torsdag 19. februar 2009

Mitt kjøkken er fylt med....

 Ikke så mye men litt....det er ikke stort men koselig nok. Det jeg syns er litt vanskelig, er å ta gode bilder her inne...alt for lite lys  ...

Den grønne lekre matboksen har fått en ny plass..inn i skapet. Min mann nekter å kjøpe seg ny så lenge denne er i orden....tror plutselig en dag den kan være borte...som med mange andre ting ..hihihi ;-))

Dette bildet ble tatt i fjor...etter at en viss herremann hadde ymtet om ett ryddigere kjøkken...hihihihihi :-))...JOOOOHN!

image

Dette blå sett kjøpte jeg på Kremmerhuset og det er så nydelig. Er veldig glad i sånn stil.Jeg ønsker meg også emaljerte bokser og småhyller for å ha på benken.

DSC_0081  DSC_0092

I vinduet er det noen gamle krukker fra brukten og en engelkrukke. En hylle med mitt Fidjo servise....mangler bare fat.

DSC_0098 DSC_0101

DSC_0104  DSC_0103

Når jeg står på kjøkkenet og snur meg så har vi spiseboret rett utenfor og det er jo ikke lange biten. Fastelavens ris har min mann kjøpt..JUHUUU..ingen med hvite fjør her nei...:-) en gammel lampe, ett maleri fra min svgerinne og ett vevd bilde fra min mor har fått henge i fred enn så lenge:-))...og Julie klarer IKKE å kvitte seg med tripp trapp stolen...og ikke blir den malt hvit heller.

kokken2

Da har min Interiørgivalong venn litt å gå etter...håper jeg :-)

Når jeg ikke sitter her så ligger jeg der. Nytt pledd kom endelig i hus, etter å ha lett høyt og lavt før jul...så kom de endelig i butikken igjen.Noe så herlig å ligge å slumre i...men, nå skal det sies at jeg er ikke så veldig  glad i å ligge på sofan og late meg på dag tid. Dette er mest for syns skyld....men jaggu såg det koselig ut du!!

DSC_0137  DSC_0118

 

 

På kremmerhuset hadde de en engel som satt og sang den vakreste englesangen som dere kan tenke dere...etter å ha sett på den...satt den fra meg, gått en runde....så lå den plutselig i kurven min...så rart...det har jeg ALDR vært borti før...;-))

DSC_0155

DSC_0144  DSC_0146

 

Ja dett var dett!! Så ses vi snart igjen....har noen vakre natur bilder som ligger å venter på å bli publisert. Blir vel iløpet av helga det da ...håper jeg.:-))

HEIOGHÅ

 

33 kommentarer:

Monica sa...

Nydelig kjøkken, og mange vakre ting:)

Evami sa...

De flisen på kjøkkenet ditt var bare ås lekre:) vi skla bytte vi,for har valgt hvite små keramikk fliser,og så får vi de ikke reine.SÅ nå er Maler´n kreativ,i tankene ja,ikke noe arbeid utført,emn ideene flommer:)

Og benkeplatene,nydelige,og det ser ut til å være et passe stort kjøkken med masse hygge:)
Akkurat sånn et kjøkken skal være.en plass for hygge:)

Nyt kvelden:) Klem Eva

Anemone sa...

Kjempekoselig kjøkken Randi, helt eter min smak. Det kan bare ikke bli for striglet heller for da mister det mye av den hjemmmekoselige atmosfæren og en får følelsen av å komme inn i en kjøkenkatalog :-))) og det er jo overhode ikke trivelig.

I går du, fikk jeg da kjøpt meg uv filter, så utpå kvelden her blir det fotografering forhåpentlivis uten gjenskin av vinduer etc.., bruker du ditt filtet bare utendørs du???

Leste en plass på netet at det med stor fordel kunne benyttes hele tiden, da det beskytter linsa..

Nei, vet for lite, men en lærer vel mer etterhvert.

Fjordheim sa...

Den engelen såg jeg også på da jeg var på Kremmerhuset sist. Den er bare nydelig. Både den og de andre de hadde.
Koselig kjøkken du har.
Det serviset er fint. Har kanner i grønt og fat i rosa. Kunne godt tenkt meg mer. Heter serviset Fidjo, eller mener du at det er et Figgjo servise?
Er vokst opp ikke så langt fra Figgjo. Har vært på fabrikken der mange ganger.
Ønsker deg en flott kveld :)

Ida sa...

Kjøkkenet ditt er flott det Randi! :)
Flotte detaljer og veldig stemningsfulle bilder.
Den engelen er virkelig skjønn.
Lekkert! :)

Ha en deilig kveld!
Klem.

Anniche ♥ sa...

Så flott og hjemmekoslig kjøkken da ! Også må jeg virkelig si at de bildene med engelen var sååå flotte :)

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Å! Her var det mye fint. Ser vi har samme kaffekanne fra Sidsel. Men den hvite muggen med blått mønster du har der, den var bare nydelig.

Ha en fin kveld
klem

Tovepia sa...

Så koselig det så ut på kjøkkenet ditt. Skjønner dette med engler som synger og snakker til deg, de vil liksom bli med deg hjem;)Har møtt dem selv;)
Ha en trivelig kveld videre!

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Hei Randi
Såå mange fine bilder, også hyggelig hjem du har. Du har jo mange fine gamle ting, men jeg håper du kommer før din svigrinne får ryddet og kastet på hytta.
Klem...Ellen

Tino sa...

Koselig kjøkken du har. En lik engel stod jeg og holdt i hånden i går. Men satte den tilbake i hyllen, fordi jeg har så mange fra før. Så var litt sprøtt å se den hos deg (ikke den samme, men en som var lik;)

Kerstin sa...

Så hjemmekosleig og flott kjøkken du har Randi, mange flotte bilder. Det blå settet fra Kremmer huset er nydelig, jeg har tekopp og fløtemuggen. Ønsker meg mer i det settetO=)


Klemmer Kerstin

Hulda sa...

Virkelig koselig kjøkken du har, Randi. Med mye personlighet. Flott den hylla, og nydelig Figjoporselen. Har en god del derfra jeg også, elsker å bruke det.

Anonym sa...

Hei og hå til deg også, Randi. Kjøkkenet ditt er så koselig at - akkurat som husmora:o) Det blå settet er bare SÅ fint og engelen er nydelig og vakker. Stemningsfullt og koselig hos deg. Takk for titten - fin kveld videre. Klem fra Randi**

liven sa...

Hei Randi:o)
så koselig på kjøkkenet ditt!!
dette settet i blått og hvitt fra Kremmerhuset er kjempefint!!!
Masse fine ting ....og så kjekt med gammelt og nytt blandet!!

Ha en fin kveld og i morgen er det jo fredag igjen:o)

OdaAnna sa...

Mange vakre bilder av vakre ting:) Kjøkkenet ditt ser kjempekoselig og flott ut!

Anne-Berit sa...

Jeg syns du har et veldig koselig kjøkken,mye fint hadde du der også.Bildene dine er alltid vakre:o))

Monai sa...

Sitter her å drømmer meg bort i alle de vakre tingene du tar bilde av Randi.

Lene sa...

Heeei, Randimora :)

Nyyyydelige bilder av knallkoselige kjøkkenet!!! Jeg liker litt ting og tang her og der, jeg. Men jeg har en mann som blir passe gæærn av det, hahaha. Måååå dette virkelig stå framme her - det bare tar plass, sier han - og så blir det flekkete og skittent og må tørkes av hele tiden.... Fniiiis. Klart det MÅÅÅÅ stå framme ;)

De siste bildene dine av engelen her er forrseten aldeles skjønne - og engelen er skjønn :)

Og vet du hvem som vekte meg i dag??? Hahaha - det var ho Randimor som ringte uten helt å være klar over det, tro jeg ;) Men det var bare fem minutter før vekkerklokka mi ringte - så du skal ikke ha dårlig samvittighet. Det var baaare koselig :)

Ha en finfin dag :) Gooood klem :)
Og så sier jeg HEIA ALEXANDER i morgen. Han er rå - og jeg tror søren meg Norge vinner hele Mgp i år med han :)

Marias skriblerier sa...

Mange nydelige kjøkkendetaljer! Ønsker deg og dine en fiin helg!

MajorogMeg sa...

Hjemmekosen oste fra kjøkken og senga..med det herlige pleddet oppi. Der kan du "slange" deg oppi en gang i blant ja. Sammen med Shila :) Flotte bilder som vanlig!!
Idag har vi vær som minner om vår.. montro om det varer...
Ha en super dag Randi!
Klem fra Major&Mossan

Elisabeth sa...

Tripp Trapp - stoler er så gode til barn. Min snart 10-åring har også sin enda ;) God helg til dere!

Som mine dager er sa...

Kjære Randi

Du har et lekkert kjøkken. Fargevalg og flisvalg er utsøkt og jeg kan lett gli inn her for å lage en middag.

Og de englebildene du har tatt ... hvordan gjør du det?????! Den lille kulen i hånden til den søte engelen er helt perfekt! Jeg ville falt pladask om jeg hadde denne figuren foran meg.

Etter en hektisk uke har jeg hatt fri i dag - fredag. Snakk om lat dag! Og det gjorde godt. Må nesten stålsette meg for neste uke. Det forventes og kreves... og jeg henger i stroppen så godt jeg kan - om enn en smule sliten.

Håper du har det bra, Randi. Klemmer kommer som vanlig din vei.

Klem fra Marit

iden sa...

Mange koselige bilder fra kjøkkenet ditt!!

Du, var akkurat innom Mettes blogg, koseligkoselig, og så at hun har fått en herlig kopp fra deg... syns den var rålekker, og lurer fælt på hvilken butikkhyle du fant den i... :)

Goood helg til deg!!!

Marihøna sa...

Så koselig å få være med inn på kjøkkenet ditt! Skulle gjerne sittet der og pratet over en kaffe fra en av de flotte koppene dine :)
Ha en fin fastelavnshelg!

Koselig koselig sa...

Hei og hopp Randi! Ja jeg tenkte på den koppen med en gang ha ha ;) egentlig tenkte jeg å presentere koppen en gang med kakao og krem (og kanelstrø på toppen),men kaffe er like godt

Ønsker deg en riktig god helg :)

Alvas hjørne sa...

Flott kjøkken du har, koselig!!
Det pleddet så bare herlig ut...sukk..
Ha ei toppers helg!!

Johanne sa...

Hei Randi :)
Første gong eg er innom her ..og det var et trivelig besøk.. Har kosa meg no og blada gjennom mange flotte innlegg. Så flink du er med bilder og ord :):) Kjem snart igjen !!

Ellers vil eg sei tusen takk for varm og god helsing hos meg..det gleda meg veldig ! Ja dette har vore ei spesiell veke...såå mange følelser på en gong... Kan ikkje beskrivast med ord...er berre såå lykkelig.Eg har alltid prisa borna og alle stundene med dei...men dette sette jammen et enormt perspektiv på kor fort livet kan endre seg. Ingen elsker ein høgre enn borna sine !

Ønsker deg og dine ei god helg vidare :)klem frå :Johanne

GundaM sa...

Trivelig kjøkken og nyyyydelig engel ja, skjønner den måtte bli med hjem ;)

Svarte deg inne i Containerbloggen ang melkespann. Hører stadig vekk de sier det er så dyrt der du nevnte, har ikke vært der selv men tar entur til somemren. Må jo til Mule og vet du ;0)

Søndagsklem

Mona. sa...

Så utrolig koselig kjøkken dere har !!! Den plassen ved vinduet,i den gamle sengen.........der må det være herlig å ligge......!! Ser du ønsker deg gamle vinduer,slike som jeg har....rørleggeren har bare fjernet gammelt knust glass,og satt inn gammelt speil i dem,altså ikke noen stor jobb :) Men går du derimot til en glassmester.......fysj,for en pris dem vil ha.....:( Man har jo mye annet å bruke pengene på....annet stasj,foreksempel....heheeeee :) Kos deg masse,og ha en ny flott uke Randi :)

hannemor sa...

RANDI!! Jeg ramler nesten av stolen her jeg sitter å ser på dine flotte bilder!! Har scollet meg nedover maaange innlegg nå,,,vakkert!!!!!!

Og så søt engelen var som plutselig, uten forvarsel ble med deg hjem!! Ja sånn har jeg det også,,,ofte!! Pakker ut av posene og tenker,,,jøss, trengte jeg den da?? Jovisst trengte jeg den!! hehe

Ha en superduper søndag i ditt koselige kjøkken. Og fortsett å fortryll oss med dine flotte foto!

Klem Hannemora

MajorogMeg sa...

http://www.youtube.com/watch?v=huOdzpl534k

Denne linken fant Gubben til deg. Du må ha blåsebelg. Kjøpes i fotobutikk. Ta bilde på et hvitt ark, da ser du om flekkene er der fortsatt. MEN IKKE kom borti sensoren.

Lykke til ;)

johanne`s rom sa...

Så mange koselige bilder, da.Den senga skulle jeg gjerne krøpet oppi ja. Den engelen var jo bare så søt. Kos deg videre.

Linda sa...

Så koselig kjøkken du har!
Masse koselig stæsj også!
Nydelig engel...og flotte bilder!

Ha en fin tirsdagskveld!
Klem fra Linda

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails