lørdag 1. august 2009

Tid for blogging!!

Ufattelig hvor fort 3 uker kan gå…spesielt når man jobber litt over 100 % stilling…og ikke har fri i helgene:-) Men nå har jeg fri…i litt over 2 uker…skal ikke på jobb før 20 August..og det kjennes godt ut.'

Jeg har fått tatt noen bilder med vidunder linsen min(NikonDX  AF-S 18-105mm med VR)..gjett om jeg ser forskjell. Skjønner nå hvor viktig det er å ha ett godt objektiv for å få gode resultat.

Så her kommer ett laaangt innlegg med mange bilder.

 

Kirsebærtreene står fulle av røde fristende bær

DSC_0180

 

Kornåkrene er  så vakre og flotte som de skal være på denne tiden av året

DSC_0183

 

Himmelen er vakker på en sen sommerkveld..Shila må luftes og godt er det:-))da får jeg tatt bilder

DSC_0189

 

Ute i hagen gror det som aldri før, nesten synd og reise bort nå som blomstringen er på sitt beste. Blir vel tidlig ferie neste år tenker jeg

DSC_0204

DSC_0215

     

    DSC_0254                               DSC_0251Husker ikke navnet på denne vakre blomsten….men den er nyyydelig og veldig høy.

       

  

 

 

 

Rosene mine har vært pjuske, men nå ser det ut som om de skal blomstre, mange nye knopper…så jeg håper jeg får gleden av de langt utover sensommeren

DSC_0207

DSC_0208

 

Selvfølgelig bugner det av blomster inne også.

DSC_0228

Litt kirsebør pynt i vinduskarmen…bare for fotografen:-))

DSC_0240

Så måtte jeg bare sette en av blomstene i de søte vasene jeg har kjøpt på Ikea

DSC_0266

 

Da er vi straks klare for en liten ferietur til sydligere strøk…..huset er fylt med hunde og kattepassere..så alt er klart for avslappning..håper bare jeg klarer å slappe av iforhold til svineinnfluensaen og Julie. I og med at hun har astma så er jeg bekymret. 

i grunn så er jeg bekymret for mange av de rundt meg…og jeg er håpløs til og ta innover meg bekymringer…har reisenerver som gjør at jeg knapt sover uken før vi skal på tur……jeg ser alltid for meg den værst tenkelig cenarioet.  Mye av nervene kom etter at jeg mistet min bror, er  redd for at det skal skje noe …spesielt når vi er ute og reiser og som nå da vi har denne pandemien rundt oss. Jada har tatt og skal ta ALLE forholdsregler..antibak er med. Pratet med lege som mente det var unødvendig å ta med tamiflu…gode sykeforsikringer osv…

Men vi kan ikke slutte å leve…vi må ta fatt i dagen…grip den og være glad for hver dag som går. Grip dagen er forresten ett godt ordtakt :-)) Så jeg tar en dag om senn, så får vi ta problemene om de dukker opp.

 

HA EN FLOTT HELG!!

og tusen ganger takk for alle koselig kommentarer!!

32 kommentarer:

Liv sa...

Så utrolig nydelige bilder du tar, er kjempeimponert!! Så flink vil jeg også bli! :)

Mvh Liv

Prinsesse Elin sa...

Det er da det er en vel fortjent ferie. Kos deg masse, nyt hver eneste dag og spis god mat. Det er en lykke følelse det. God ferie vennen.
Klem fra ELIN:o)

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Velkommen i bekymringsklubben - dette kunne jeg like gjerne skrevet. Samme navn og samme uro:o)Men det er akkurat det; vi kan ikke slutte å leve! Du får nok en flott ferie, Randi - når du først har landet både bokstavelig og mentalt der nede på Rhodos. Kos deg masse - det går jo bra med dere alle, veit du! Klem fra meg**

Jorids BestemorBlogg. sa...

Så finne bilder du tar ,jeg skulle gjerne ha lært meg hvordan du får til å legge dem ut i så stort format,det er jo ingen av blogger sine maler dette vil jeg tro?
Kjenner meg igjenn i dine bekymringer ,jeg har diabetes,og min gamle mor har lungesykdom osv.
Men jeg tenker at en får nu i det minste vente og se om en blir rammet før en ødlegger dagene med bekymringer.
For regelen og års erfaringer sier meg at det som oftest går så mye bedre i virkeligheten enn i hodet mitt,så jeg gleder meg som du sier over dagen i dag,for da er en bedre rustet også til å ta det som kommer av motgang i livet.
Så kos deg på ferie og nyt dagen i dag Randi ,jeg tror det går bedre med de fleste av oss enn hva pressen hauser opp jeg da!!!
Ønsker deg en knakende fin ferie og så gleder jeg meg til å få se masse fine bilder her inne når du kommer heim igjen!!!
Klem fra Jorid!!!

liven sa...

Så nydelige bilder du tar Randi!!
Kan se at du har skikkelig utstyr ja:o)
Kos deg på ferie....det går nok bra!!
Grip dagen ja....man vet aldri hva morgendagen bringer!!

Tunes Photo sa...

Flotte bilder! Nå er snart høsten her (snufs) så da kan det være kjekt å ha noe å se på i mørket...

Ha en super ferie!

anneskreative sa...

For et nydelig lys det er på kornåker bildene dine,,,,,
Du er flink til å fange lyset og fargene i bildene dine,,,,
God ferie....kos deg.
Anne

Tovepia sa...

Nydelige bilder!! Kos deg riktig godt på ferie, man får velge sine bekymringer med omhu, pleier jeg å si;) Ikke alltid det hjelper, men sier det,lell:O)

Rune (Bildebloggen) sa...

Det var et pent knippe mod flotte bilder Randi. Ingen tvil om at objektivet har mye å si i forhold til hva som kommer ut av minnebrikken etterpå. Kos dere på ferie og senk skuldrene, husk å ta med kamera da :) God ferie!

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Nydelige bilder.
Ang. Svineinfluensa, så er jeg mer redd for den når skolene starter opp. Ungene er mer oppi hverandre enn hva vi voksne er. Og dere er sikkert ikke så i nærkontakt med folk på ferien. Vi får bare tro og krysse fingrene for at vi rir stormen:)

Superduper ferie til deg.
Klem:)

Børge's Blogg sa...

Flotte bilder.
Skjønner du koser deg med 18-105-linsa.
Ha en god 2-ukers

Linda sa...

Nydelige bilder Randi!
Ikke bekymre deg så mye, slapp av og nyt ferien!
Jeg har selv astma og er hyperallergisk mot det meste.
Men når jeg reiser til sydligere strøk er jeg mye bedre.
Da vi var i Tyrkia tok jeg ingen allergimedisiner og astman er bedre.
Kanskje det blir bedre for Julie også.....;O)
Den Ikeavasen var fin!

Ha en super ferietur Randi!
Og nyt!!!

Klem fra Linda

Jannicke sa...

Vakre bilder ;o)

Kjenner meg igjen i måten du beskriver bekymringene dine. Jeg er på samme måten. Hver gang det nærmer seg avreise, så tenker jeg : Hvorfor bestilte vi denne turen... flyskrekk, og i det hele tatt en generell bekymring. Minn mann er ganske opgitt over meg, og pleier å si :
"Optimister og pesimister opplever like mange ulykker/negative ting i livet, men optimisten har det utrolig mye kjekkere underveis..".
Han har jo rett, men ikke lett å tenke på dette når bekymringene herjer..
Ønsker deg en deilig ferie,
jeg er overbevist om at dere får det vidunderlig!

Klem J.

Anne sa...

O hildrande du Randi.

Så masse flotte bilder nok en gang, du tar jo riktig pusten av de fleste av oss, og mange vil vi snart valfarte til dine trakter.
Skal etterpå lese om den nye linsa de, for går nå å ruger på den sparegrisen min jeg også,mye frister da, men makro, den har jeg ikke lyst på ennå faktisk.

Godt i gjenge på jobb igjen jeg nå, og litt godt også etter 4 ukers ferie, da trives kroppen og sjela best. Missforstå meg ikke, ferie er flott det også, men bare det...??? nei nei nei

God tur til varmere strøk nå da, regner med du kommer hjem med en stappende full minnebrikke. Gleder meg allerede til å se dine resultater. Livet er faktisk litt bedre med et kamera!!

God håndhygiene!!! alfa omega!!! de beste forhåndsregler du kan ta, og innprent det i Julie!!!, kanskje viktigst for henne.

Til høsten nå bare må vi få til et lite treff igjen, så alt for lenge siden sist, og jeg :-) jeg savner deg faktisk!!

Varm god klem fra Anne til deg med ønske om en flott fott ferie!!

Kerstin sa...

Nå fortjener du ferie..nyt den og prøv å slappe av...

fantastiske bilder du tar... ja godt utstyr gir nok resulateter...

Kos deg nå da...
Klem O=)

Gamleheksa sa...

Ønsker deg en superflott og avslappende ferie. Det erikke bare du som er bekymret, men har man hodet med seg så går det meste bra. Men at du kan klare å reise fra alle de vakre blomstene og nydelig Inderøy da....;)

rh-bilder sa...

Takk for hyggelig kommentar. Fargetonene har jeg jobbet meg frem til i PS. Har lagt på litt bruntone over hele bildet og dradd ned de andre fargene litt..

Veldig fine bilder du viser her. Åkerbildene og kirsebær i vinduskarmen var mine favoritter...

Koselig koselig sa...

Veldig veldig fine bilder!!!
Håper du koser deg masse på Rhodos, det er jo en så flott øy. Åh skulle ønske jeg var med i koffertenhihi

ang. influensa så ja, jeg også veldig bekymret. spriter meg og er litt hysterisk for å klemme på folk. jeg ga meg selv i dag et forbud om å lese mer om det og høre mer om det, jeg orker ikke. jeg blir bare redd og bekymret. jeg skal ta sprøyte hvis vi får tilbud om det på jobben min ja, og ellers bare utvise vanlig god fornuft og hygiene (litt ekstra god hihi)
klem og så satser vi på at vi styrer unna den, ikke sant?
Klem og god ferie

Dagrun sa...

Det var nyyyydelige bilder. Så bra med nytt objektiv!

Jeg skulle til Mexico akkurat da svineinfluensaen brøt ut, men det ble jo da stengt (altså vi fikk ikke reise inn i landet). Sånn i ettertid tenker jeg at vi får vel alle svineinfluensaen før eller senere og det går nok bra det også men selvsagt: Håper dere holder dere friske, særlig når du er bekymret for det.

Dagrun sa...

ps og nå leser jeg jo at du har spesielle bekymringer pga. helseproblemer som er høyst reelle. Jeg mente selvsagt ikke å være ufølsom eller uforstående...

Håper ferien forløper problemfritt for dere!!!! :)

Irén sa...

Du verden, skal si du får sving på det objektivet! Flotte bilder! Fargerikt og frodig! En fryd for øyet! Tusen takk for titten :-)

Riktig GOD FERIE!!! Håper dere koser dere masse og slipper bekymringer!

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Hei Randi
Så fine bilder du viser, særlig liker jeg kornåkeren godt....nydelig auguststemmning.
God uke til deg.
Klem....Ellen

GundaM sa...

Herligheten Randi så flotte bilder, spesielt likte ejg de kirsebærene i vinduskarmen ;) Nydelig!!!

Kos deg nå da, prøv slapp av men det er ikke bestandig enkelt det. selv satt ejg på toget sørover i helga, fyren ved siden av meg hosta og naus hele turen, trodde jeg ble gal men jeg berga vel denne gang og ;)

selv har ejg funnet ut at kun en kveld har ejg sittet i min ahge i sommer, tragisk. Nå skal jeg begynne tenke litt på meg selv og mine behov. Viktig det, kejnner innimellom hjertet hoppe.

Klem fra meg til deg

mimouna sa...

Håper dere får en flott ferie, kod dere masse! (Er flink til å bekymre meg jeg også, men som du skriver - vi kan ike slutte å leve.)

Alvas hjørne sa...

Her er det bare å ta av seg hatten for disse nydelige bildene dine..spesielt den kornåkeren..nydelig!
Ønsker dere en flott tur, kos dere og grip dagene!

Evami sa...

Det vil helst gå bra med dere på ferie,men når man har unger i risikogruppen så setter bekymringsgenet inn! Regner med at du har tatt alle de forholdreglene du kan

Nydelige bilder du har tatt,som vanlig:) Kornbildet og himmelbildet,det er så jeg kjenner stemningen komme ut av bildene!

Neste helg så skal jeg litt vidre forbi dine trakter.Skal i stor bursdag i Mosvika:) GLeder meg masse til det,det bruker å være kjempegøy.De er 6 stk som har slått seg sammen og feirer fra 35-45 års dager:)

Sattog så på det nederste bildet i forrige innlegg samtdig som musikken sto på,skal love deg at jeg fikk frysninger ja:) Vakkert:)
God ferie klem Eva

jess1 sa...

Utrolig flotte bilder!!!
Ingen tvil om at linsa ha alt og si for bildekvaliteten,jeg har kjøpt meg nytt kamera i sommer og gleder meg stort til fotokurs til høsten så jeg virkelig kan få lære meg alle finessene og triksene ;o)

Håper dere får en vidunderlig ferie, kos dere masse !!

groftekanten sa...

Nydelige bilder du har :-)
God tur til sydligere strøk!

Beate sa...

Så utrolig mye flotte bilder det var her!! Kos deg med ferie!!

xxxl sa...

Mange nydelige bilde her.. kos deg og nyt ferien:)

Dagrun sa...

Svar ang. det med å jobbe i lag:
Jeg jobber i lag fordi jeg da kan "fremkalle" bildet først ganske lyst, så ganske mørkt... uten å forringe det, også "smelter" jeg sammen de to. Minst mulig tukling med bildet og mest mulig rett fra Rawfila, men altså i to forskjellige varianter (en lys og en mørk).

samantha sa...

very interesting to read ....thanks for giving this kind of blogs,thanks...
Samantha
Home Security Systems no CREDIT CHECK everyone is approved

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails