fredag 16. januar 2009

Jeg er klar for helg.....

Men lurer litt på hva jeg skal blogge om......

Skal jeg blogge om at hver gang jeg ser puls så tror jeg at jeg klarer miinst 50 situps, ...og da jeg prøvde det så klarte jeg bare 10....ja og da tok jeg de helt opp....ikkeno juks her igården. Men hvor er formen min blitt av...jeg som var sååå sprek...trente 3 gagner i uka, spinning, stepp og Aerobic....bare så det suste etter meg.......nei det gidder jeg ikke blogge om..lite motivasjon i det.

Eller skal jeg blogge om alt det utrolig fine jeg bestillte fra  FRØKENFRYD nettbutikkk.....jo!!det gjør jeg :-)

Endelig er jeg den stolte eier av en osteklokke!! og den er sååå fin og jeg elsker den....jada går godt an og elske matrielle ting...hihihi

   DSC_0149 DSC_0179

Kulene i fattigmannsølv er som en drøm....nydelige med sisserrering på. Og så fine bånd..

DSC_0161

En kammers stake i zink, blonder 3 zink kors. Så sendte snille gode HILDE med noe småtteri. En nydelig fyrstikkeske, to lys

DSC_0121

Noen helt utrolig gode drops, Julie syntes de var sååå gode....og det syntes vi også. Smakte polkagris med sjokolade i.....glasshjertene måtte jeg også ha, det ble såå fine i vinduet!!

DSC_0118

Her henger de og glittrer i solen og lyset. Så hadde hun også sendt med to vakre nydelige små perlet hjerter...helt etter min smak!!

DSC_0136  DSC_0169

Små skjønne nostalgiske merkelapper fulgte også med som litt ekstra

DSC_0113

 

Så var det denne skuvsenga som jeg ikke klarer å plassere....eller jo den er vel ikke den verste...men det er å få alt på rikitg plass. Så skal det jo være litt rom og bevege seg på også.Sånn sto den...dette er tatt en vakker vårdag...og se det deilige lyset som strømmer inn.. Det andre er en annene vinkel og er tatt nå...det skapet som står i hjørnet skal males hvitt. Stolen som står der blir aldri brukt pga av plasseringen. Det går bort mye plass i hjørnet der som ikke blir brukt til noe.

DSC_0101  DSC_0084

 

Så flytter jeg om...og jeg blr ikke fornøyd....arrg. Men nå blir stolen brukt...skuvsenga skal fylles med en madrass som jeg har og masse puter som ligger klar til å fylle opp den igjen. Her er en av grunnene til at det er greit med litt gulvplass...koselig å være to. En hund som tror hun er en katt, en katt som tror han er en hund...eller pokkern veit..

DSC_0019  DSC_0026

Ja jeg ser det ble mye finere med det øverste ja...hmm....hva syns dere eksperter?

Vel, da har jeg brukt laaaang tid på dette innlegget. Så jeg håper dere koser dere med bildene mine. Er like spent hver gang om jeg treffer noen :-)

Denne gangen har jeg tatt bildene mine på en litt annen måte, fikk mange gode tips på denne bloggenBLIXMAN ....jeg anbefaler alle til å ta en titt...utrolig flotte bilder og mange gode tips for de som ønkser det.

 

SÅ ØNSKER JEG DERE ALLE SOM ER INNOM EN FANTSTISK FLOTT HELG!! KOS DERE MED HVERANDRE OG FOR DERE SELV.

Gå en tur ut og kjenn på været og kjenne at dere lever!!

 

35 kommentarer:

Kerstin sa...

Så mange flotte ting du har fått fra Hilde.
Glass klokken er nydeligO=)
Jeg likte skuvsengen din veldig godt. Er det ikke greit å ha ryggstøtte når en sitter i den?


Ønkser deg en hyggelig helg=)
Klem Kerstin

Prinsessa sa...

Måtte bare innom for å ønse deg en herlig fredag. Masse klemmer fra Elin:O)

Som Mine Dager Er, sa...

Som alltid flotte bilder hos deg, Randi. Jeg elsker å komme inn på bloggen din for å se hvilke bilder du har tatt denne gangen. Blir aldri skuffa! Og den senga di ble bare SÅ fin med alle de putene oppi. Heldig du som har ei slik flott seng.

Også måtte jeg le av de to pelskledde som ligger sammen på gulvet og sover. Ikke som hund og katt disse to nei.

Det skal bli godt med helg. Jeg er sliten etter en lang uke med jobbing, både på jobb (jævla stress) også oppussing og maling hjemme (veldig lystbetont). I dag sitter vi rett ut og gjør ingenting. Ivar sine tre små er hos oss og da koser vi oss med de.

Rødvin nå. Velfortjent spør du meg;-)

Ha en flott helg, kjære venn.

Klem fra Marit

MajorogMeg sa...

Nydelige bilder som alltid her inne. Jeg fallt jo selfølgelig for bilde av bikkja og katta. Så utrolig herlig et bilde. Der er jeg ;-)
Har hatt katt jeg også, men hun forsvant i august...
Ut i fra bildene, så det nederste best ut vedr skuvseng og stol. Men skal man kunne se slikt på årntli, må vi neste komme hjem til deg ;-)
God helg Randi.

Inger-55 sa...

Er det ikke spennende med slike "hemmelige pakker". Man vet hva som er inni, men like spennende hver gang. Nydelige ting du har bestilt fra Hilde.
Koselig skuvseng. Ser for meg å liggesitte der med strikketøy, lydbok og en god kopp te.Men da må den fylles med madrass og masse deilige puter altså!
Så bra at du også har gått lei av trening. Felles skjebne osv. Trente 3-4 ganger i uka jeg også.Men nå blir det kun gåturer. Jaja, alle monner drar!

Ønsker deg en fin helg!

Inger-55 sa...

Er det ikke spennende med slike "hemmelige pakker". Man vet hva som er inni, men like spennende hver gang. Nydelige ting du har bestilt fra Hilde.
Koselig skuvseng. Ser for meg å liggesitte der med strikketøy, lydbok og en god kopp te.Men da må den fylles med madrass og masse deilige puter altså!
Så bra at du også har gått lei av trening. Felles skjebne osv. Trente 3-4 ganger i uka jeg også.Men nå blir det kun gåturer. Jaja, alle monner drar!

Ønsker deg en fin helg!

Alvas hjørne sa...

Så mye vakkert på en gang! Blir helt matt jeg..
Skuvsenga var nydelig forran vårvinduet, så lyst og vidunderlig...
Ser ut som gode venner de to som slapper av på gulvet..så koselig!
Ønsker deg ei toppers helg, kos deg!!

Fjordheim sa...

Flotte ting du både har kjøpt og fått. Fine bilder fra stua di, Vanskelig å si hva som er best. Håper du finner ut av det. Har ei seng jeg har lyst til å ha i tv stua, men vet heller ikke helt hvordan jeg skal plassere den. Så jeg driver å tenker.
Ønsker deg ei flott helg :)

Elisabeth sa...

Jeg liker den øverste møbleringen best, men jeg er ingen ekspert da :) Ønsker deg og dine en flott helg!

Hespe sa...

Hei kjære du...
Ja, Randi - du treffer meg, og treffer meg.... Så nydelige bilder! Skal titte innom nettsiden du anbefaler å se om jeg ikke kan lære meg noen knep jeg også...

Så fine ting du har kjøpt hos Frøken Fryd, og såååå utrolig masse flott som Hilde hadde puttet med i pakken... Jeg har også nylig mottatt min bestilling, og jepp - herlige gaver var med til meg også :o) Hilde er fabelaktig!!

Ja, så er det helg igjen, og jeg har nylig kommet hjem etter å ha vært en liten tur ut sammen med kolleger. Nå har jeg kosa meg i sofakroken med litt blogging og Grosvold :o)

Ønsker deg en flott helg!

Stor klem fra Hildegunn

Malla sa...

Ingen ekspert, men stemmer også for å ha skuvsengen foran vinduet. Kanskje du har en annen liten krok til lenestolen, på kjøkkenent, i gangen, på soverommet i et kott?!? Lag deg en egen liten lesekrok et sted...

Ang. gulvplass, her er det husets minste som tar mest plass for tiden. Ikke store frøkena, men nå leker hun utover hele gulvet og forflytter seg fortere enn vi tror. Må hele tiden se oss godt for slik at vi ikke trår på små fingre eller føtter.

Oppfordringen din om å gå ut å kjenn på været er allerede gjort. Ble en times tur nå i kveld sammen med en venninne. Må holde nyttårsforsettene vet du!

Ønsker deg og dine en god helg!
Klem fra Guri

Min Verden Hanne sa...

Jeg er ingen ekspert - så jeg slipper heldigvis å svare *ler* Koselig har du det. God helg. Hanne

kamelia sa...

Foran vinduet, det syns jeg også!
Har kost meg med bildene dine denne gangen og! De er så flotte. Det er liksom både stemning og ro over bildene!
Gleder meg til neste innlegg! Ha en fin helg så lenge!

Ida sa...

Jeg er ingen "interiørekspert", men synest at det ser koselig ut der hos deg, både før og etter ommøblering.
Det såg utrolig fint ut med sengen foran vinduet der da.
IDYLL! :)))
Nydelige ting fra Hilde.
Fikk pakke fra henne i går, jeg også. Flotte ting og herlige overraskelser. :)
Kos deg i de fine omgivelsene og ha en fiiiiin lørdag! :)))
Takk for link og tips.
Skal kikke innom der.

Malla sa...

Ser du også har lyst til å være med på bloggtreff hos Irina. Kanskje vi kan dra sammen... bor jo ikke så langt fra hverandre? Kjekt med selskap i bilen :o)

Malla sa...

Hei igjen!

Nå har jeg sendt mail til deg. Vi snakkes/mailes!

Anonym sa...

Du, 10 situps skal man altså ikke kimse av - jeg greier iallefall ikke så mange. Alt jeg har av muskler er i lår og legger fordi jeg alltid sykler:o)Så jeg synes du har et bra grunnlag om du skal starte opp med trening igjen! Og jeg er ingen ekspert, men jeg synes senga passer best foran vinduet! For ei seng, forresten!!!! Skulle jeg MER ENN gjerne hatt, elsker skuvsenger! Ellers er jo alt like koselig her som alltid, og så de kule dyrene, da! Herlig! Fiiin lørdagskveld til deg. Klem fra Randi**

Ragnhild sa...

Du må nok flytte den tilbake til vinduet ;o).... Der var den bare så nydelig. Også kan en ligge oppi der og titte ut på himmelen. se på stjernen og drømme deg bort. Det hadde jeg likt.

Fantastisk flott helg til deg også.

Ragnhild sa...

Å så kjekt at du likte bloggen min. Ble helt rørt jeg. Sitter og smiler glad..tusen takk for hyggelig kommentar;)
Jeg legger deg til hos meg også.

John sa...

Hallo :)
Det hun har gjort er at hun har haket av i kommentarfeltet for "Send oppfølgingskommentarer til ******" Så dette er ikke spam eller noe annet.

Have a nice week end! :)

Magny sa...

så masse fint du har kjøpt...
og så skjønnt med hund og katt sammen..
og herlig skuvseng , og...

kos deg videre i helgen~~~~

Anemone sa...

Heldige du om både får og kjøper så mye flott :-) osteklokka var jo bare så lekker, og den søte lysestaken du fikk fra Hilde hadde jo sånn en sjarme. blir mer og mer glad i sink jeg, et nydelig materiale, og fremfor alt slipper man jo å pusse det slik som vi gjorde med messingstaker.

Skuvsenga ja, synes den er flott uansett hvor den står jeg, men likte den litt forran vinduer der jeg da. En kan henge litt over kanten for å følge med på hva som foregår utenfor også :-) nyskjerrig jeg vet du!!

Håper nå du får tilå være med på bloggtreff denne gangen da??? hadde jo vært så kjekt å få møtt deg kan du skjønne. Se i bloggen til irina du, om du ikke har gjort det tidligere.

Varm klem herfra en lørdag kveld.

OdaAnna sa...

Så mye lekkert du har handlet! Synes faktisk det øverste bildet med seng og stol var finest jeg, men ikke så lett å se ut av sammenhengen da:) Og som alltid hos deg, NYDELIGE bilder!

Min Verden Hanne sa...

Hortensiaen koster jo bare 129 på plantasjen nå - stikkord er vann, vann, vann, vann - hver dag! jeg er heller ikke så god på Hortensia, men jeg fortsetter allikevel med å kjøpe dem :) Lykke til. Hanne

Anemone sa...

Du GALE kvinnemenneske!!
Redd for DET??? skjønner deg litt, for vi hadde det vel akkutrat på samme måte også, men det er over på 3 sek. SANN mine ord :-))
Angsten for møte altså...

Lisemoren sa...

Jeg likte best løsningen da sengen stod foran vinduet med lyse gardiner og solen flommende inn. Men det kan være jeg blir litt lurt av min lengsel etter lysere tider. Det viktigste med møblering er at den er både praktisk og vakker å se på, noe som søren ikke er like lett bestandig. Jeg får herig interiørhjelp fra søstrene mine som ofte ser lure løsninger jeg ikke ser. Vi blir litt blind hjemme hos oss selv vet du. Men den stolen er nå altfor fin til ikke å bli brukt.

Osteklokken var nydelig, og pynten også, det er så morro å få litt nytt i hus av og til.

Dessuten blir bildene dine bare bedre og bedre. For et vakkert bilde av hunden og katten din, nydelig.

Ha en riktig god søndag, Randi : )

Hemma på Landet sa...

Så mysigt du har det. Djuren ser ut att må bra där.:-) Kram

A-mora sa...

Så herlig bilde av hunden og katta di:)) Hvilken sort er hunden din?
Så fine ting du har kjøpt deg. Likte alt jeg.
Tror kanskje jeg syntes skyvsenga var finest på det øverste bildet.

Jeg vil gjerne gi deg en Award for du har så nydelige bilder på bloggen din. Og den er så koselig og følge med på:))

Daisys home sa...

Har scrollet meg nedover bloggen din nå.Og må si at jeg er mektig imponert over alle de nydelige bildene som du viser.Her var det masse fint og se og jeg må si at du er kjempeflink og ta bilder!Så nuskåt bilde av hunden og katten.klem

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Så mange flotte bilder du har tatt, og ikkje minst, så masse "snop" du har fått!! :) Den glassklokka var berre så skjønn :) Trur eg må skrive opp ein slik ei på ønskelista etterkvert.. :) må bli når vi har fått oss hus eller noko.. alt tar jo plass. hehe :)
Senga var også midt i blinken :) Søt hund og katt :) hehe.

Godklem til deg og eit ønske om ein herlig søndagskveld! :)

Tovepia sa...

Så godt at det er flere som ikke får trimmet så mye som man gjerne skulle eller gjorde før. Jeg jobber med å få motivasjon bare til å gå en tur! Herregud!
Flott og dekorativ osteklokke og lekre bilder, ha en riktig god kveld!

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Grattis med osteklokke - og jammen var den flott også da...
Hærlige bilder her...
Her har søndagen blitt brukt til å holde soffaen i ro, ute uler vinden - men inne har vi kost oss...

Ha en koselig kveld og uke...

Jannicke sa...

Hei, Randi
Så mye fint du har her inne - her var det riktig koselig. Jeg er ny innen både blogg og fotografering, men raskt fremadstormende c",)
Kan jeg få spørre hvordan du klarer å legge inn bilder ved siden av hverandre og endre størrelsen på dem? Som sagt; helt fersk innen dette...
Ha en fin dag - hilsen Jannicke

Linda sa...

Hei på deg Randi,

Synes du høres skikkelig sprek ut jeg!! Og jeg bare elsker senger i stuen! Det hørtes nok litt rart ut, men det er sååå koselig:o) Pynter sånn opp og gjør det så innbydende.. Hadde jeg hatt plass, så hadde jeg nok hatt en jeg også.. Ha en fabelastisk kveld! :o)

Tranquility sa...

Unfortunately, I can't read what you say about those beautiful ornaments in the top photos, but they are gorgeous! What an amazing find/keepsake!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails