torsdag 1. mai 2008

1 Mai

Så kom Mai du skjønne milde....med sol og masse vind.


Først må jeg bare takke for all skryt for rekved hyllen vår. Vi er kjempefornøyde og flere ting av rekved kommer etter hvert. Det er så moro å få respons på det man lager, en ting er at man liker det selv, men når andre liker det også da er det ekstra moro. Det vet dere interiør bloggere alt om..hihihi

Som dere kan se har jeg fått store vakre bilder på bloggen min. Det er takket være denne data guruen John ,han var så snill å komme med noen gode tips da jeg spurte.

Så er det mange som venter på blomster bilder...og det skal dere få. Håper bare dere ikke blir skuffet nå da..:) for så voldsomt ble det jo ikke da.

Må bare få reklamere for Jysk, der fikk jeg tak i den store baljen i sink og den lave pannen...for en billig penge!! de tre sorte lyktene er preget av tidens tann, de er brukt masse og er blitt blant favorittene mine. De glass lyktene som står på sink fatet kostet 10 kroner på Jysk.


Flere blomster bilder kommer når plantene har fått satt seg og vokst seg store og vakre, på Hagesentret har de 6 fantastiske nydelig Margeritter i de vakreste farger til 99 kroner!!...det er billig det. Så har jeg jo gartneriet 100 meter unna så mere planter blir det helt sikkert.

Ha en fin kveld.


8 kommentarer:

Hulda sa...

Så skjønne bilder! Flotte detaljer fra hagen din. Likte godt bilde av den benken med alt det fine på. :) Så store og flotte bilder du har fått til!

Her har vi hatt en nydelig dag, sol og varme, er brune i fjeset, og fregner på nesa. ;)

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Jo du, her har vi hatt en strålende dag, og heldivis tar ikke vinden så ille her, junior og gubben var ute på en treningstur (sykkel) men de måtte snu - det blåste for mye...
Så mange flotte nydelige bilder du viser her - og så store... kjempeflott...
Blir hærlig nå når det blomstrer og været er flott...
Den hylla du har laget er bare super...

Håper du får ei kjempeflott helg, med masse sol og fint vær...

toneab sa...

Så flotte blomster du har kjøpt (at jeg også har kjøpt slik pakke med margeritter og stemor i dag det trenger jeg vel kanskje ikke røpe.....)! Tror jeg kunne trivdes på verandan din!

lenaS sa...

Oj, du har jo rukket å plante ut allerede... her oppe er det vel bare å drøye ei stund til, men gurimalla så lyst en får til å sette igang i dette deilige været her! Det er jo nesten sommer jo, varmt og deilig :)
Å den rekvedhylla lenger ned var så fin, helt fantastisk flott !!
Nyt de deilige vårdagene så godt du kan *klem*

Anonym sa...

Så deilig du må ha det på erandaen! Nydelige bilder. Mai er fantastisk!Ønsker deg ei god Mai-helg!
Malin/knitgirl:-)

Garden Angel sa...

Vakkert vakkert vakkert!!!
Skuffa? Nei er`u gæærn(skikkelig Drammensk)hihi
Nydelig:) Spanske margeritter er veldig fine!!! Og de fine Campanulaene/klokkene. Det siste bildet ditt var spesielt fint!
Nydelig ute på verandaen din nå Randi! Har det samme lave sinkfatet og alt oppå fra Jysk jeg også!
De har faktisk endel fint innimellom der altså!
Jeg har plantet ut jeg også....til og med i et bed..gal? jada!
Det får stå sin prøve;)
Du får bare kose deg videre med alle herlighetene dine her:)))
Ha en nydeig dag!
God klem fra meg(",)

naturglede sa...

For et utrolig vakkert innlegg! Koste meg med bildene dine. Ha ei stålende maihelg:)

sue sa...

感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails