onsdag 30. januar 2008

Djevelluer, smetteskjerf og en blomst

Denne vakre blomsten fant jeg oppskrift på inne hosHobbyhuset den blir det flere av, enkel og grei og hekle.

Ellers har jeg da strikket to Djeveluer og to smetteskjerf og en omslagsjakke. Den med blått rundt er strikket i en trår alpakka og en tråd baby ull. Den ble så utrolig myk og god. Angrer meg på at jeg ikke gjorde det på den andre også. Men herretter kommer jeg til og bruke en tråd av hvert neste gang.
Har dessuten fått gode tilbakemeldinger på blanding av alpakka og Tuva garnet. Lagde flere av dem i fjor, de ble favorittene til de mødrene som fikk det.


Så må jeg få takke alle dere som har lagt igjen kommentarer, jeg er overveldet og glad. Også så mange nye og som har kommet til. That i like!!:))

11 kommentarer:

Hobbyhuset-Merete sa...

Så utruleg søte huer, jakke og skjerf du har strikka!! og tusen takk for skryt av heklablomen og link til bloggen min ;o) Ha ein fin onsdag!

mona sa...

Hei,og tusen takk for fine ord om skiltene mine :) Likte veldig godt den heklede blomsten din,gid man kunne hekle,har prøvd....men uten hell !! Du er allsidig må jeg si,du har så mye forskjellig å vise til,dyktig som bare fy...koselig å komme inn her og se,kommer nok tilbake :) Ha en fin kveld ;)

Ella sa...

Hei!!
Koselig blogg du har.
Søt dukkesett og blomst.
Ha en fin uke.

Line Kristine sa...

Du som bor på Inderøya, kanskje du kjeinne nånn tå slæktninga min da? Dæm heite Jegtvolden. Æ å Heidi-Elise oppdaga at vi e firmænninga :)
Line Kristine Jegtvolden Kvam
(inekittine@hotmail.com)

Mita`s hjørne sa...

Disse luene er jo søte da... og skjerfene varme og gode...
Disse heklablomstene er jo bare lekre, og så passer de jo til så mye...

Ha en koselig kveld og uke...

Miriam sa...

Så utrolig søt stikking

Marie sa...

Nydelege strikkeplagg og fin hekla blomst :)

Turid sa...

Så fine dukkeklær du strikker,håper du har noen som blir glade for å få dette.
Artig å lese om dronning Ragnhild.
Synes det er interesant å kikke rundt om kring i bloggene , samtidig som mange har felles interesser, så er det mye forskjellig også.
En fin torsdag til deg!

Hulda sa...

Gratulerer med ny blogg, var ikke klar over at du hadde bytta adresse, det må jeg få fiksa. :) Så fine ting du har strikka. Likte også de store kulene dine i innlegget under.

Mor Grethe sa...

Så masse fint du har strikket da Randi. Cherry-skjerfet er jo også et smette-skjerf. Hekleblomsten ble også fin. Jeg skulle gjerne lært meg å hekle en bitteliten blomst til lommetøfler jeg. Hmmm... får sette Åse-søster på saken i vinterferien. Ha ei fortsatt fin uke, og lykke til med garn-kjøp.

Ida sa...

Flotte luer og skjerf! :)
Virkelig fine!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails