torsdag 27. januar 2011

Savner vinteren

 
Ja…alle dere der ute som roper på våren og sier at :nå har våren kommet!…jeg sier bare….det er JANUAR…og det meste av landet har vinter i minst 2 månder til…..og samme hvor mye det regner, så kommer ikke våren før Mars…viss vi er heldige….hihihi
DSC_0015_1
Jeg foretrekker vinter, snø og sol, i Januar / Februar.Smilefjesforan slaps, regn, tungt skydekke og bare grått og vått uansett hvor vi går……..
DSC_0020
Javisst…jeg ELSKER våren og sommeren…mest våren…maibarn som jeg er
Men når snøen laver stille og mykt rundt meg…da kjenner jeg det bobbler av barnslig glede
DSC_0013
 
de melder flom og mye nedbør i helgenUværssky…..da blir det lite trim på oss
 
 
DSC_0016
Så får vi håpe at NM ikke drukner i regn …Petter’n er sjuk , og da er det vel fritt frem for resten…Smilefjes som blunker
 

Jeg har jobbhelg….så vips så er denne helgen plutselig over

DSC_0060

Ha en SUUUPERFLOTT helg!! kos dere masse….vi tastes

Randi

16 kommentarer:

Anonym sa...

Det er ikke ofte, men denne gangen er jeg uenig med deg. JA, til regn og slaps, NEI til mer snø! Ok med snø der man skal gå på ski, men ikke i lavere strøk. Sånn blir det når man er hekta på sykkel;) Som alltid superfine bilder, er det i næromradet der dere bor nå? Det er jo så idyllisk og vakkert! Du, kan du ikke sende meg en mail med adr. din - gave, vet du☺ Ha ei fin jobbehelg, da - jeg skal jobbe litt jeg, også - men det blir pr. hjemmekontor. Klæm til deg**

Sommertid sa...

visst er vinterbilder vakre å se på slik som de du viser frem her. Har faktisk fått mer enn nok av både sne, kulde og vinter forøvrig. Men så har jeg aldri vært noe glad i vinter heller, bare så det er sagt.
Du får ha en fin jobbehelg og kose deg på din måte :)

Gry sa...

Jeg er til en viss grad enig med deg! Ja til snø og lysere dager, men nei til glatte veier!

Tovepia sa...

Jada, jada:O), men jeg går og håper på en vår like rundt hjørnet hver gang regnskura kommer:O)
Nyt helga, uansett jobb, klem fra meg;)

VillaVårfrubakken sa...

Enig, er det vinter så er det vinter....elsker å gå på ski og det går ikke i dette slapseføret. Herlige bilder fra deg, ønsker deg en fin helg selvom du skal jobbe, klems fra Mona

Laila -Karin sa...

Til en viss grad er jeg enig
men akkurat nå må det bare regne,
da kommer jeg meg i det minste ut .
Helt herlig at all is er borte.
Ha en riktig fin helg.
Klem

Hespe sa...

Åh, jeg er sååå enig!!! Ikke før er vi kommet til januar, så snakkes det om vår - at NÅ må våren komme! Joda, gleder meg til våren jeg også, men jommen har jeg tenkt å nyte veien frem dit... I Oslo har vi hatt noen flotte vinterdager, med ca 10 kalde og klart fint vær - DA er virkelig vinteren vakker spør du meg.. :o)

Nydelige vinter-stemningsbilder du har tatt Randi - flinke, flinke du..

Da er den deilige helgen her, og godt er det! Føler denne arbeidsuken har vært laaang. I morgen venter jeg venninner på besøk, og da blir det 3 retters, vin og hygge til langt inn i den nye dagen - blir kos!

Ha en herlig helg gode du!

Klem fra Hildegunn

anne - moseplassen sa...

hehe, jeg skjønner godt hva du sier. Og jeg er faktisk enig med deg. Men det jeg aller helst vil ha er sol og 5 minus. Da er det vakkert ute, godt å gå ut, ikke håpløst å fyre og god vinterstemning. Noe av det jeg liker best med å bo i Norge er at det her er skikkelig forskjell på årstidene, hurra for forandring :)

GundaM sa...

hei, hei der Randi !

elsker det siste bildet ditt, råstilig og tror nok jeg kjenner igjen den terrinen...?

badet blir nok ikke ferdig til dere kommer er ejg redd for men det bør bli ferdig til konfirmasjonen på mai da ;) Glasnekkeren er dratt og Mr E plages med tre palter i taken han skal montere...har kikka på de i to dager her nå og jeg tror snart ejg må ta saken i egene hender, da hiver han seg på han og sjø ;)

ha ei fin helg, været kan man ikke gjøre noe med (desverre...)

klæmmm t dæ

GundaM sa...

-tre palter i taket sku det stå!

begynner bli for lange negler her nå, det betyr at jeg ikke er kreativ.....æsj

Anne sa...

Så utrolig enig med deg, slik det er nå er det ingenting. Her har det sludda på tvers i dag og vært en så til vind at det har jammen ikke vært `utvårrån` om jeg så skal si det. Godt jeg kan nyte dine vakre vinterbilder enn så lenge Randi.

Ja ja, interiørbilder også, du er jo superflink jente, og jeg bøyer meg i støvet, eller støv og støv, det :-) vises nå overhode ikke på bildene da. Men!! du må lære meg du, ikke flink til dette overhode, og klart den bloggen min kune hatt litt godt av en forandring innimellom, nesten bare grantrær der jo. La ut bilder i dag fra Astrid og Sturla sin gamle gård faktisk, nesten den beste tomta i byen her det, og heldig er den som en gang vil få muligheten, men at det er noe oppussingsprosjekt, neppe...

Kom på her en dag du skrev om html koder og bloggdesign ja, enkelt som tusan det og jeg skjønner ikke hva det snakkes om. Hvis en er i en blogg en liker, og en høyreklikker på siden, får frem `vis kildekode` og en har malen på null komma niks. Satt her en natt (ja, den uka jeg var sykmeldt og hosta meg nesten ut) kopierte faktisk bloggen til Marit med tre trykk på tre sekunder, så vanskelig er det ikke, bare se skal du se, he he

Snart pizza, rødvin og Grand Prix her, en drar på åra og synes egen sofa er den beste du, undelrlige greier. Og `alt` dette skal jeg gjøre mens jeg krysser fingre for oppholdsvær og muligheter for tur med kamera i morgen.

Varm Anneklem til deg, kos og jobb deg vider gjennom helga.

Evelyn sa...

Hei :)

er litt enig med deg også da.. selv om jeg ikke er glad i snø og kulde så er det nå bedre en regn og vind... og når vi er i januar og februar så er det nå vinter det skal være.. men men ...

Ha ei flott helg:)

Klem

ide-puffen sa...

Heia.
Vinteren er best kald og hvit. Enig, men du, det er 29dager til mars he he. Jooohooo sier jeg til det :)
Det siste bildet ditt er kjempetøft!
Ugle ja. Jeg har laget meg en ordentlig salgsblogg, men ikke lagt den ut ennå. Hvis du liker en av de uglene jeg har blogget så tast meg eller send en mail.
Ha en fin uke "sørafor"
klem

Heksedamen sa...

_Tusen takk for herlig hilsen... jeg tenkte også på sart grønn, mintgrønn... men har hatt det så ofte, nå ville jeg ha noe sunshine inn der :) Hi hi... men frykt ikke... mingrønt dukker nok opp igjen!

Ellers så er vinduskarmene mine "falske" det er blomsterbrett satt opp som hyller. Det var nemlig ikke spor av karmer i det hele tatt! Og det MÅTTE jeg bare ha :D

Bluggi buggi blogg sa...

Enig med deg. Jeg liker vinter og snø og turer på ski. Det blir heldigvis noen turer til før våren kommer. Og, når våren kommer, er det andre ting som gleder :)
Ha en fin uke
Trude :)

Charlotte - FO² sa...

Er enig i det meste her, men heller vår enn vinter. Men det midt i mellom vår og vinter dvs slapsevær og våte stier, nei det er ikke noe for meg heller. Nydelige bilder du viser frem :)

klem

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails