mandag 26. april 2010

Detaljer fra mitt hjem

Jeg har lekt meg litt med macrofunksjonen på 70-200 objektivet mitt. Og det er alltid moro

Jeg er i go stim om dagen, jobber og har travel,men gode dager…..sånn som det skal være.

Etter at  jeg startet med lavkarbo for 6 månder siden, så spiller kroppen på lag med meg. Pr i dag har jeg vel gått ned ca 3 størrelser og jeg er superfornøyd!!!

Og så enkelt som det har vært:-))

DSC_0063

Mange syns det høres skummelt ut å skal spise bare fet mat, men det gjør ikke jeg…MASSE grønnsaker og sunn mat er hovedfokuset…men ikke no brød, ris,spagettig,potet,gulrot osv.

DSC_0125

 

Opp igjennom årene har jeg prøvd ALT…og joda det har funket…..og når jeg hadde min periode som trenigsnarkoman ( 3T hver dag) da funket kroppen perfekt…men så ble jeg syk en periode og måtte holde meg i ro…og da…vips så la jeg på meg…

DSC_0127

Så takket være min gode venninne som tipset meg om denne kuren….så gikk det sakte men sikker nedover

DSC_0135

DSC_0141_1-copy

Mange lurer på hva jeg spiser……jeg spiser som  sagt grønnsaker og så har jeg funnet en oppskrift på ett slags brød…det funker som bare det…dessuten blir man kreativ…og mange gode oppskrifter på nett.

DSC_0129

For meg har det viktigste vært at jeg har kunnet  spist når jeg har vært sulten,og spist meg mett! og jeg har kunnet spist det andre spiser…..nesten….trenger ikke lage to middager osv.

DSC_0131

DSC_0142-copy

og som min venninne sier…dagene går jo uansett…du går ikke og tenker på det tilenhvertid….det går av seg selv til slutt…

DSC_0146_1

Og det som er best av alt…søthungret forsvinner etter hvert…..jeg kjenner ikke det voldsomme behovet for sukker…det er merkelige greier….men det stemmer:-)) men selvfølgelig så skeier jeg ut og koser meg i godt selskap:-)

DSC_0147_1-copy

 

Dette ble jo ett helt annet innlegg en planlagt…må le litt av meg selv…hihihi..men sånn kan det gå:-)

Om noen vil  lese mer om lavkarbo ,så kan dere se her

lavkarbo.no  og oppskrifter og lenebeatrice sin blogg

Da må jeg ut på tur i det flotte vårværet.

Tusen takk for alle kommentarer dere legger igjen…..noen ganger må jeg lese de høyt til resten av familien…de varmer langt inn i sjelen skal dere vite.

Hei og hoppsann så lenge

Ha en strålende flott dag der ute!!

Randi

18 kommentarer:

Evami sa...

Så herlig Randi at du har funnet livstilsendringa som funker for deg:) Godt å spise og bli mett,for da vet man at man kommer til å holde seg der:) Rå flink har du vært:) Og så er du jo utrolig dyktig til å komme deg ut uansett vær,det hjelper også!
Flotte bilder som vanslig,og nå fikk jeg lyst til å prøve macro´n på min 70-300 også! Den har hvilt lenge,men du inspirer:)
FLott vær i Trøndelagen i dag,godt er det,for jeg er hjemme med vond rygg! Da er det ut å rusle(og da mener jeg rusle) for å få igang blodomløp og mykne muskler:) Kos deg masse:) Klem Eva

liven sa...

Heisann!!
Så bra at du har funnet din måte å leve sunt på!1
Og at det er noe som funker på deg!
Selv legger jeg lett på meg....og kan ikke spise så mye snacks !! Men spiser ganske sunt og trimmer mye.....og så lenge jeg holder meg under 60 kg er jeg fornøyd!
Er bare 162 cm på sokkelesten....
Kjempefine bilder som alltid.....om to mnd har jeg bursdag og ønsker meg et nytt kamera da! Hvertfall litt kroner til hjelp :o)
Ønsker deg en flott uke Randi

Tovepia sa...

Har stor tro på et slikt kosthold, og så herlig det må være å se at det fungerer godt og man er fornøyd;)
Nydelige bilder som fulgte en interessant tekst!
Ha en flott dag og en god tur og klem fra meg;)

Mona Villa Vårfrubakken sa...

Hei,har prøvd dette kostholdet,og jeg vet jo at det funker. Syns det blir litt pes når dagene blir så travle, og jeg ikke har noen gode oppskrifter å følge. Nå har jeg jo fått noen tips fra deg som jeg skal sjekke ut.... prøver igjen, det er jo sommer snart, og mye morsommere å kjøpe sommerklær når en har mere å velge mellom. Ha en nydelig uke, kjempefine bilder foresten.

Hilde S. sa...

Du er kjempeflink Randi:))
Eg lever på lavkarbo sjølv og veit at det fungerer, ikkje berre om ein vil gå ned i vekt, men for min del så fungere magen slik den skal.
Eg held meg unna potetr, pasta, ris, brød og sukker sjølvsagt, i det daglege, men spiser den maten eg blir servert borte. Søtsuget forsvinner, og eg blir kjempedårleg i magen om eg spiser for mykje søtt, så i grunnen er det best å halde seg borte:))
Min kjære tok av 10 kg nå i vår med å spise lavkarbo, og fleire på jobben er også begynt etter at dei har sett på han:))
Nydelege bilete du viser fra heimen din.
Det ser utruleg koseleg ut hjå deg Randi.
Ha ei flott ny veke.
Smil H

Anne sa...

Er det mulig tenkte jeg med ett, macrofuksjon med den linsa??? vel, som Eva fikk da jeg også lyst til å forsøke umiddelbart, men det får vel vente til en annen dag og det igjen er dagslys.

Godt at du har gode dager kjære venn, også så utrolig dyktig du har vært med kostholdet da jente!! fatter ikke det er mulig jeg, full av beundring for folk som har slik en karakterstyrke. Men klart, det nærmer seg jo bikinisesong snart..., eller... Ikke just så varmt ennå da til tross for at vi har fine dager med oppholdsvær.

Nærmer seg `the big bang` :-)))) og jeg gleder meg stort skal du vite!!!

Gamleheksa sa...

Jeg har også gått på en tilsvarende kur fordi jeg tålte stivelse dårlig. Nå har jeg moderert den litt, men det var ikke så vanskelig som man skulle tro. Jeg har ikke smakr melkesjokolade på over to år. Det virket ganske uvirkelig den gang. Det er jo viktig at man går ned sakte og pent, ellers kommer bare kiloene igjen pluss bonus. Det som er det store utfordringa er å holde seg på et fornuftig nivå når man endelig har kommet dit. LYKKE TIL!!!!

Rune (Bildebloggen) sa...

Pene bilder Randi, og at kost er viktig er det ikke i tvil om, men det er ikke alltid like lett å holde seg til bare sund mat heller. Men over tid blir det en livsstil som alt annet.

Ha en fin uke :)

Marie sa...

Kanskje eg også skulle prøve dette, hmm. Eg har slanka meg mange gonger og gleda meg over at eg har klart det, men så kjem det krypande på igjen og før eg får sukk for meg er eg tyngre enn eg var i utgangspunktet. Blodsukkeret mitt er også i høgaste laget. Tenker på korleis eg skal gjere det i praksis sidan eg et saman med barna i barnehagen kvar dag...
Kan jo starte med det eg et heime kanskje....

Flott at du har klart det da :)
Nydelege bilde du viser :)

Benedikte Bullshit sa...

Herlige bilder! Også er det veldig bra at du går ned i vekt etter ditt eget ønske og slit :D Stolt av deg!

sv: Tusen takk, hehe :D Bestandig koselig å få kommentarer fra deg altså! Men hvordan nettleser bruker du? Det kan hende designet ikke ser så bra ut i nettleseren din. Bloggen skal iallfall se slik ut, bilde i innlegget jeg linker til.

http://daimls.blogg.no/1272067553_nytt_design_igjen.html

Benedikte Bullshit sa...

sv: Hm, rart :P Jaja, er vell ikke så mye man kan gjøre med den saken.

Bare Mio sa...

Nydelige bilder. Så flink du er med kostholdet.
Takk for koselig kommentar hos meg, så kjekt at du vil følge meg.
Her har tåken lettet og nå skinner sola. Ønsker deg en flott uke.

Lisemoren sa...

Nydelige bilder Randi, men det har du jo alltid, det er en luksus å komme inn hit på siden din.

Så flott at du har funnet en metode og en livsstil som virker for deg.

Husk kameraet da, på turen !

Klem fra Lisemoren

Romantiske Stinemor sa...

Vakre bilder!! Du er så dyktig! Gratulerer med vekttap, det er så gøy når man ser at man går ned..Den kuren er skikkelig effektiv, enig med det der..Masse deilig å spise selv om det ikke er noe særlig med karbohydrater...:-)klem Stinemor...

Missfryd sa...

Utrolig vakre bilder som vanlig Randi, men denne gangen ble jeg likvel mest fasinert av det du skriver. Så utrolig flott at du har klart denne kostholdsendringen og er så fornøyd med resultatet. 3 størrelser er bare helt rått:-) Gratulerer:-)
Ha en fortsatt fin uke.
Klem Ingrid

Rosemary and Thyme sa...

Flotte bilder som alltid.
Så flink du er med kostholdet ditt. Jeg er imponert!
Burde nok vært flinkere både med kosthold og trening...

Ha en fin dag
Klem Tove

Camilla :) sa...

Her har det skjedd mye siden sist jeg var innom! Så mange flotte bilder, jeg blir helt stum ;)

Åh, tenk om det hadde vært like enkelt å gå OPP i vekt på en rask og effektiv måte! *sukk* Jaja, alt kan jo ikke gå på skinner, noe må man kjempe for ;)

(Hurtigruta passerer forresten, så vidt jeg vet, hver dag. Heldig vis har vi denne utsikten kun i helgene når vi er på "hytta"! :p)

GundaM sa...

Nydelig det øverste bildet, magisk ;)

Javisst er det straks mai og tid for litt av hvert !!! Gledere seg stort vet du ;)

Kkos deg videre emd eller uten den macroen ;) HIhi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails