fredag 8. januar 2010

Jeg velger meg hvitt

Og lever i en eventyr verden.

I fra – 20 til - 28 så har jeg og Shila vært på tur. Og for ett syn…jeg elsker vinteren når den er sånn…hvitt, hvitt og atter hvitt…alle trær er dyppet i rimfrost. Verden er forandret og jeg kjenner jeg får energi og bobbler over av glede over å se alt det vakre som dukker opp bak hver en sving:-)

Nede ved sjøen er lyset fantastisk, skodda ligger tykk nede ved vannet, over skinner solen..

DSC_0005

DSC_0030

DSC_0035  DSC_0018

 

DSC_0036

DSC_0034

Og når solen dukker opp kommer fargene…V A K K E R T:-) 

DSC_002000

 

DSC_0023

Neste innlegg blir garantert interiør relatert…har masse nytt og vise..ikke minst gleder jeg meg som ett barn til å få ferdig vindus skapet vårt…iløpet av helgen håper jeg det er ferdig stilt.

Kos dere med helgen

klem

42 kommentarer:

tinemor sa...

Utrolig vakre bilder!!
Du er flink til å ta gode bilder, men at du orker ut i denne kulda...
Brrrr
Klem

Gamleheksa sa...

Nydelige, men brrrr, så kalde bilder. Det er imidlertid helt sikkert at naturen selv er en kreativ kunstner.

God helg.

Camilla :) sa...

Dette var flotte bilder! Det var så nydelig og skikkelig hvitt ;)

Hulda sa...

Virkelig vakkert.. som å gå i en vinterverden sammen med deg. Bildene er nydelige, og veldig talende. Flott!

MajorogMeg sa...

Vi er to av samme slag Randi:) Jeg nyter også disse kalde klare dagene, nydelig. Vi har hatt kuling her i tillegg til kuldegrader, så i dag var vi på sportsbutikk og kjøpte luer mot slikt.
Major er ikke helt enig med meg om været men...ut må man jo:)
Nydelige bilder som beskriver det flotte været vi har:)) Håper det varer en stund til jeg da...
Ha en flott fredagskveld, ei herlig helg og go`klem fra meg:)

Evami sa...

Utrolig vakkert Randi:) Har ikke sett sånn rimfrost her,men vi har ikke hatt 28 speik heller!
Skjønner at du har nytt hvert sekund,selv om det må ha vært deilig å komme inn i varmen:)
Naturen gir oss de vakreste opplevelser,selv om det er så utrolig kaldt!
Kos deg ned Grand Prix og varmen:) Gleder meg til å se dine nye interiør-sprell:) KLem Eva

Børge's Blogg sa...

Ja du skrev det selv, VAKKERT !
Virkelig flott vinter-serie du legger ut i dag.
Ha en flott kveld :)

Monicas Hage sa...

Jeg er så enig i det du skriver her! Har gjenoppdaget vinteren jeg disse siste ukene, og jeg gleder meg sånn til i morgen. Da får jeg endelig nyte alt dette vakre, etter fem dager inne på et kontor...;) God helg!

Monicas Hage sa...

Fantastisk flotte bilder forresten!

Tunes Photo sa...

Ja, hvitt må vi velge oss. Enten vi vill eller ikke! Selv en erke- vestlendig kommer til å savne kulden når regn og vind setter inn igjen.

Fantastisk flotte bilder Randi!

VALKYRIEN sa...

De første bildene av alt det hvite og frøstrøyken, tok nesten pusten fra meg her! Så vakkert da du. Og så rent og lekkert! De falt jeg virkelig for!

Ha en flott helg! Med flott vær til å knipse i!

Christina Mari sa...

Vakre bilder du viser! Nydelig!
Ønsker deg ei fin helg.
Klem Christina.

Eivor sa...

Vakkert ! finner ikke et bedre ord

Lisemoren sa...

JA dette var vakkert.

Her har vi -16 grader og snøen har lagt i over tre uker. Det må da være rekord. Det er ydelig, hurra for snøen.
Men dere har det mye kaldere da, he,he.

Klem fra Lisemoren

Som mine dager er sa...

jeg velger meg hvitt jeg også, Randi. Vi er så enige vi to ;-D

Nydelige bilder. Du har liksom hele nærområdet å ta av du, heldiggrisen. Ivar var i Straumen i dag og tok bilder sammen med en arbeidskollega og venn. Han kom hjem med noen bilder som helt tok pusten fra meg.

Selv sitter jeg på kontor og hyser når dagslyset er som best. Når jeg kommer hjem er det mørkt og gult lys (som jeg ikke er så glad i). Men fra 1. feb er jeg i full fotografering både sent og tidlig. Da er jeg leeeediiiiiig. Friii. du verden så godt det skal bli.

Ha en fin kveld og takk for alle sms og hyggelige meldinger i løpet av dagen. Du er og blir herlig, Randi. Et stort og empatisk hjerte banker i deg.

Klem fra Marit

MinLilleInteriøHule sa...

Vakre og nydelige bilder.skikkelig stemningsbilder.klem

Helge sa...

Dette var vinter ja...veldig fint Randi..alle sammen :)

Det lille røde huset sa...

Fantastisk det bildet du har med den brygga ute i vinterkulden! Du verden så så vakkre omgivelser vi har for tiden! Og jeg er så glad for at det er flere enn meg som ønsker kuldegradene velkommen!!! Litt av et eldorado for fotoentusiaster tiden, og jeg forstår meg overhodet ikke på alle de som klager :)!
ja, jeg var utrolig heldig med den vinterdagen i forgårs hvor sola tittet frem. Helt fantastisk, og jeg måtte nesten klype meg selv i armen for å tro det var virkelig! Så fantastisk vi har det for tida Randi! Gleder meg til flere bilder fra deg :) Stor nyttårsklem fra Marianne

Dagrun sa...

Du er så dyktig på naturbilder! Fantastisk.

Og ja, jeg velger hvitt med deg!

Mitt hvite hus sa...

Virkelig fantastiske flotte bilder du har tatt av Kong vinter... Men tar du meddeg apparatet ut på tur i den kulda.. tør ikke det jeg.. går det bra?

Har så lyst å ta mange bilder på turene..

Klem Kerstin

Rune (Bildebloggen) sa...

Rett og slett nydelige bilder Randi, vinteren er vakker når den er som nå, det er kaldt, men utrolig vakkert :)

God helg!

anneskreative sa...

Så utrolig vakre bilder,,,,dette er du go på.
Ha en fin vinterhelg der nord.
Klem Anne

Koselig koselig sa...

Hei Randi!
Jeg har en liten fotografisk og ordtaks utfordring til deg hos meg i dag :)

Er du med??

Romantiske Stinemor sa...

Så nydelig bilder du viser Randi, dyktig er du:-) Ha en fin helg videre..klem Stine

John`s Photography sa...

Igjen en flott serie Randi.
Jeg er ikke sikkert på hvordan du gjør dette men de bildene du har lagt ut nå har litt forskjellig størrelse. Dette kan jo skyldes at du beskjærer bildene. Hvis du bruker LR så sett 800px X 600px og bruker du PS så bruke " save for web " og sett 800px X 600px. Det kan være at Live writer tuller det til for deg. Du kan jo prøve gamlemetoden igjen.

MinLilleInteriøHule sa...

takk for korselig kommentar på bloggen min.har prøvd å ta uten blitz, men synes ikke bildene blir så bra.de blir gule og blasse.har du noen tips til innstillinger på kameraet og setting med lys rundt motivet.har et canon eos 400d kamera.mottar tips med glede:):)elsker å ta bilder,men er bare hobby fotograf:)klem

MinLilleInteriøHule sa...

nå må jeg si jeg føler meg litt dum,men hvor finner jeg hvitbalansen på kameraet? hvilket program skal jeg bruke,ikke auto sjønner jeg.taker så masse for hjelp:)

MinLilleInteriøHule sa...

jeg tror jeg har funnet den WB tanker jeg,men vet jo ikke hvordan jeg skal gjøre d du beskrev til meg.er helt blak på dette området.så har du fått dattern din til å skrive litt om hvordan jeg gjør det så har det vært kjempe fint.
litt morsommere å ta bilder å når man akn litt me kameraet.tusen takk.du er en knupp:)kommer nok flere spørsmål etter hvert tenker jeg....klem

Smilyvero sa...

Heisann :-)
Tuuusen takk for kommentar!! Ja, vurderte å ta med stativet, men det var så biiiitende kaldt, og med to hunder(Copper og Scott)på slep, så ble det ikke bedre...så tror ikke fingrene hadde tålt å fomle med et stativ i den iskalde vinden som var.

Super-fine bilder du har lagt ut, nesten så jeg får lyst til å kjøre hjem til Inderøya bare for å gå en tur, hehe :-)

Hege sa...

Fabelaktige bilder Randi!!!

Det er bare så vakkert ute nå - og jeg har gledet meg hele uka til i dag. Da hadde jeg også fri når det er lys - og skulle ta bilder av masse frostrøyk. Men ingen frostrøyk, men tok bilder for det selvfølgelig! :)

Ha en finfin kveld!

Klemmer, Hege

Anne sa...

Ohoi og hildrande du :-)
Skal si du har vinterbilder og beveger deg i vintevekkert terreng du også kjære venn. Noen ganger oppleves det så sterkt faktisk at en nesten må klype seg skikkelig i armen, for at får sanse alt dette, at en våkner hver morgen uten de stor plager og bare får lov å være til.

Vært kalde dager vettu, så den siste uke faktisk, har det vært få truer utendørs med kamera og kos. I dag derimot, bare :-) he he -17 sjø og det føltes faktisk ikke så ille.

Halve jauar har snart dratt avgårde og jeg undrer stadig over hvor tiden blir av??? hutte tu, og værre blir det med års sies det...

Lekker ny header du har fått foressten, skikkelig råbra var den Randi!! en dag skal jeg da ta meg litt tid jeg også, få inn litt vinterstemning der, men enrekker det vel ikke før våren (grapskatt!!!) og da er en vel tilbake til utgangspunktet da...

Faktik er vel det siste bilde mitt det eneste det ikke er godt noe fiksfakseri med... ellers vet du, `juksar me litt` som Esplid Hovig sa...

Håper du har en superkjekk kveld selv også, og klart; gla i dæ æ å!!!

Varm klem

Wenche sa...

Så flott vinterbilder du har tatt! Det såg utruleg kaldt ut, men veldig vakkert og steminingsfullt.

Takk for hyggeleg kommentar på bloggen min. Eg satte stor pris på det. Eg har også sett på bloggen din og likar den godt. Legg den til blogglista mi:-)

Ha ein flott kveld!

sarianet sa...

Faaaantastisk fine bilder! Ha en fortsatt fin helg videre :)

Ida sa...

FANTASTISK VAKKERT!!!
:)))))))

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Å ja - det er ufattelig vakkert! Det går mot lysere tider, og det merkes i bildene dine - dette kan du virkelig, Randi! Men hvordan du greier å knipse i sånn kulde, er meg en gåte - det er jo så kaldt at man nesten ikke får puste! Men nå ser det ut til å bli litt mildere, og det er veldig greit for min del. Håper du har ei fin helg, min venn - gleder meg til å se prosjekt vindusspeil! Varm klem herfra til deg**

Bluggi buggi blogg sa...

Nydelige vinterbilder du har tatt. Ja jeg får energi av dette nydelige været jeg også. Solen med allt det flotte lyset, det er flott.
Ha en fin dag.
Trude :)

Magny sa...

vakker kulde...

GundaM sa...

Wow og wow, misunner deg som har mulighet til å ta bilder idagslys. her er det mørkt når en drar og mørkt når en kommer hjem og nå i helga...Da var det jo plutselig ikek den magiske frostrøyken der ute da ;)

trist med din mann og permisjon men godt for noe da...Gleder emg til å se deg igjen Randi, og snart er det vår! Gleder emg til den og ejg da;)

Skitur idag, og du det var godt komme seg inn igjen !

Klem til deg

GundaM sa...

Wow og wow, misunner deg som har mulighet til å ta bilder idagslys. her er det mørkt når en drar og mørkt når en kommer hjem og nå i helga...Da var det jo plutselig ikek den magiske frostrøyken der ute da ;)

trist med din mann og permisjon men godt for noe da...Gleder emg til å se deg igjen Randi, og snart er det vår! Gleder emg til den og ejg da;)

Skitur idag, og du det var godt komme seg inn igjen !

Klem til deg

Atelier-Thalia/Galleri-Thalia /Thalias-digiart/Thalias-freebies sa...

Hei Randi, Godt Nyttår, takk for dine ord! Himmel for noen vakre bilder du har foreviget... Kan du sende en mail til meg, så prates vi via den ang. bildet! Mailadr min er: ibmolster@gmail.com
Ha en fin kveld!

Alvas hjørne sa...

Så enig, så enig:)det er fantastisk når det er slik på vinteren:)
Var ute på fototur selv i dag, og det er bare så vakkert. Selv om jeg ble iskald på beina, gikk jeg en lang tur.Er egentlig ikke så glad i vinteren, men en blir i godt humør av alt det vakre hvite:)
Ha en flott kveld!

ElinSire sa...

Ahh! For noen VAKRE vinterbilder du har tatt her! Det er helt fantastisk hvordan naturen tryller frem de vakreste ting når det blir mange nok minusgrader.
Selv har jeg også vært ute noen turer, det må til selv om det er kaldt, for det er bare så verdt det! Akkurat som du viser her :) Fantastisk :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails