria sa...

Hej!
Så vacker hon är din dotter!

Och dina bilder är ju bara så fantastiska. gillar den med bänken och vattnet...underbar!

HA´en bra dag!
Kram/ MiaMaria

Anemone sa...

Jøjje meg for en kjekk jente, og for en vakker bunad !! Men faktisk tror jeg ikke jeg har sett maken gitt, forkle var jo bare helskjønt da, og virker til å være i damask ?? Kjempeflott.

Synes ellers du fortjener litt fri nå, som du har jobba i det siste. Ser du er kreativ og ordner rundt deg allikevel..., og slik er vel vi kvinnfolk. Står på til vi stuper.

Kos deg nå i alle fall :-)

Klem og gode tanker til deg min venn.

binni sa...

Hei Randi. Kan det stemme at du er min hemmelige venn? Isåfall tusen takk for en super herlig pakke. Hele pakken falt i smak. Fikk tårer i øynene når jeg så hva den inneholdt. Var virkelig en fryd for øye å se i bloggen din. Du får ha en fin kveld og en strålende vår og sommer.
Binni

Lene sa...

OJ...... Får rene bloggsjokket her, med sååå mange flotte nye innlegg rundt omkring. ER det muuulig at jeg har vært såå lenge borte?? Hehe, plutselig hadde bare en haug med bloggfrie dager flydd avgårde... Det var jo slettest ikke planlagt, men jeg har fått unnagjort en hel masse - og det er deeeilig!!!

Og disse jentene dine, Randi!! Herligheten, de er flotte!! Og så ser de så utrolig snille ut alle sammen! Helskjønne! Hehe, og jeg skjønner jo at de ikke vil kalles tvillingene - de er jo to selvstendige individer ;)

Og jeg har vært misunnelig på den hjertekurven din før, vet du - men dette md lyset i var jo geniat, og kjempefint!!!

Duuuu, bildene dine blir bare flottere og flottere!!! Inmari flink er du! Og så så mye flott du viser nedover her. Flytende blomster og katter var nok en favoritt. Skal jeg jammen kopiere ved en anledning.

Og sp bryllupskortet... Har du sett noe så vakkert!! Jeg ble jo helt i fyr og flamme her da jeg kjente igjen et annet kort på bildene dine og :) Såååå koselig, Randi :)

Og jooooda, du har da feriehus her, du. I Drammen, hehe... Iallefall et lite gjesterom, som forhåpentligvis skal pusses opp i løpet av sommeren. Hehe, vi har jo vært så grådige og tatt omtrent hele plassen oppe i annen etage til eget soverom og bad, men der er fortsatt et ekstra rom. Og så har vi et stooooort rom nede i kjelleren, som ungdommene bruker når de er på besøk - så feriehus har du :)

Kjempekos å komme innom deg igjen, Randi :) Jeg hadde jo planer om blogging i går kveld, ved siden av tv sendingen fra Beograd, men der var det jo bare SEEET cirkusshowet, så jeg ble sittende å stirre :) Hurra for Maria og Norge!!! Blir spennende og moro med finalen på lørdag nå :)

Ha en fortsatt stråååålende sommerkveld ;))

God, varm klem :)

Marie sa...

Nydelege bilete! Jenta i festdrakt er favoritten!

Eg hadde hengekøye i hagen før, men dei trea ho hang i er borte no...

Ha ein fin torsdag :)

Karna sa...

Herlighet så flotte bilder du tar, nydelig bunad din datter hadde!

Du hadde ikke grudd deg til møtene her hos oss, er alltid like uformell vi, nesten litt for mye av det gode av og til tror jeg vår advokat synest...ha ha ha

Klart man må ha det koselig på kontoret også, "alle" har jo like kontorer med de samme kjedelige møblene, og det er slett ikke dyrer med litt andre ting, som en god stol å sitte i for eksempel! Vi har jo IKEA jo...ha ha ha

Ida sa...

Nydelige bilder - både ute og inne. Herlige stemninger. Flott jente! :)
Fin torsdag til deg Randi! :)
Klem.

hannemor sa...

Hei og takk for hyggelig kommentar i bloggen min!! For en nydelig jente med nydelig bunad...ja i det hele tatt masse flotte bilder hos deg!! Håper du hadde en flott 17mai feiring, her hos meg var det sol men kaldt, men bunaden var varm og god..hehe

de blomsterbildene dine er helt sukkertøy!!! ((:

Ha en finfin kveld Randi,,,vi blogges!!

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Jammen var det mange flotte bilder hos deg, nydelig bunad jenta de har...
Ikke sælig varmt her heller - men NÅ må vel varmen komme snart...
Så koselig det er med slikke benker rundt omkring - bare å sette seg ned og nyyyyte utsikten...

Ha en koselig dag og helg...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails