søndag 4. mai 2008

Masse nytt

Jeg har fått mange pakker i de siste dager. Har feiret en liten bursdag, samt fått gave fra Anki og pakken jeg har ventet en måned på fra Ebay.

Her er gaven fra Anki ,
Nydelige telys holdere som skinner så vakkert med lys i og en helt skjønn duk. Det var så midt i blinken for meg at det var som om hun skulle kjent meg veeeldig godt!!.

Bordet pyntet med vakre blomster og ny vase som jeg fikk i gave.


Barna begynner å kjenne sin mor, denne fikk jeg fra en av mine døtre, pluss to nydelig flasker som det er bildet av i den kassen som er litt lengre ned.


Den etterlengtete pakken fra ebay kom endelig. Til min store overraskelse så var den bastkurven med hjerte i ...ti ganger større en forventet. Jeg hadde sett for meg en liten for å ha te lys i...så kom denne...man kan trykt si jeg ble litt overrasket ja...hihihihi...og en mugge som kommer til å passe til vakre sommerblomster eller fylt med iskald drikke... :-)


Esken med 6 rom var finere og tøffere enn på bildene. Den var akkurat det jeg var ute etter.


Krokene hadde jeg helt glemt at jeg hadde bestilt. Tøffe og rustikke...rå tøff!!


Billige lysestaker fra Jysk går ikke meg forbi. Alt som glitre fanger min interesse.:))Håper dere alle har hatt en fin helg. Håper dere med konfirmanter har en strålende dag uansett vær .
Her er det overskyet ..men i følge langtidsvarslet så er det håp i siktet.

Ha en fin og avslappende Søndags ettermiddag. I morgen er det ny uke og nye muligheter..:-))

38 kommentarer:

Hulda sa...

Grattis med så mye nytt og fint! Jeg har maken til duken du fikk av Anki. Faktisk var noe av brudekjolen min sydd i det stoffet. :) Flott kasse, knagger, og nydelig den kurven med hjertet. :)

janne - kathrine sa...

Så mye fint da!!
Likte veldig godt den flettede lykten som du trodde var mye mindre. Har sett disse tidligere et eller annet sted og syntes de er tøffe :-)
Hjertekrokene var jo også et skjønne. Skjønner du koser deg med alt det nye nå.

Ha en fortsatt fin søndag!

Huset på toppen sa...

Kjøpt på Ebay? Hjertelykten er så kjempeflott, har sett Rivera Maison sin,er det samme??? Og kassen og hjerteopphenget, lekkert dette og :-)
Kjekt med litt fornyelse, det skapet så fin stemning i hverdagen....


HA en fin søndag, håper soen snart titter fren hos dere og!!!

chatrine sa...

Så masse fint! Den trekassen likte jeg aller best:)
Så er jeg bare fortsatt så imponert over de store fine bildene dine!
Ønsker deg en kjempefin søndag!
Klem fra chatrine:)

Lene sa...

Heeeeei, Randimor!! Og gratulerer såååå masse med dagen!!! Niogtyve??? ;))

Så flott at dere har kosa dere med feiringen! Og jeg skjønner godt at Julie er lei seg når søsknene drar igjen. Så heldig hun er, som har så mange å være glad i - og som tydeligvis forguder henne igjen :) Stooor trøsteklem fra meg til henne :)

og gratulerer etterhvert med nytt objektiv. Sååå moro!!! Vet du - John har vært avgårde i dag og tatt noen bilder av en bil som en kompis skal selge. Fyyyyyyy søren!!! Han tok bl.a. noen HDR bilder som ble heeeelt rååå!!! De prøvebildene han har tatt i forkant er bare amatørdriten i forhold. Jeg er virkelig imponert over det han fikk til i dag - og kompissen likeså!

Selv har jeg vært på tur med helgeavlastningen, både i går og i dag - og både til fjells og langs elva. Skikkelig deilig arbeidshelg - jeg er heldig sånn :)

Og så sååå skjønne saker og ting du hadde fått. Den duken fra Anki har jeg maken i løpere. Den er nyyydelig. Og flaskene og sakene fra e-bay var helt skjønne!!

Hehe.. Oppgaven min skal leveres tidlig tirsdags morgen, så jeg må få ferdigstilt i løpet av morgendagen. Men nå er vi altså barnevakt. Skulle passe barnebarnet noen timer på formiddagen i morgen, men jeg dro likegodt og hentet henne nå i kveld. Hun er baaare til å spise opp. Bestefar og bestemor har akkurat vært oppe og lagt henne. Ble tyst med en gang, gitt :)

Sola skinner, ja - og alt der bare fryden og gammen :) Sånn skal det være!

Kose dere masse, dere og, Randi :)
Gooood klem fra meg :)

Lene sa...

...glemmer å svare på spørsmål i farten.. Ja, jeg går desentralisert, og er ferdig med to år, så halvveis. Tiden bare flyr, og jeg har alltid elsket å lære, så tror det vil føles litt tomt når jeg er ferdig... Men, men - da er det jo bare å spesialisere seg.. En mastergrad av ett eller annet slag. Har allerede mine tanker om hva, men vi får se.

Ekstraklemmen ligger igjen her :))

Anniche ♥ sa...

HEIA Randi :)

Sorry at det ble lenge siden sist !
Så masse flotte bilder det er på bloggen din , alltid masse flotte naturbilder så vel som interiørfoto :)

Så fin gave fra Anki - den duken så herlig ut . Og ebay kjøpene ser kjempefine ut .

Ha en god uke , nå skal jeg ryyyyyyyde (æsj)

Klem

borghild sa...

Så masse fint du hadde fått!! Det er jo alltid gøy med gaver, uansett anledning, og så er det jo spennende når man har bestilt noe på ebay og egentlig ikke vet helt hvordan det ser ut!!:-)
Ha en kjempefin uke! Klem B:-)

Anki sa...

Så bra at gaven falt i smak! Jeg har en liten "tommelfinger-regel" når det gjelder å kjøpe gaver, og det er "aldri kjøp noe du ikke kan tenke deg selv!"

Skjønner du har hatt en herlig helg, og det har vi og... Selv om avslutningen ble en tur på sykehuset med prinsessen, som endte opp med gips fra skuldren og ned på høyre hånd. Ikke enkelt å være fire år :-)
Ha en fin fin uke!

PS! Hvordan har du redigert på malen for å få inn så store bilder??

turvid sa...

Bildene dine er bare vakre!

Marie sa...

Å så masse fint Randi!
Flotte sky watch også!

Nå skal eg stupe i seng, måtte berre ein tur innom bloggen først.

Ha ei fin veke :)

Fjordheim sa...

Gratulerer med overstått dag. Så mye fint du både har fått og kjøpt deg.
Likte godt de telysestakene du hadde fått. Og duken var jo bare helt skjønn. Har også slike lysestaker fra Jysk. Noe er bare så billig at en ikke kan la vær å kjøpe det. Syns jo de er fine også. Ha ei flott uke.

Anemone sa...

Å ja Randi.
Vi fikk en flott flott dag, og jeg tror jeg var dalførets stolteste mor i går. Helt utrolig, alt var velykket.

I dag er dagen litt derpå, og jeg litt sliten. heldigvis har jeg da ordnet med en fridag, slik at jeg får summet meg litt.

Feiret du også ser jeg, gratulerer med vel overstått dag du også. masse fint har du jo også fått. Mye lekkert..., trøst det når årenen går :-)

Fin fin fin dag til deg.

Elaine sa...

Det var många fina saker du fått i hus.Esken med sex rom var jättestilig, en sån skulle jag gärna haft.Allt som glittrar är tingen för mig också.......underbart!
Klem!

Anonym sa...

Ahh , så mange flotte pakker du har fått ! Kjenner det rykker i shopping-foten (?) når jeg ser alt det lekre du får og kjøper ! Ha ei flott uke :)

Josefine (HB)

Landliv sa...

Dere bestiller så mye for tiden!! Jeg handler mest inn potter, jord og frø. Takk for titten! Det er kjempemye fint på de ulike nettbutikkene ;-)

Ida sa...

Gratulerer med mange fine gaver. :) Heldig du. Skjønn gave både fra Anki og døtrene dine.
Jeg synest at kurven med hjerter på og knaggene var superfine! :)
Kos deg i vakre omgivelser.
Fortsatt fin fin uke til deg Randi.
Klem fra meg.

Marie sa...

Takk for kommentar :)

God natt og fin tirsdag til deg :)
(((klem)))

HildeS. sa...

Å så masse fint du har fått deg.
Hjartelykta og trekassen var heilt i min smak, nydelege:)
Flotte stemningsfulle bilete Randi:)

Hespe sa...

Du verden her har du fått deg mye flott gitt..!! Er det ikke herlig med pakker :o) Elsker å få men elsker også å gi... Hi, hi - regner med at mine Pay it Forward gave går med posten i morgen...

Ønsker deg en strålende tirsdag!!

Klem :o)

Albertines verden sa...

Hei. Jeg er så lite inne i sånne drinker, har vodka og jordbærdrinken noe navn? Ellers var hjertekurven og trekassa med rominndelingen ett heldig kjøp!
Ha en fortsatt fin uke.

Turid sa...

Så flotte ting du viser frem, vil ha vil ha....tror æ må ta mæ en netthandel tur snart....
Trivelig blogg du har, var lenge innom her. Ei god uke ønskes deg!

John sa...

Hei!
Disse er laget av tre bilder. Bruker kameraet på manuel innstilling og tar et normalt eksponert bilde, et under og et overeksponert. Dvs et litt mørk bilde, et normalt og et for lys.
Man må bruke stativ for bildene må være 100% like. Jeg bruker Photomatix pro 3.0 til dette. Med dette programmet så kan man få litt maleri effekt ved hjelp av "tone mapping"
Løp og kjøp!
Ha en fin kveld.

Lene sa...

Hehe... Og jeg dilter etter den flotte eremannen over her :)

Håper solen skinner på deg, og at du har det bare godt.

Usj... tastaturet fusker som fyyyy her - trådløst i stua. Aner ikke hva som er feil, men gir opp, og kmmer stekere tilbake.

god klem.

Bente B sa...

Vel overstått bursdag, Randi!! Så masse fint du har fått og kjøpt! Den kurven med hjerte var bare rålekker!

Karoline sa...

hei.
så masse fint, har selv en slik lykt. riviera maison. skikkelig koselig med litt oppmerksomheter.
ha en deilig vårhelg med masse sol!

Hespe sa...

Herlig pinsehelg til deg!!

Klem:o)

Lene sa...

Daaaa, kjære Randi - mååå jeg bare lure inn en liten kommentar til deg. Hehehe, John ligger ute i sola og venter på kona si, som er inne og mixer drinker ;)) Han vet jo ikke at jeg blogger litt mellom cl og isbiter ;)

Men kjempe-kjempekooooos å høre litt fra deg :) Hååååper bare nettet er oppe og vandrer ganske så snart. Jeg saaaavner deg jo masse. Og Randi abstinenser er ikke gode å ha ;)

Kjeeempeglad for at også dere har sommer! Dette er helskjønt de lux!! Og noe av det jeg lever for: VÅREN OG SOMMEREN!!!!! EEEEELSKER!!! Tror jammen det blir sydligere strøk på John og meg som pensjonister. Lofoten om sommeren, og syden om vinteren - med en liten fiskebåt, fiskerestaurant og keramikkverkste m/utsalg. Min drøm..... Du og Julie blir med, det er jeg sikker på! Med mann og mus ;))

Raaandi... Drink i sola går i fletta - og det er da man har vett nok til å si sånt - men DERE ER BARE TOPPEN FOR MEG!!! Glad i dere, jeg!! Hehehehe... Tror jeg må lage et innlegg en gang om det der med å uttrykke føleleser (klisjeer, vet jeg mange kaller det) etter en drink eller to.... Men det kommer jo rett fra både lever, hjerte og sjel... :)

Duuu, godjenta vår er forresten i Trondhjem i pinsen. Gi henne besteste godklemmen, om du ser henne!!!!

Håper du rekker denne på jobb :) Ha ei strååålende vakt :)

Goooood klem, og hils go`jenta mi, og resten av famylien :))

Sånn - ut med drink til far i sola ;))

Lille meg sa...

Så mye fint du har fått siden sist!
Det er en stund siden jeg var innom her, men det er da ikke SÅ lenge siden!
Vet du, jeg har maken lyslykt som din, bare at min er rød. Har forresten to, for mannen min og jeg fikk hver sin en gang til jul....
Nydelige skywatch friday-bilder under her. Imponerende!
Ønsker deg ei god pinse! ):

Lene sa...

KJÆRE

Lene sa...

DU

Lene sa...

MI

Lene sa...

RANDI

Lene sa...

Ville bare du skulle vite at du er....

Lene sa...

SAAAAAAAVNET :))

Lene sa...

Mange gode klemmer fra Drammen :))

Marie sa...

Kikkar innom for å ønskje deg ein fin dag :)

Eg og mannen jobbe med sauene i ettermiddag, skal gje medisin mot mark i magen og dropar på ryggen mot flått. Deretter går turen til sommarbeite. Køyrer dei seks km til garden mannen min kjem frå.

Klem :)

Lene sa...

Jaaaaa, nå ble jeg glad!!! Super god nyhet midt oppi alt det triste, kjeeedelige, hehehe... Neida - bare meg som sitter her med papirarbeide i dag - passelig pyton. Men - YES!! Randi is back!!!

Heldiggrisen som har fått ornings på både ditten og datten. Deeeilig :)

Ha en strålende dag!! Ute skinner sola - og inne sitter jeg... Hehe, men en goood følelse her og etterhvert, når arbeidet omsider er unnagjort :)

Goood klem :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails